Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

bazz most jottem ra, hogy meg nem is ultem fokuszban.
gyo-e

Még én sem, de szerintem ki fogom bírni valahogy.:)

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

légzsák kérdés érdekes.

www.eurotax.hu
Itt kiválasztod a típust, és megmondja, mi volt a gyári specifikációja. Pl. az alábbi Fókában csak a sofõrnek jutott lufi.

Az, hogy rosszabb állapotban van-e a futómû (meg egyéb elemek) az inkább tulajtól függ, nem az útminõségtõl.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
bazz most jottem ra, hogy meg nem is ultem fokuszban.
gyo-e

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
és hova érdemes állapotfelmérésre vinni pesten?

légzsák kérdés érdekes. a zöld is meg a szürke is ghia, de utasoldali légzsák ránézésre egyikben sincs, szürkénél a leírásban nem is szerepel (zöldnél igen), de oldallégzsák van a leírás szerint a szürkében...wtf?

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Szerintem a tgk. és a fékek jobban igénybe vannak véve a városban. Most cserélek stab. összekötõ rudakat(kutyacsont) és szilenteket, kb 9000 volt az alkatrészek költsége. Elviszed egy állapotfelmérésre - ha jól emlékszem 2ezret fizettem anno - és az alapján már tudsz kalkulálni ;)
A zöld belseje nekem furcsa, mert egy légzsákkal az ambiente jött ki és ez mintha ez nem az lenne. Lehet durrant és nem azt a mûszerfal elemet rakták bele?

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
oks, kösz!

az mennyire igaz, hogy a pesten használt autóknak rosszabb állapotú a futómûve mint a más nagyvárosokban használtaknak? mert én a pécsi utakat sem tartom jobbnak, sõt inkább azt mondanám, hogy magyarországon használt kocsiknak rosszab állapotú a futómûve, mint a külföldi társaiké.

még kettõt találtam:

http://jarmu.slando....P_10363881.html

http://www.topauto.h...uto/1664440.htm

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás
Ha nem volt karambolos, és jó állapotú, vedd azt, amelyiknek jobban tetszik a színe.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
úgy alakult, hogy kell vennem egy kocsit júni 22.-ig, mert olyan munkát kaptam.

el is kezdtem ma keresgélni 1Mft körüli kombi, 1.8as benzines focusokat. végigjártam szinte minden pécsi kereskedést, de nem találtam. többség dízel volt és 1.4es, meglepetésmre 1.6-ból egyet sem láttam, pedig azt hittem abból lesz a legtöbb...1.8as pedig egy db, az is sedan.

szal ha vki tud a fenti paraméterekkel rendelkezõ fókát, az ne tartsa vissza. olyan 200km-es körzetig még hajlandó vagyok elmenni pécsrõl.

eddig ez a 2 az, amit vszínû megnézek:

http://www.hasznalta...ford_focus_2000

http://www.hasznalta...ford_focus_1999

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
:D
(Nincs is belõle 80lovas... C4bõl meg pláne.)

Kisebbik jöhetne:
Feltöltött kép
link

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

szerintem minél többet töltesz autóban, annál inkább igényled, hogy az szerethetõ legyen.

mai napi idióta az m7esen: szutyuki altó, behajtott tükrökkel.

de ez kb. minden mûszaki dologra igaz, amivel az ember dolgozik, vagy komolyabban használja...:)

az altónál meg a behajtott tükör +10 km/h - a tulaj biztos tudja, hogy nagy sebességnél a légellenállás mellett az összes többi hátráltató tényezõ elenyészõ, így ahol tud, farag a kocsi légellenállásán, hogy ne villogják le a belsõ sávban. :D

enté: frankón leestem a székrõl, akkorát röhögtem.:D

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Akkor itt egy új téma! ;)
http://www.budapests...204_xsaraol.JPG

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

Engem öregeztek mert furin néztem a fiatal kollegákra akik kivétel nélkül
kisautó (fapados és kismotorral!) +nagy kerék+ültetés+sportdob+nagyzene+gps+fólia+xenon+most biztos ledeznek (volt kollegák).

Én begyöpösödött kiégett lenézett köcsög vagyok mert nekem ne legyen szûk/gyenge/fapados az autó, használni tudjam a csomagtartó (meg bõvíteni) meg nem akarok 3al fekvõrendõrözni, vigyázni a 17es kerekekre, többszáz méterrõl hallatni hogy zörög a mélynyomótól a renszámom, vakítania másikat úgy hogy én se látok jobban és társai. Csak kényelmesen, biztonságosan minél kevesebb kompromiszummal utazni :).

Ez még mindig nem az a fórum....!
És nem is errõl van szó most :)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Bringatartók:
http://automenedzser..._szallitas.aspx
A videót is nézzétek meg!!!
Tessék a sajátot és haverét odaképzelni...

Engem öregeztek/baszogattak mert furin néztem a fiatal kollegákra akik kivétel nélkül
kisautó (fapados és kismotorral!) +nagy kerék+ültetés+sportdob+nagyzene+gps+fólia+xenon+most biztos ledeznek (volt kollegák).

Én begyöpösödött kiégett lenézett köcsög vagyok mert nekem ne legyen szûk/gyenge/fapados az autó, használni tudjam a csomagtartó (meg bõvíteni) meg nem akarok 3al fekvõrendõrözni, vigyázni a 17es kerekekre, többszáz méterrõl hallatni hogy zörög a mélynyomótól a rendszámom, vakítani a másikat úgy hogy én se látok jobban és társai. Csak kényelmesen, biztonságosan minél kevesebb kompromiszummal utazni :).

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
szerintem minél többet töltesz autóban, annál inkább igényled, hogy az szerethetõ legyen.

mai napi idióta az m7esen: szutyuki altó, behajtott tükrökkel.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás
nekem meg néha kell vezetnem a sogornõm csiréjkét
még mindig nem tudtam megszeretni az ótómatát, sztem nem is fogom

igaz semi baja a kuplungoló térdemnek :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 hozzászólás
ja, a kuplungolast mar en is szepen erzem 5-6 ora autozas utan, foleg ha sok benne a varos.
10 eve kirohogtem a svajci ismerost, amikor azt mondta, hogy o" mar nem szeret a valtoval bibelodni, legyen csak automata, o" sokat vezet.
ma mar ertem mirol beszelt. :chin:

ettol fuggetlenul mondjuk itt agyarorszagban nem mertem hasznaltan automatat venni.
"keep the rubber side down."
- If you tell the truth you don't have to remember anything. - Mark Twain

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
http://index.hu/gazd...ette_chryslert/

Polski Chrysler :rofl:
Vagy Sevrolet Matiz? Mik lesznek még itt.. :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Elõbb utóbb mindenki kinövi. Én már vezetni sem szeretek, nehogy izgulni a kocsira.:)

ismeros az erzes. kezdem visszasirni amikor meg bringaval jartam meloba... a kuplung nyomo terdem reumas lesz

es meg egy eve sincs hogy ezt csinalom
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

és akinek meg sincs "gyárilag"? :D

Már értem. Nos akkor valami nem stimmel, majd jön, ne aggódj!:)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Mi?:chin:

arra utaltam, hogy nekem pl. sohasem volt ilyesmi ambícióm(sztrítrészer).. autó = A-ból B-be kényelmes, biztonságos utazás.