Köszönöm!

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
ja hogy szétszedéssel. arról nem volt szó.Kerekek ki. Keresztbe, 2-2 kormány fenn/lenn jobb/bal oldalt. Kicsit kell sakkozni, de ált különbözõ váz és telóméretek miatt összejött idáig.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
NE ÍGY! NE ÍGY!
ezt a 4 bringát keresztbe vezesd már le nekem...+1 ami viszont néha jó hogy ezek egy része hosszabb és széles autó, így pl van amibe be lehet rakni a bringákat keresztbe jól, az viszont azt jelenti hogy 4 ember 4 üléssel 4 bringával egy tud menni egy hétre ha nem restek a tetõig pakolni. (Értsd nem kell bringát a tetõre rakni.)
.
sose ertettem ezt a 7ulesezest. ha taxizni akarsz meg talan jo lehet reszeg barati tarsasagokat szombat hajnalban hazavinni, de ha nagy a csalad akkor mar az ertelmetlenseg hatarat surolja. 7emberrel ugyse tudsz elmenni messzire max ha utanfutot akasztassz moge. mivel az utso ulessor gyakorlatilag a csomagter 90%-at elviszi.
ekkora autok 5 ember plusz cucc elrendezesben viszont pont jok.
sose ertettem ezt a 7ulesezest. ha taxizni akarsz meg talan jo lehet reszeg barati tarsasagokat szombat hajnalban hazavinni, de ha nagy a csalad akkor mar az ertelmetlenseg hatarat surolja. 7emberrel ugyse tudsz elmenni messzire max ha utanfutot akasztassz moge. mivel az utso ulessor gyakorlatilag a csomagter 90%-at elviszi.
ekkora autok 5 ember plusz cucc elrendezesben viszont pont jok.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
RAUH-Welt
B E G R I F F
de az 7 ülösnek is van tervezve, nem cipõkanállal van belepasszírozva még egy sor ülés....Hétvégén egy Ford Galaxy-val mentünk 7-en 150km-re bulizni. Ottalvós hálózsákos buli volt, szóval mindenkinél volt legalább egy hátizsák, plusz vittük az "innivalót" is. 1-2 cucc ment a lábhoz, de erre a távolságra teljesen vállalható volt.
ja, opel vhogy kiesett....Mellékes hogy faternak milye van, csak említettem; amúgy PSA-Fiat-Lancia együttmûködés legnagyobb személygyümölcse. 1 2
Én kérek elnézést a kései linkelésért
Közben találtam gyári 7sz képet: http://www.carblog.c...e-7-seats_3.jpg
Opel és suzuki használja még a multijeteket a fiat konszernen kívûl. Igaz, nem a megbízhatóság mintapéldája -szilvási szállásadom wagonrjében is most fogják a mocit(!) gariban cserélni- de nem rossz.
RAUH-Welt
B E G R I F F
ja értemBerlingó friss teszt, csak úgy. Épp szó volt róla azért ment RE-zve, meg úgy általában tudtommal birod a dobozosokat. Ez nem volt nehéz
.
Megnéztem fater kocsijának adatait és a böszmécske ablakig nagyobb mint enyém tetõig... megvenni meg fenntartani meg tankolni nem akarom, de szállítani fasza lenne.
Ezt kisbenzines hibrides bohóckodást meg nem nagyon szeretem, europába nem ezzel kéne sztem próbálkozni - mint a mellékelt teszt is mutatja.
Mazda más tesztekben is relatív sokat kajált. A kis multijet meg kb ezt hozza, sztem nincs vele baj, vw is kb jó, csak a hangját utálom a lefûrészelt negyedik hengeresnek (ua készült az új is).
szerk: Halkan jegyzem meg az ezres corsából nem értem a takarékos változatot; ill ha ilyeneket vettek a pakliba a akkor beállhatott volna egy Airdream/Bioflex kombó is akár...
szerintem meg nem.
edit
jahogy mégis
mindegy a berlingóé még akkor is nagyobb fél m3-el.