Jelentkezz be Regisztrálj
Autók - hírek, vágyak és a többi
Posted 2009. March 11. - 16:15
Posted 2009. March 11. - 16:09
Mondjuk megrövidítettétek a 150e km-t bíró kuplungtárcsa életét 5e-rel
Posted 2009. March 11. - 15:56
szal beállt vizelvezetõbe, ami kb egy kerék mély, (alja nem ért le szerencsére sehol) kifelé viszont megemeltunk hátul és kozbe nagy gázzal tudtuk csak kiszedni, kuplungtárcsának lett egykis szaga, de más eltérést nem tapasztaltunk (se füst, se kuplungolásnál eltérés)
kérdés: gáz- e van? Ha többször nem fordul elõ akkor még ennyi belefér? or kukázni kellesz valamit?
Posted 2009. March 11. - 15:51
Posted 2009. March 11. - 12:22
engem se led, se ködlámpa nem zavar, csak ha reflektorral jön szembe életke, illetve hûtõrács elé szerelt ködlámpa is zavaró tud lenni, de ami a lökös aljában van az engem sosem érdekelt, pedig alacsonyan ülök.
astra mokány, így kell feldobni egy tucatautót. egyedül az a hátul lelógó vw jel nem kéne rá.
Posted 2009. March 11. - 10:08
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Posted 2009. March 11. - 09:51
Ezen okok miatt(kátyúk, de olyanok, hogy a fél kerék eltûnik benne) nyáron is lemezfelni+ dísztárcsa.Mikor bent ülök úgy se látom, ha meg a kint van a garázson kívül legalább nem lopják lePlusz több kátyú meg a hó alatt is több meglepi amiért télen lemezfelnit használok...
Ez meg...
http://www.vezess.hu...t_itthon/17790/
A Hungaroringre nem megyek, de ide elmentem volna.Ezek után vajon jövõre beteszik majd a versenynaptárba? kár is lesz megépíteni.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2009. March 11. - 09:09
Posted 2009. March 11. - 09:01
Készülõ menetjelzõfényem a ködlámpába lesz (annak búrájába úgy hogy megmaradjon a ködlámpa is használhatónak) hogy atomtuti senkti ne vakíthasson - bár más megfontolásból gyártom oda de már ezt is szempont
http://mcpite.uw.hu/pic/DSC03135_.jpg http://mcpite.uw.hu/pic/DSC03136_.jpg
Brutál ez az astra
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Posted 2009. March 11. - 02:09
project ASRAT

RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. March 11. - 00:20
alufelni téligumi párost nekem sehol nem ajánlották, pedig a gyári felnikkel azért egészségesebben nézne ki télen, mint az acélfelnin. aszonták', hogy szétmarja a só a peremet, elkezd ereszteni, használhatatalan lesz. nomost ezt esetleg némi felületkezeléssel meg lehetne szüntetni? acélfelnijeim már elég avétosak, a gyári alun lévõ nyárigumik szarok, tehát ideális lenne arra dobni a téligumit. ha egy elox elég neki akkor az lesz, legalább rendbe lesz rakva a felni is, meg feketén jobban mutat az autó alatt. vagy ha van valami polír hatású, akkor az, de nagyjából ezen a vonalon, nem tarkát szeretnék.
vagy szarjak bele és ha szétmegy, veszek az ebayrõl hozzá ugyanilyen felnigarnitúrát 30ért?
Posted 2009. March 11. - 00:17
A lemez meg rozsdásodik, csak nem érdekel.
Meg ki az a barom, aki a drága alufelnire húzza a hóláncot?
Azért a kémia óra nem csak rossz beidegzõdés.
Posted 2009. March 11. - 00:08
Én még nem rakom vissza a nyárit egyikre sem. Mondjuk inkább attól félek, hogy esik valami, ezek meg telibesózzák az összes utat. Az meg nem az igazi az alufelniknek.
valahol olvastam, hogy ez ilyen teves beidegzodes hogy teligumi acelfelni, nyarigumi meg alu
mert a sozas sokkal jobban art az acelfelninek. gondolom mivel az rozsdasodik
persze a nagy tobbseg azert csinalja igy mert az alufelni jobban nez ki, es azt akarja hasznalni az ev nagyobb reszeben. meg egyszerubb a komplett kereket cserelni mint a gumit ugyanazon a felnin.
csak megjegyeztem
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. March 10. - 23:06
Led elég lol-ul néz ki azért. Olyan mint a karácsonyfadísz a kocsik alján alias "neon"
Posted 2009. March 10. - 22:44
akkor felkapcsolom a tompítottat;) amúgyis azt szoktampedig nemsokára kötelezõ lesz a "nappali fény" az EU-n belül.
Posted 2009. March 10. - 22:42
Posted 2009. March 10. - 22:41
attól félek, hogy még lesz rossz idõ, illetve ezektõl a kis tréfás helyzetektõl. és baromira nincs kedvem egy hét múlva visszacserélni, mert jön a hó. igazából nem hajt a tatár, hogy felrakjam, csak a tavasz érzetemet erõsítené, meg azért csak szebb a 17" alu, mint a 15" lemez...
led miatt pedig b*szogathatnák az embereket, mert az még nappal is vakít. még a gyári is. (a4,a3 amit láttam és vakít rendesen)
Téged vakít a menetjelzõ led? :chin:
Én díjazom; nem lehet rajta felejteni a refit, nem vakíthat ha xarul van beállítva, nem eszi mûszerfal/hátsó/elsõ+tompított izzókat; nem lehet elfelejteni fel/lekapcsolni.
Xenonos eszmefuttatás elõzõ old. link. Felénk szedik ki a vakítókat a sorból a - a fölösen ködöst használókkal együtt.
Posted 2009. March 10. - 22:09
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2009. March 10. - 22:07
led miatt pedig b*szogathatnák az embereket, mert az még nappal is vakít. még a gyári is. (a4,a3 amit láttam és vakít rendesen)

Sign In
Create Account

Back to top