Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

Hm?

Szerintem ez volt az amivel nekicsúsztak valaminek a mögöttüklévõ meg nekik ment, lényeg h eleje-hátulja összetört. Nem?

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

:bananadan

http://picasaweb.goo...pFooseCsinalta#

Overhaulin !! Igaz nem Chip Foose csinálta de azért nekem tetszik! Ma hozták haza anyuék, tekerek egy kicsit aztán kipróbálom! :D :)

Hm?

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás
:bananadan

http://picasaweb.goo...pFooseCsinalta#

Overhaulin !! Igaz nem Chip Foose csinálta de azért nekem tetszik! Ma hozták haza anyuék, tekerek egy kicsit aztán kipróbálom! :D :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
srácok ne kezdjünk megint hitvitába, mert annak nincs értelme.
és pikk-pakk kivül találja valaki magát az ajtón, ha megharagszom.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Tigris, lehet benne vmi hogy van akiknek vmi nem azt hozza amit a papírforma szerint várnánk.
Ha valaki azt mondja az Accordból úgy szállok ki hogy akkorát még autóban nem csalódtam körberöhögöm. Sokat vártam tõle, de egy B vetra többet nyújtott... legalábbis az alap kétezrestõl... furi...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

szinte látom a japán és német autók elkötelezett híveit meginogni hitükben.

Kizárt! :)
Nem teszt volt, hanem csak menetpróba. Nem mindegy.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás

, érces benzines hang paszol a fejemben ezekhez, ha nem is v6 de legalább sorhat...

hmm

azok a hangok a fejben ,,,,

Így kell jól fogalmazni - bár ha az ember figyeli is, amit olvas, rájön hogy reklám az egész.

http://totalcar.hu/tesztek/lagunagt/

Ha olyan nyalánkságokat is szóba hozok, mint a kétzónás klíma, a két tetõablak vagy a kulcs nélküli rendszer – mely magától bezárja az ajtókat, ha a kártya néhány méterre eltávolodik az autótól –, szinte látom a japán és német autók elkötelezett híveit meginogni hitükben. Segítek gondolkodni. A tesztelt modell alapára 8,5 millió, de most akciós válságáron 7,7-ért el lehet hozni. A 150 lovas 2,2-es dízel Accord Tourer Executive és a szintén 2,2-es, 175 lovas Mondeo Ghia – itt még van két magasabb felszereltségi szint – ugyanennyibe kerül. A 170 lovas Passat Variant Trendline 2.0 CR TDi – szintén két magasabb felszereltségi szint van még – 8,2, a 185 lovas Mazda6 CD 185 GT ára 8,85 millió forint.

Ez aztán a megfogalmazás

más is gondolt hasomlót

http://totalcar.hu/k...zek_a_hatterben

vicces kb a 3 kommentõl kezdõdik az anyázás
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
RevoKnuckle lesz amit a 407ben is kitaláltak? Vki nem tudja ennek a nem marketing nevét hogy normális rajzot is találhassak?

thez, keveset olvasol totalcart vagy az fáj hogy a címben nem német van? _ :D _
GT-ben egyedül a 4 kerék kormányzás tetszik, semmi más nem... Plusz sportkombikat dízelben amúgy is nehezen emésztem középkategóriában, érces benzines hang paszol a fejemben ezekhez, ha nem is v6 de legalább sorhat...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

jajajj. akkor most az elsõkerekes a legjobb? :D

ha az az rs 4kerék hajtású lenne, akkor az lenne az álomautóm :)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Csak kormányváltóval ;) :D

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
thezcsi: elõítéletes vagy ;)

RS meg kéne.. hmmm...
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
http://www.vezess.hu...ovel_evo/17731/
http://www.origo.hu/...menetproba.html
Fehérben nem is rossz

-=B.B.B.=-

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Nekem sem tûnt volna fel, ha nem kezdte volna a többi azonos autó fölé helyezni, ha nem ezt a címet adta volna a cikknek. Simán csak a "szerelmem a rönó" címmel kellett volna megírnia, és akkor zsír lett volna :)

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
olvastam én is ezt a tesztet, de nem gondolom, hogy ez reklám lenne. ha nem mondod, meg sem fordul a fejembe. írtak õk már rosszat és jót minden márkáról. szerintem egyszerûen tényleg tetszett nekik a laguna.
én egyébként a mondeot választanám.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Így kell jól fogalmazni - bár ha az ember figyeli is, amit olvas, rájön hogy reklám az egész.

http://totalcar.hu/tesztek/lagunagt/

Ha olyan nyalánkságokat is szóba hozok, mint a kétzónás klíma, a két tetõablak vagy a kulcs nélküli rendszer – mely magától bezárja az ajtókat, ha a kártya néhány méterre eltávolodik az autótól –, szinte látom a japán és német autók elkötelezett híveit meginogni hitükben. Segítek gondolkodni. A tesztelt modell alapára 8,5 millió, de most akciós válságáron 7,7-ért el lehet hozni. A 150 lovas 2,2-es dízel Accord Tourer Executive és a szintén 2,2-es, 175 lovas Mondeo Ghia – itt még van két magasabb felszereltségi szint – ugyanennyibe kerül. A 170 lovas Passat Variant Trendline 2.0 CR TDi – szintén két magasabb felszereltségi szint van még – 8,2, a 185 lovas Mazda6 CD 185 GT ára 8,85 millió forint.

Ez aztán a megfogalmazás :rotfl:

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

de ezt a wartburg váltót miért nem lehet már elhagyni....

Én jobban szerettem a wartburgon váltani, mint a mostani padlóváltóssal.
Mondjuk 9 évet vezettem azt, a mostani csak 3 éve van meg.

-=B.B.B.=-

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
De ez kívülrõl legalább autónak néz ki, nem ûrhajónak :)

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
szerintem ez se jobb...csak más.

nem sok olyan japán autót láttam aminek tetszett a belseje. kivéve az újabbakat, mondjuk a 2004 utániak, azok már jók belülrõl is.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
nekem tetszenek ezek a nagy kockák.

másik japán pl tud belsõteret csinálni:

http://www.hasznalta...ssan_titan_2004

de ezt a wartburg váltót miért nem lehet már elhagyni....