rallys élmény blog;):
tegnap voltam az ózd rally szlovákiai szakaszain!
hát mit mondjak, más mint itthon!
elõször is: a szervíz park a város elején egy 4 sávos úton volt, lezárva az egész bevezetõ, most rally van mindenki más menjen arra amerre akar! Kordon szinte sehol, biztonságist nem is láttam, simán odamehettél az autókhoz, versenyzõkhöz, a szlovákok tudtak viselkedni, érdekes módon ebben a közegben a magyarok is...oke a nézõk száma jóval kevesebb volt mint itthon, annak a 3/4 is magyar! ja belépõ sincs!
az utak: van szar út ott is dögivel, de mégse annyi mint nálunk, ahol jó ott tényleg jó, a rally szakasz meg olyan szerpentinen volt hogy 8 vagy 9 hurok volt felfelé óriás emelkedéssel, szûk de jó minõségû asztfalttal, pazar!
rendezõbõl is kevés volt, de aki ott volt a pálya szélén az ám rendet tartott, ha kellett szólt bárkinek, hogy helyre tegye, a szlovák sporttársak meg szó nélkül tették amit a rendezõk mondtak!
ja és még egy dolog, imádom az országunkat és hogy ennyi gyönyörû nõ van itt, de ami oda át van az már nem férfi embernek való, mert becsavarodsz a sok jó nõ miatt, eszméletlen!

-tervezek is valami szlovákiai túrát a közeljövõre!
Ja láttam Asi bukott Evo-ját is, már a határ ezen oldalán kezdték szétkalapálni a szervizesek egy út menti parkolóban, nem értettük mire fõl, de csoda hogy 1 darabban szálltak ki belõle, hát elég rendesen összetört, szép nagyot buktak!