több kérdés nincs.
Jelentkezz be Regisztrálj
Autók - hírek, vágyak és a többi
Írta 2009. május 06. - 18:08
több kérdés nincs.
Írta 2009. május 06. - 16:16
Vannak benne facák
Azok a vasárnapisok akik hétközben is indokolatlanul lassan haladnak olyan helyen ahol nem lehet elõzni õket, a megengedett maximum kb felével, max 2/3ával mennek azt nem sokan toleráljuk; de amíg nincs erre vmi törvényi szabályozás és nem utaznak rá a rendõrök addig csak magunknak moroghatunk...
(Eszetlenül&szabálytalanul sietõk dettó, akik persze vagy nem haladnak utána vagy másoknak kell fékezni/félreállni azok tevékenységét is amíg lehet és nem balesetveszélyes magam részérõl ellehetetlenítem és vagy hangjelzéssel hozom tudtára hogy elmehet a felmenõjébe.
'Tuningolt' szutyukik fábiák és gófok miatt naponta látok valakit hogy némi porfelhõ kíséretében a padkára kényszerül miattuk... tizen-huszonegynéhányéves barmok akik sokat hisznek magukról és autójukról; azt hiszik 75 helyett 175 ló van a seggük alatt...)
Persze tõlünk is függ mennyire húzzuk fel magunkat ilyeneken, én utóbbi 2-3 évben sokat fejlõdtem, öjömbódottá, tisztább,szárazabb biztonságosabb érzés mosolyogni mint idegeskedni.
(Van környéken egy arany góf, aki szeret 50centivel átlógni a szembesávba, ezzel prezentálva hogy õ siet nagyon, holott q..a nem fog tudni még sok-sokszáz méterig elõzni. 2 húztam rá a kormányt; azóta volt hogy látott és visszament a sávjába
Hasonló: http://totalcar.hu/m...emeny/hulyetot/
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2009. május 06. - 15:56
http://totalcar.hu/m...emeny/retteges/
Azért kicsit tulzás ez..."autósok tucatjainak életébõl rabol el perceket."
az utolsó bekezdésen jót röhögtem.
de ismerõs helyzetek, pedig csak fél éve vezetek...pont tegnap volt, amikor haver hazadobott érettségirõl. a lámpa messze piros volt, haver megáll, aztán kicsit elõrébb gurul, kb fél métert. indult volna el még bõven a sárga-zöld váltás elõtt, nem szokta feltartani a sort...de amint sárga lett a lámpa, egy nem túl bonyolult frizurájú baromállat a sötétített ültetett A4 kombijával kivág mögülünk, és kb tiltásig huzatott egyessel leelõz a keresztezõdés közepén. közben persze mutogat meg dudál, hogy nekünk bizony az anyánkat, mert õ siet. kétsávos út, nem túl nagy keresztezõdés, és szemben középen meg járdasziget, rajta lámpa meg tábla...ha haverom nem húzódik le a keresztezõdés közepén, és fékez le, akkor a srác vagy a táblán/lámpán kötött volna ki, vagy haver motorterében. (suzuki wagon r+, õ járt volna rosszabul...)
kár, hogy a következõ lámpánál 800 méter múlva beértük, ott meg persze sz*rozott az indulással, ráért telefonálni. idióta.
amúgy meg én se vagyok teljesen tisztában a kocsim képességeivel - pont ezért inkább várok még két autót a fõúton, és csak aztán kanyarodom ki. elindulni mondjuk el tudok általában.
Írta 2009. május 06. - 15:03
atyaég, jesszus:
http://totalcar.hu/t.../totalelectri!1
Az Üvegtigris jut eszembe róla (illetve egy része):
"Gaben: Na, ez mennyi volt? 3,000. Szerinted mennyi a boltban? 15,000.
[lekapja a napszemüvegét]
Gaben: Aztán itt van ez a napszemüveg. Kétezerötért vettem.
Lali: Na és mennyi a boltban?
Gaben: Háromszáz... Mondjuk ennél átbasztak, de mindegy..."
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2009. május 06. - 12:56
Azért kicsit tulzás ez...
Írta 2009. május 06. - 10:52
behalt a gyari cd-tar a nissanban, es kerdeseim lennenek.
- If you tell the truth you don't have to remember anything. - Mark Twain
Írta 2009. május 06. - 10:06
ennyit tudnak
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. május 06. - 08:35
Írta 2009. május 06. - 00:47

gyari cd-s radio gyari 4lemezes din cd valtoval
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. május 05. - 22:08
következõ jogsim buszra lesz
szívesen vinnék mindenféle kirándulócsoportokat szerte európába.
andris:
ülnek az E kategóriámon,nincs vizsgaidõpont!:mad:
utána nekem is busz lesz!
Írta 2009. május 05. - 20:18
Írta 2009. május 05. - 19:50
Kincs ami nincs, porba letett golfika, mélyláda (mikor még volt) hátfaltól ülésig, széltõl szélig, kalaptartóig...
Tattadam dadam... :love:
Meg kell adni a módját :rofl:
Írta 2009. május 05. - 19:48
Engem hülyének néznek, mert mosolyogva hedbengelek a dugóbanCsúcsforgalom? Ha az ember nem ideges az elején és nem siet, akkor nincs is nyugtatóbb, mint alukálni egyet keresztül a városon..
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2009. május 05. - 19:38
Írta 2009. május 05. - 19:35
Írta 2009. május 05. - 19:24
Pesten viszont 7rét fostam magam a múltkor csúcsforgalomban.
Írta 2009. május 05. - 19:18
még sokat kell vezetned, hogy azt mondhasd, hogy megtanultál vezetni35 csak forgalomban. most meg 30 összesen, ebbõl 2 vizsga, a többi meg csak 14 alkalom, ha...nekem 12 volt kb, kellett már a jogsi. igaz, hogy jobban vezetni az elsõ 1000 kilin tanultam meg meg télen itt a városban meg a székesfõvárosban, de egy tök idegen helyen tuti nem menne ennyire...
Berki
buszt vezettem múltkor, az se ördöngõsség. az furcsa benn csak, hogy kb 2 méterrel az elsõ kerék elõtt ülök és sokkal jobban fordul, mint hinném
következõ jogsim buszra lesz
szívesen vinnék mindenféle kirándulócsoportokat szerte európába.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2009. május 05. - 19:13
Race, no Rest!
Írta 2009. május 05. - 18:13
Írta 2009. május 05. - 17:48
(Aki ért hozzá, az meg az elsõ órán tud)

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére