Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
Köszi :) akkor még 100ezret elmegy :)
"Minden hülyeség" by Tomidny

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Simán belefér ;)
Mondjuk megrövidítettétek a 150e km-t bíró kuplungtárcsa életét 5e-rel :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
Story: haver betolatott parkoloba, parkolo végébe mély vizelvezetõ árok, mellete kocsi és ahhoz képest parkolt le, csak sajnos, mellete a mercinek sokkal elõrébb van a kereke.
szal beállt vizelvezetõbe, ami kb egy kerék mély, (alja nem ért le szerencsére sehol) kifelé viszont megemeltunk hátul és kozbe nagy gázzal tudtuk csak kiszedni, kuplungtárcsának lett egykis szaga, de más eltérést nem tapasztaltunk (se füst, se kuplungolásnál eltérés)

kérdés: gáz- e van? Ha többször nem fordul elõ akkor még ennyi belefér? or kukázni kellesz valamit?
"Minden hülyeség" by Tomidny

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
http://totalcar.hu/m...ny/kurvarendor/

ehhe :-)

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
én azért félteném az alufelnit, mert nagy hidegben az könnyebben reped kátyútól.

engem se led, se ködlámpa nem zavar, csak ha reflektorral jön szembe életke, illetve hûtõrács elé szerelt ködlámpa is zavaró tud lenni, de ami a lökös aljában van az engem sosem érdekelt, pedig alacsonyan ülök.

astra mokány, így kell feldobni egy tucatautót. egyedül az a hátul lelógó vw jel nem kéne rá.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Sajna Egom környékén tavasz végéig brutális kátyúk vannak, fél kerekesek is :(. És baxnak márciusig megcsinálni, járdákon rengeteg helyen ott a sok aszfaltdarabka mintha sóder lenne... Mivel néha nem kerülhetõ ha jönnek szembe lassít és hupp; erre sajnálom a szíp papucsokat; pláne hogy pénteken centíroztattam :)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Plusz több kátyú meg a hó alatt is több meglepi amiért télen lemezfelnit használok...

Ezen okok miatt(kátyúk, de olyanok, hogy a fél kerék eltûnik benne) nyáron is lemezfelni+ dísztárcsa.Mikor bent ülök úgy se látom, ha meg a kint van a garázson kívül legalább nem lopják le :) A gumikon viszont nem spóroltam.

Ez meg...
http://www.vezess.hu...t_itthon/17790/
A Hungaroringre nem megyek, de ide elmentem volna.Ezek után vajon jövõre beteszik majd a versenynaptárba? kár is lesz megépíteni.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Wannabe bmw. Like Lambo Doors :)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Tekintve hogy sok márkárhoz (14-15") a lemezfelni újonnan befér 10K/db alá vagy hogy 25-35bõl nem überfasza alufelni garnitúrát kotorhat az ember a 4 felnit ha tizenxért homokfújnák+elox (vagy horgany :D) akkor érné kb meg gondolom...

Készülõ menetjelzõfényem a ködlámpába lesz (annak búrájába úgy hogy megmaradjon a ködlámpa is használhatónak) hogy atomtuti senkti ne vakíthasson - bár más megfontolásból gyártom oda de már ezt is szempont ;)
http://mcpite.uw.hu/pic/DSC03135_.jpg http://mcpite.uw.hu/pic/DSC03136_.jpg

Brutál ez az astra :)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
votma?

project ASRAT

Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
Pite, nem láttam az elõzõ hozzászólásod, téged ott fenn a toronyban elhiszem, hogy nem vakít, de aki normális kialakítású autóval jár, vagy még laposabbal, azt igen, vakítja. mellesleg gyalogosként is vakított eléggé, ami a kisebbik para.

