Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Please log in to reply
19503 replies to this topic

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Én meg busszal járok.

az meg hogy hogy kormol zavarja azokat akik mogottem jonnek:)

Én mondjuk azokat a dízeleket vonatnám ki végleg a forgalomból, amik nagy gáznál fekete füsttel borítanak be mindent. Ótvar chip, meg adagoló elállítás, s mindjárt baró a verda. Faszt, bumm a fejbe!

Szeressétek egymást! :bell::calus:

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
dízelt a teherautókba. mert .
de ez megint vallási dolog. a faszér kell mindig mindenrõl meggyõzni a másikat ;)

Õ azt szereti, ti meg mást.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts
henger, szép dolog az, hogy egy 3lityós benzines is tud szép nyomatékot. de te is inkább megszoknád, hogy 1800-3500 a használható fordulat, mint hogy 7 helyett 15litert fogyaszt. ez a nem mindegy.

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts
Én jobban szeretem azt, hogy betolom kettesbe és 20tól 80ig nem kell váltogatni se...
"Minden hülyeség" by Tomidny

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Akkor mit szólnál egy 300Nm-es szívó benzinmotorhoz? Mondjuk egy kb. 3 literes. Azt sem kell pörgetni, de ott jóval szélesebb a használható fordulatszám tartomány-legalább kétszerese.

es az is 5.5litert eszik 100km-en? :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts

ejj Rocsi, ezt hogy sikerült?

....ha egy pickup vagy egy teherautó kormol elém az ok, de amikor az új passat elõzésnél odapöffent egyet, ez elég kiábrándító tud lenni.

komló, fõút, úthiba. valszeg az alapból jött ez a kõ, és ez az eredmény. a gumi kuka. majd biztos megtéríti az út kezelõje...

a füstölést meg a pickupok nevében kikérem magamnak. pl. az enyém soha nem füstöl. a pinamotoros navara, na az füstöl. a volkswagenek meg tényleg sokkal gyakrabban kormolnak. miért?

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,228 posts
Dízelbõl Ottoból is lehet olyan karakterisztikát csinálni, ami szerethetõ, csak nem mindenkinek azonosak az igényei.

Tessék ez húz mindenhol, pedig nem mai technika:

http://img3.tar.hu/b...e2/37877099.jpg

ha letakarom a fordulatszám tengelyfeliratokat, nem biztos hogy megmondjátok, hogy ez most melyik is.
:)
Like a rock...

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts

dizel temahoz meg

igen 17-1800 korul rug egyet a turbo, es 3000 folott mar csak a hangja jon, nem tol tovabb, de legalabb nem kell szarra porgetni mint egy benzinest, mert csak uveghangon 5000nel adja le a max nyomatekot.

Akkor mit szólnál egy 300Nm-es szívó benzinmotorhoz? Mondjuk egy kb. 3 literes. Azt sem kell pörgetni, de ott jóval szélesebb a használható fordulatszám tartomány-legalább kétszerese.
Dízelekhez a fokozatmentes automata passzolna.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
hû, ez egész jó lett, ráadásul 2,686m-es tengelytáv se rossz:

http://totalcar.hu/m...9.05.13.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
ejj Rocsi, ezt hogy sikerült?

kerregéssel az a baj, hogy hiába szélzaj meg menetzaj, ha kigyorsítasz hallod, hogy mormog vagy ha lehúzod az ablakot, akkor bejön a kerregés és baromira zavar, legalábbis engem, ezzel nyilván nincs így mindenki. viszont vannak elég finom járású dízelek, amik a turbó fütyülésével már egész kellemesen szólnak (toyota, renault)

kormozás meg azon kívül, hogy ronda és büdös, környezetszennyezõ is. hiába kevesebb a co2 kibocsájtása mint egy benzinesnek, szállópor ebben van a több....ha egy pickup vagy egy teherautó kormol elém az ok, de amikor az új passat elõzésnél odapöffent egyet, ez elég kiábrándító tud lenni.

