és akinek meg sincs "gyárilag"?
Mi?:chin:
és akinek meg sincs "gyárilag"?Elõbb utóbb mindenki kinövi. Én már vezetni sem szeretek, nehogy izgulni a kocsira.
én is ezt mondtam itt régebben. ha izgalomra vágyom ott a goldengate.hu, az autó legyen +bízható, kényelmes, biztonságos és alacsony fenntartási költségû. szépen le lettem öregezve
jaja nagyszerelem
E46. csak lehetne nagyobb csomagtartoja
en rohadtul nem vagyom arra hogy egy auto izgalmas legyen.
sokkal inkabb megfizetheto, megbizhato, gazdasagos, kenyelmes, es biztonsagos. a tobbi csak maszlag.
RAUH-Welt
B E G R I F F
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
RAUH-Welt
B E G R I F F
szakik. az mi a töktõl lehet (azon kívûl hogy rönó) hogy az a qrva master -20 ban pöccre indul, ilyen jó melegekben meg sztrájkol? (rohadjon meg, tegnap másfél órát álltam rakamazon, mire visszahült annyira hogy hajlandó legyen beröffenii)
egész jó cikkhttp://totalcar.hu/m...ny/rosszjoauto/
Hát igen, néha cinikusan, néha laikusan megkérdik tõlem is; és melyik a jó/legjobb autó. Mire mire mindg hülyén nézek és visszakérdezek hogy kinek/menyniért/mire/mit vár el az autójától? Mert ilyen amúgy nincs...
Egy zörgõ kesztyûtartó, kiégõ izzó, kerregõ vezérlésmódosító nem jelenik meg náluk, a cellazárlatos akku, a pontatlanul mérõ benzinmutató viszont súlyos hibatétel. Hiszen a mentés egyik leggyakoribb oka, hogy kifogy a benzin.
Az autóvillamosság tök egyszerü:
-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray
-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag
OFF
Apró ellentmondást vélek felfedezni az avatarodon látható
"Ride against global warming - mehr fahrrad weniger CO2" felirat és az általad keresett (és használatos) júeszéj autók károsanyag kibocsájtása között.
(No persze, az amerikai autógyártók eleve ritkán adják meg azt az apró paramétert hogy kilométerenként 30-70 dekagramm (mégegyszer: kilométerenként...) a CO2 kibocsájtásuk...)
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Hát ilyen árban hasonlókat néztem:
http://www.hasznalta..._dodge_ram_2008
http://cgi.ebay.com/...72:317|240:1308
Ami jól felszerelt 4 ajtós Navara, az meg nem 6:( Ebben meg minden van.
Nem értem ezt. Bár a Nissan divat lett.
Mondjuk úgy: "keletre". Nem túl régen vezettem egy tisztességesen felszerelt Kia Ceed kombit - és ijesztõen rendben volt.Mondjuk beülsz egy Avensisbe és ez az érzés hamar elmúlik
Vezessen is alig tudtak írni róla valamit - jó, ez nem nagy szó, de még a tc se nagyon. Imserõs sedánjában csücsültem, és olyan hiányérzetem volt benne. Jobban mint az elõzõben. (Ahogy az új céges corolla sedán is fõleg ezt váltja ki belõlem > bezzeg a Verso, azt szeressük
)
Ázsiára vagy konkrétan a japánokra gondoltál amúgy?
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám