Dave: Sokan vélik hogy a riasztó csak a tulaj szopatására van; amúgy akármit csinálhat a kutya se néz rá még ha táncoltatná is az autót...
MX2 viszont tetszik, asszonytól néha lenyúlnám...
Alapmotort viszont nem vágom, biztos nem komoly

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Ha sokat csinálod a generátorod is elszállhat, vagy valami elektromos kütyü is akár...
vásárolok ma teszkóban, bepakolok kocsiba, indítanék. puff, elszáll minden, semmi nem kap áramot...oké, sz*r az akku. ügyeskedek vele, feszegetem a kábelt, semmi...megnézem az összes biztosítékot, azok is jók. felhívom havert, hogy legyenszíves jöjjön ki értem kocsival, aztán bikázzuk meg a kocsit, hadd jussak legalább haza...haver jön, nézegeti õ is, igazgatja a kábeleket meg az akkunál az érintkezõket, hátha kontaktos...az volt. az érintkezõk is, meg a kábel is.
szóval a nap további részében az elindulás úgy nézett ki, hogy motorháztetõ fel, kábel beállít megfelelõ szögben, indít, motorháztetõ le...ráhúztam az akkusarukat is, de ettõl függetlenül leugrált, úgyhogy néha menet közben kicsit kihagyott az áram.
motor megy, de az akku kimarad - a riasztó ezt úgy érzékeli, hogy én most elloptam a saját kocsimat. úgyhogy beriaszt. de buta francia riasztó nem engedi ráadott gyújtásnál kikapcsolni magát, csak álló motornál.
nem egy nagy élmény minden ötödik buszmegállóban megállni, motort leállítani, kiriasztani, majd kiszállni, kábelt igazgatni, indítani, motorháztetõ lecsukni, és végre menni...
Az autóvillamosság tök egyszerü:
-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray
-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag
RAUH-Welt
B E G R I F F
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
NE ÍGY! NE ÍGY!
2 perc Moto GP Rossi & Lorenzo
NE ÍGY! NE ÍGY!
RAUH-Welt
B E G R I F F
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
RAUH-Welt
B E G R I F F
vagy egy fotóapparáthttp://index.hu/vide.../03/halalzebra/
Milyen finom is lenne ide egy lámpa...
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Plusz (nem titkoltan) az insigniára fog hasonlítnai az astra...