Henger: találd meg bármely electro world-ot, media marktot, saturtn: 18-23e között bármilyen Sony, Alpine, stb stb rendes fejegységet kapsz.
http://www.edigital....yseg-c1390.html
De, lehet rendelni. 1-2 hetes szállítási határidõvel.Jah. Az tényleg nem annyira nyerõ, csak triálnál.
Nem volt semmi gyári gumijuk?
Nem hiszem el, hogy nem találsz a neten valamit.
4X4 vagy offroad oldalakon nézted? Ott fórumon biztos tudnak mondani gumist.
na többek közt ezért szeretek a masterral járnitegnap kanyarodott ki mögém egy ilyen. félelmetes egy jószág. még akkor is megadod neki az elsõbbséget, ha te vagy védett úton. övvonal szemmagasságban, lámpa tarkóban, kellemes amikor mögötted jön.
kokk, így jó?
Aha, már tudom! Szégyen elengedni olyat, aki nem jogosult rá
Kaptam volna, ha kértem volna.
Futózottak. Csak annyiból más a pápaihoz képest, hogy nem itthon csinálják.
Olyat nem szeretnék.
Rocsi, neked egy álpickup kéne?
Amolyan pickupok SUV-ja, mi?!
Kaptam volna, ha kértem volna.Olee! Kaptál gumit?
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
egyrészt, szó nem volt elengedésrõl. élet- és értékvédelem volt csak mûsoron:)Az nekem nem indokolt eset, hogy õ egy mercedes. Ha úgy viselkedik, hogy csak azért is kijön, akkor nyilván odafigyelsz rá. De csak azért mer merci nehogymár dobjak egy nagy féket, és elengedjem..
Aha, már tudom! Szégyen elengedni olyat, aki nem jogosult rá
Indokolt esetben engedem át. szerintem.
neked van igazad, de cseszheted, ha meghalsz. vagy aki melletted ül.
nálam még dolgozik az életösztön. inkább abból indulok ki, hogy akkor van elsõbbségem, ha megadják. lehet, hogy így nem vagyok faszacsávó, de inkább ráfékezek, ha nem vagyok biztos abban, hogy a másik megáll. mindenkinek egyszerûbb, ha nincs kocc meg sziréna... szar hely a kórház, meg a temetõ is ráér még
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.