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts
én egyszer egy modern (volvo) busz után suhantam a bringával az meg a domb aljában nyomott egy kövéret, olyan koromfelhõ jött ki belõle, hogy 2m-re nem láttam semmit, de nem hogy fuldokolni nem fuldokoltam hanem még levegõt is kaptam, jó persze a látható korom az mégis csak korom és nem jó dolog a tüdõbe kerülve, de egy ifa/stb után sokkal kisebb füst mellett is megfulladok...

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Én mondjuk azokat a dízeleket vonatnám ki végleg a forgalomból, amik nagy gáznál fekete füsttel borítanak be mindent. Ótvar chip, meg adagoló elállítás, s mindjárt baró a verda. Faszt, bumm a fejbe!
Mondjuk a múltkor mentünk Renault Masterrel, ami dízel, és még hely is van benne:)
Orsi azóta nem akar kis autót:)

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
nálam a 2.5 turbódízel sem húz 1800 alatt és 3500 fölött. egy hét után megszokod, hogy mikor váltasz, azt kész. én viszont szeretem azt az érzést, amikor hátbarúg az ülés és sípol a turbó.

de ez érdekesebb, ma történt velem:

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Meg chipstuning, mi? :D
Helyi vajdakezdemény hozott egy alhambrát Vácról. Nézik a havrok és kérdik , hogy mennyi a teljesítménye, amit aztán igen keveselltek. Kérdi a gyerek, hogy lehetne ezen javítani? Chiptuninggal. Erre felhívta a váci autószalont, hogy kéne neki bele chipstuning :D

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Ha meglesz, rádobunk egy mecha adagolót, egy jó kamionturbót, és egy kamion coolert.. :P
AKkor aztán kormolhatsz, és jöhet a benzines gyorsulgatni :rofl:

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Lehet, mindenesetre nem én vagyok az a kategória - se anyagilag, se érdeklõdésben - , akinek ezeket szánták :)

A dízel céges pözsó meg ha lehet az enyém lesz, igénytelen valami, ami nekem nagyon fekszik :) akár alapjáraton felkúszik a kapubejárón, köszönhetõen a rövid egyesnek, egész jól eszik, a menetlevelet meg elírogatom én, ráérek :) turbósokkal nagyon nem találkoztam még (sajnos ? )

-=B.B.B.=-

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
dizel temahoz meg

ez a kerreges meg kormolas mind olyan dolog hogy miert kellene hogy engem vezetes kozben zavarnia? elindulok [poccre, 10bol 10szer] hallom hogy kerreg, de ha mar haladok, akkor szelzaj, gumizaj, radio, mittomen es maris tokmindegy hogy milyen hangja van a motornak mert nem jon be. az meg hogy hogy kormol zavarja azokat akik mogottem jonnek:)

igen 17-1800 korul rug egyet a turbo, es 3000 folott mar csak a hangja jon, nem tol tovabb, de legalabb nem kell szarra porgetni mint egy benzinest, mert csak uveghangon 5000nel adja le a max nyomatekot.

ahol lakok az mar elegge kint van a halalban, ipari parkok meg raktarok vannak csak a kozelben, zero busszal es gyalogos forgalommal. ketsavos ut, nehany lampaval. szoktam neha gyorsulni pirostol, szigoruan csak 40mph-ig [annyi a megengedett] otthagytam mar par boi racert ezzel a kek csunyasaggal ugy hogy van benne masfel kobmeter bicikli alkatresz meg ket ember.

1-ben elhuz mellettem, de en hamarabb valtok 2-be es onnan mar eselytelen. pedig ez csak egy dizel traktor.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nem feltetlen autogyujto am mindenki

egy ilyen R8 nalunk £79.000, ugyanennyiert kapsz egy fel gallardot, vagy egy 911 carrera 2-t. akinek olyan iszonyat sok penze van, az nem ebben a kategoriaban gondolkodik.

RAUH-Welt
B E G R I F F

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Megvannak ezek az értelmetlen szabályok máshol is, pl. mezõgazdaság. ezeken már meg sem lepõdök. Csak amikor az ellenõr így kezd, hogy 50-200.000 ft bírság akkor felmegy a pumpa.
Az Audi reklám meg telitalálat. Egyébként is aki vesz egy ilyet, annak már van a garázsban lambo, porsche,ferrari szerintem.

-=B.B.B.=-