alufelni téligumi párost nekem sehol nem ajánlották, pedig a gyári felnikkel azért egészségesebben nézne ki télen, mint az acélfelnin. aszonták', hogy szétmarja a só a peremet, elkezd ereszteni, használhatatalan lesz. nomost ezt esetleg némi felületkezeléssel meg lehetne szüntetni? acélfelnijeim már elég avétosak, a gyári alun lévõ nyárigumik szarok, tehát ideális lenne arra dobni a téligumit. ha egy elox elég neki akkor az lesz, legalább rendbe lesz rakva a felni is, meg feketén jobban mutat az autó alatt. vagy ha van valami polír hatású, akkor az, de nagyjából ezen a vonalon, nem tarkát szeretnék.
vagy szarjak bele és ha szétmegy, veszek az ebayrõl hozzá ugyanilyen felnigarnitúrát 30ért?

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Plusz több kátyú meg a hó alatt is több meglepi amiért télen lemezfelnit használok...

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Az alut fekete foltosra marja a só. Fõleg, ha polírozott felni.
A lemez meg rozsdásodik, csak nem érdekel.
Meg ki az a barom, aki a drága alufelnire húzza a hóláncot?

Azért a kémia óra nem csak rossz beidegzõdés. :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Én még nem rakom vissza a nyárit egyikre sem. Mondjuk inkább attól félek, hogy esik valami, ezek meg telibesózzák az összes utat. Az meg nem az igazi az alufelniknek.

valahol olvastam, hogy ez ilyen teves beidegzodes hogy teligumi acelfelni, nyarigumi meg alu

mert a sozas sokkal jobban art az acelfelninek. gondolom mivel az rozsdasodik

persze a nagy tobbseg azert csinalja igy mert az alufelni jobban nez ki, es azt akarja hasznalni az ev nagyobb reszeben. meg egyszerubb a komplett kereket cserelni mint a gumit ugyanazon a felnin.

csak megjegyeztem :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Igen, lámpamosó :)

Led elég lol-ul néz ki azért. Olyan mint a karácsonyfadísz a kocsik alján alias "neon" :)

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

pedig nemsokára kötelezõ lesz a "nappali fény" az EU-n belül.

akkor felkapcsolom a tompítottat;) amúgyis azt szoktam

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Én még nem rakom vissza a nyárit egyikre sem. Mondjuk inkább attól félek, hogy esik valami, ezek meg telibesózzák az összes utat. Az meg nem az igazi az alufelniknek.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

attól félek, hogy még lesz rossz idõ, illetve ezektõl a kis tréfás helyzetektõl. és baromira nincs kedvem egy hét múlva visszacserélni, mert jön a hó. igazából nem hajt a tatár, hogy felrakjam, csak a tavasz érzetemet erõsítené, meg azért csak szebb a 17" alu, mint a 15" lemez...

led miatt pedig b*szogathatnák az embereket, mert az még nappal is vakít. még a gyári is. (a4,a3 amit láttam és vakít rendesen)

Téged vakít a menetjelzõ led? :chin:
Én díjazom; nem lehet rajta felejteni a refit, nem vakíthat ha xarul van beállítva, nem eszi mûszerfal/hátsó/elsõ+tompított izzókat; nem lehet elfelejteni fel/lekapcsolni.

Xenonos eszmefuttatás elõzõ old. link. Felénk szedik ki a vakítókat a sorból a - a fölösen ködöst használókkal együtt.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
pedig nemsokára kötelezõ lesz a "nappali fény" az EU-n belül.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
attól félek, hogy még lesz rossz idõ, illetve ezektõl a kis tréfás helyzetektõl. és baromira nincs kedvem egy hét múlva visszacserélni, mert jön a hó. igazából nem hajt a tatár, hogy felrakjam, csak a tavasz érzetemet erõsítené, meg azért csak szebb a 17" alu, mint a 15" lemez...

led miatt pedig b*szogathatnák az embereket, mert az még nappal is vakít. még a gyári is. (a4,a3 amit láttam és vakít rendesen)