Jelentkezz be Regisztrálj

Autók - hírek, vágyak és a többi
Posted 2009. June 17. - 17:42

Would you, Quintus? Would I?
Posted 2009. June 17. - 16:44

RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. June 17. - 15:23

[highlight] The bike way of life [/highlight]
Posted 2009. June 17. - 15:01

Én is jobban örülnék egy restaurált ami izomautónakEnnek is annyi köze van a Capri-hoz, mint egy Scania kamionnak...
Amúgy sosem értettem, ha egyszer minden 3. ember ha tehetné amerikai "muscle car" stílusú autót venne (le van szarva, hogy benne csak 2.0 TDI van...) akkor miért nem lehet csinálni egyet az európai piacra ami nemcsak névben de külsõben is hasonlít rá...mint a mustang-ot, csak kisebb, gazdaságosabb (de nyomatékos) motorokkal. Nyakamat teszem rá, hogy vinnék, mint a cukrot...

Tegnap megnéztem a fast and furious-t, kicsit irigykedtem.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2009. June 17. - 12:43

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
Posted 2009. June 17. - 12:33

Ennek is annyi köze van a Capri-hoz, mint egy Scania kamionnak...
Amúgy sosem értettem, ha egyszer minden 3. ember ha tehetné amerikai "muscle car" stílusú autót venne (le van szarva, hogy benne csak 2.0 TDI van...) akkor miért nem lehet csinálni egyet az európai piacra ami nemcsak névben de külsõben is hasonlít rá...mint a mustang-ot, csak kisebb, gazdaságosabb (de nyomatékos) motorokkal. Nyakamat teszem rá, hogy vinnék, mint a cukrot...
Posted 2009. June 17. - 08:59

Fékfolyadék.Az higroszkópos, tehát vízmegkötõ tulajdonságú, így csökken a folyadék forráspontja.A féken meg az életem is múlik.Senki nem mondta, hogy nem kell, a Ford nem ír errõl semmit, míg a pözsó 60 ezrenként elõírja.Én a konkrét kérdésre adtam választ.Anyagilag egyébként senkit nem vág földhöz.TripleB, szted nem kell váltóban olajat cserélni sose vagy mi? Pár évente még fékolajat is kell (elvileg 2, gyakorlatialg 6-7) mert nem tudja évekig ugyanazt hozni... Persze rajtad múlik, tied :prosze:
Focus kupé jön Capri néven
-=B.B.B.=-
Posted 2009. June 17. - 08:30

abban eleg sok ilyen info volt.
enyemben pl 60ekm a valto olaj csere periodus.
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2009. June 17. - 08:28

thommey, lásd gm olaj?

Magoo, ja, szettben olcsóbb.
TripleB, szted nem kell váltóban olajat cserélni sose vagy mi? Pár évente még fékolajat is kell (elvileg 2, gyakorlatialg 6-7) mert nem tudja évekig ugyanazt hozni... Persze rajtad múlik, tied :prosze:
Tetõbox: Találtam Esztergom Kertvárosban végre kölcsönzõt -ha mást is érdeklne a környéken - de sok-sok keresgélés után 2 bérlést áráért(15) találtam egy 1× haszált 320as túraboxot, el is hoztam este, faxa:). Inkább ez legyen fenn mint a gépek; érdemes keresgélni használtban aki filózik hasonlóban 20-25ért márt érdemi kínálat van.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Posted 2009. June 17. - 00:38

Sok boldog kilométert az óriásbébivel!
Race, no Rest!
Posted 2009. June 16. - 23:53

-=B.B.B.=-
Posted 2009. June 16. - 23:39

ez hülyeség. pár szerelõ "terjeszti"Váltóolajat minek cseréljen? esetleg váltóval együtt.
Posted 2009. June 16. - 23:12

Úgyhogy remélem fel sem fog tûnni, hogy mennyit krúzolunk az új szerzeménnyel, amivel most értem haza

Kisebb, mint a Ford de gyönyörû és minden kitûnõ állapotban van benne/rajta.
Posted 2009. June 16. - 22:39

mivel a szgk vége 3500 kg így elvileg nem
de mivel ez egy olyan ország , így szerintem biztos meg lehet oldani
amúgy nem vagyunk egyformák. én nem olajozom össze a kezem, allergiás vagyok az olajokra.
Akkor nagyjából minden doublecab platós izé kiesik automatikusan az szgk-ból.
Rocsi: nektek az F150 szgk?
Posted 2009. June 16. - 20:40

megvoltak a kocsival 1 óra alatt, átnézték amit mondtunk (fékfolyadék, meg a hátsó fék), mentek vele egy próbakört, aztán ennyi...szóval végülis 12 ezer korrekt.
Egy márkaszervíz rezsi óradíja 8-10ezer. így már érdekes a szumma 12.
Race, no Rest!
Posted 2009. June 16. - 18:14

soha soha soha tobbet nem megyek szalonba.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. June 16. - 11:53

Posted 2009. June 16. - 10:45

Az én nevemre vásárolhatsz, ha akarsz. unix,cromax és nagyautó ami ad kedvezménytszíj cserénél nem egy ilyen szettet kell vennem? :
http://www.fridcar.h...S=100405&LID=-1
persze nem fogok ezen sem spórolni, amit kell, azt megcsináltatom most.
van értelme megérdeklõdnöm a márkaszervizben rendszám alapján, hogy mikor mit cseréltek az autón vagy úgysem mondják meg?
Pite, a közeledben nem találtam sajnos kölcsönzõt.
-=B.B.B.=-
Posted 2009. June 16. - 10:44

Váltóolajat minek cseréljen? esetleg váltóval együtt.
http://www.tetoboxberles.hu/
http://www.thulebox....ox_berles.thule
http://tetobox.fw.hu/
Én azért hogy finomabb legyen a váltás, halkabb a váltó (egy adalékot is szoktam hozzárakni). Mi 3 év vagy 60ezrenként cseréjük, hasonló ált a gyári elõírás is.
Köszi, bp/bfüred nem a legjobb, Esztergom és Tatabánya között lenne jó valami... (guglit meg a tudakozó+ -t kérdeztem már) Utolsó utáni esetben megyek fel érte bp-re; nem hiszem hogy a környéken ne kéne hogy legyen sehol sem

Posted 2009. June 16. - 10:40

Magoo, én a szíjjal nem játszanék, csere; vszínû feszítõvel (mindkét szíj, max hossszbordás leszed, kifordít és megnézni van-e repedés, ha szemre jó esetleg marad). Illetve van idõ is maximumnak meghatározva nem csak km, illetve mondják/írják is hogy városban többet használt autónál hamarabb illik. Egy szíj egy ötös(+esetleg munkadíj), egy vezérlésöszekócolásból rendberakatás minimum egy százas...
Váltóolajra is less rá mikor történt utoljára csere sztem.
szíj cserénél nem egy ilyen szettet kell vennem? :
http://www.fridcar.h...S=100405&LID=-1
persze nem fogok ezen sem spórolni, amit kell, azt megcsináltatom most.
van értelme megérdeklõdnöm a márkaszervizben rendszám alapján, hogy mikor mit cseréltek az autón vagy úgysem mondják meg?