Hm?
Szerintem ez volt az amivel nekicsúsztak valaminek a mögöttüklévõ meg nekik ment, lényeg h eleje-hátulja összetört. Nem?
Hm?
:bananadan
http://picasaweb.goo...pFooseCsinalta#
Overhaulin !! Igaz nem Chip Foose csinálta de azért nekem tetszik! Ma hozták haza anyuék, tekerek egy kicsit aztán kipróbálom!![]()
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
szinte látom a japán és német autók elkötelezett híveit meginogni hitükben.
, érces benzines hang paszol a fejemben ezekhez, ha nem is v6 de legalább sorhat...
Így kell jól fogalmazni - bár ha az ember figyeli is, amit olvas, rájön hogy reklám az egész.
http://totalcar.hu/tesztek/lagunagt/
Ha olyan nyalánkságokat is szóba hozok, mint a kétzónás klíma, a két tetõablak vagy a kulcs nélküli rendszer – mely magától bezárja az ajtókat, ha a kártya néhány méterre eltávolodik az autótól –, szinte látom a japán és német autók elkötelezett híveit meginogni hitükben. Segítek gondolkodni. A tesztelt modell alapára 8,5 millió, de most akciós válságáron 7,7-ért el lehet hozni. A 150 lovas 2,2-es dízel Accord Tourer Executive és a szintén 2,2-es, 175 lovas Mondeo Ghia – itt még van két magasabb felszereltségi szint – ugyanennyibe kerül. A 170 lovas Passat Variant Trendline 2.0 CR TDi – szintén két magasabb felszereltségi szint van még – 8,2, a 185 lovas Mazda6 CD 185 GT ára 8,85 millió forint.
Ez aztán a megfogalmazás
ha az az rs 4kerék hajtású lenne, akkor az lenne az álomautómjajajj. akkor most az elsõkerekes a legjobb?
Csak kormányváltóvaljajajj. akkor most az elsõkerekes a legjobb?
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
-=B.B.B.=-
Én jobban szerettem a wartburgon váltani, mint a mostani padlóváltóssal.de ezt a wartburg váltót miért nem lehet már elhagyni....
-=B.B.B.=-