Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
szerintem meg a tam eléggé jól tudja, mit csinál, nem?:) keres majd másik biztosítót, most meg gumit vesz...)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Én úgy értettem ez casco, (bár ezt a érvénytelen dolgot sem 155%ig vágom, elvileg amit nem mértek fel arra nem kéne pluaszba fizetniük, legalábbis felénk) ha nem lehet kivonni a biztosítás alól akkor nem lehet, én nemtom :). Itthon rákérdeztem oszt ment; gondoltam ilyen jellegû rugalmasság ha vmit a biztosítás alól kivenni akarok az könnyen megy - fordítva lenne nehéz. De akkor undo... Ofkorsz nem vágom a kinti szitut, biztosító fejjel próbáltam gondolkodni :)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Pite, még mindig nem érted.
Ott ez nem így mûködik az olcsó alapdíjas biztosítónál.
Csak a bejelentett autóra érvényes a bizti, eltérés esetén ugrott az egész.
Nem arról van szó, hogy az extrákra nem kérsz biztit. Ha extrád is van, akkor sok pénz felár az alap autóhoz képest.
Nekem legalábbis így jön le. Vagy rosszul értem?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Miaz Pite, jobbkormányosodtál? :)

Megvan a motorom. Már csak be kell hekkelni. Deszépis lesz, ha végre újra gurul a golf, olyan régen volt szervízben... :)

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
És gondolom ugyanabban a biztosítási rendszerben vagytok.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Olvasd már el mégegyszer, hogy Tam mit írt. ;)

Hogyha bejelneti 270 plusz a díja, ha meg nem jelenti be és gáz lesz akkor elálhatnak szerinte.
Én meg azt mondom hogy én is kivetettem a biztosítás alól tételt és az marad saját felelõsség/zsebre.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Elvileg nem is neked szántam, hanem Pitének.
Csak lassan gépelek.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
elhiszem én, csak azt írtam, hogy nálunk hogy van, gondoltam talán segít, nem okoskodásból ;)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

hat na. mondhatok en barmit, mindig lesz aki latatlanban jobban tudja...
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
rakhatsz rá alufelnit, csak kár esetén õk az eredeti árát térítik meg, de olyan nincs, hogy akkor nem fizetnek. legalábbis nálunk ez így van...

apám vett alpin márkájú ablaktörlõket. a baj ott kezdõtött, hogy föl sem bírtam rakni, mert a mi a kocsinkhoz nem stimmel az a kis mûanyag basz, amit be kell csusszantani. aztán felraktam a bosch-hoz való mûanyaggal (az volt fönnt eddig). kipróbáltam, és szarabbul törölt mint az egy éves bosch, amit le akartam cserélni, úgyhogy ment vissza az...

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Az még lehet hogy nem kérsz rá 'felárat', azaz ha törik/baja lesz alufelninek õk egy fillért nem fizetnek rá, neked kell saját zsebbõl. Én a gyári hangrendsezrre mondtam ezt, kijelzõ nélküli magnós rádióért díjat akartak felszámolni mert audiotechnikai berendezés :D. há mondom ezt hagyjuk ki a biztosított tételek körébõl :) - nem problémáztak. A 4 gyári alufelnimre meg 100at fizetnek, nem is néztem meg havidíjban mennyi lenne, de nagyságrendileg a 8K-hoz képest már nem sok gondolom :(

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
aztan meg ha neadj` osszetorik az auto, akkor bevizsgalaskor azt mondjak hogy helo ezek a kerekek nem voltak bejelentve. szoval sajnaljuk, de a biztositasi szerzodes ervenytelen. es akkor nagy-nagy kakiban vagyok. plusz pontok a jogsira stb. ha en okozom a balesetet es nem vagyok biztositva akkor meg bortonbe is kerulhetek.

szoval... inkabb nem lesz alufelni. egy ev mulva amikor lejar a biztositas, majd keresek egy olyan szolgaltatot aki nem szorozik ennyire

ket fele biztosito van: mint pl az enyem, a DirectLine, akivel olcso az alapdij, de beteg modon buntetik ha barmit modositani akarsz. vagy vannak olyanok mint az Adrian Flux, akivel dragadd az alapdij, de ha modositasz valamit ami pusztan optikai, akkor nem fizetsz extrat
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
És ha nem jelented le, akkor? Vagy ott felmérik, mint a Casconál? :) Büntetnek?

Itthon ilyen csendrendfegyelem lenne....

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
zafirat szeretjuk, de ez a toyota nekem nagyon-nagyon nemgyerebe

nem lesz alufelni az astramon, a nyomorult biztosito £270 extrat rakna az eves dijamra. "modification" .lol

veszek ra ket uj 14" gumit elore oszt hali.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Hmm, Toyota Matrix jöhetne még erre a kontinensre is...
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép

És még bellül sem olyan gagyi mint áltlag az amcsi autók...
http://www.samarins....ews/matrix.html

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Henger, benne van azért az is a pakliban hogy nem ugyanazt várjuk a vektrától/passzáttól mint egy akkordtól... De több hangja volt, és jobb fékje a b vectra kombinak, nem éreztem azt hogy de rossz vezetni - míg accordtól meg pici sportosságot vártam; nem azt hogy antisportos.

Más, kompakt egyterûek között azt hittem nincs is itthon 'pörgõs modell' - jó ott a kétezres dízel Corolla Verso II meg C4 Picasso; utóbbit már 150 lovas csigás benyással is adják - de olcsóbb/régebbiek között mira akadtam az OPC zafira (olcsóbb?) ellenfeleként?
http://www.hasznalta...ult_scenic_2005

OPCbõl is meglepõdtem hogy ennyi van itthon... kis kozmetikával egész dögös :)
http://www.hasznalta...pel_zafira_2002

(Persze ott vannak a 3.0 V6osok a nagyokban, de azok tényleg nagy dögök és fenntartani sem olcsóság...)

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Ha az hátsó keréken mért 99 ló, akkor teljesen reális egy ezerötös zsugormotortól.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
na ja. elég sokszor normális alapjárat sincs a buherált ladákon :D
ha az tényleg dupla wéber torkainak kivezetése lenne akkor sztem több pacinak kéne benne lennie mint amit ir, de végülis oly mind1. lehet ebbe akármilyen motor ha így néz ki :D

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

Sokat vártam tõle, de egy B vetra többet nyújtott... legalábbis az alap kétezrestõl... furi...

Miért? Miben jobb a vektra szerinted?

Rocsipeti: "gázfröccsökkel jelezte versenyzési szándékát"

Vagy csak nem volt alapjárat. :)
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!