Fúú ... akkor lehet ezért adja nyomottabb áron. Az alap, hogy nem szakszervízben csináltatnám meg, ott csak a lehúzás megy. Mondjuk ha kérnének érte 50ezret az már egészen vállalható. Gyorsan guglizok is egy kárpitost.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Autók - hírek, vágyak és a többi
Started by
lor
, 2006. January 12. 04:15
Posted 2011. June 22. - 21:47
Posted 2011. June 22. - 21:10
Kérdés: mennyibõl áll újrahúzatni egy ilyet, minõségi gyárihoz hasonló plüss kárpittal kb?
A Mondeora azt mondták, hogy csak egész padlókárpitot cserélnek, 600.000 Ft (nem írtam el). Én meg azt mondtam köszönöm szépen, marad így
Egyébként munkadíj kb 20-30 ezer, az anyagköltség meg változó, 4-20 ezer / négyzetméter. Ez az egészre értendõ, nem tudom, hogy vállalják-e csak egy kisebb rész javítását, legjobb, ha árajánlatot kérsz.
Posted 2011. June 22. - 20:46
Autót készülök venni találtam is egy egész pofásat, apró hibája van amit a tulaj be is vallott, tûsarkúban vezette, így a kárpit a vezetõülés és a pedálok körül több helyen kikopott/kilukadt. Kérdés: mennyibõl áll újrahúzatni egy ilyet, minõségi gyárihoz hasonló plüss kárpittal kb? Más hibája nincs az autónak, nem is hajtották szét, 40ezret futott és ráadásul nõ vezette, úgyhogy tuti nem száguldozhatott vele. Holnap megyek megnézni, aztán lehet hogy körbe lesz törve az egész
11:38:11 IM 2012
Posted 2011. June 21. - 08:50
Mi is rolót használunk.
Ilyet: DISNEY Napellenz rol Verdk - Biztonsgi auts gyereklsek Kiegsztk, tartozkok Auts Biztonsgi Gyerekls Babakocsi Baba-Holmi Webshop Webruhz
Ilyet: DISNEY Napellenz rol Verdk - Biztonsgi auts gyereklsek Kiegsztk, tartozkok Auts Biztonsgi Gyerekls Babakocsi Baba-Holmi Webshop Webruhz
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Posted 2011. June 21. - 07:04
a hovedo folia mondjuk telen is szuri az uv-t amikor epp orulne az ember annak a kis melegito fenynek
enis rolo parti vagyok.
esetleg hatul /ugye tan kombi/ azon reszen huzhatod foliaval.
de kezdesnek akar csoro szunyoghalot is kiakaszthatsz probanak, kertesz aurohazban meterre adjak
enis rolo parti vagyok.
esetleg hatul /ugye tan kombi/ azon reszen huzhatod foliaval.
de kezdesnek akar csoro szunyoghalot is kiakaszthatsz probanak, kertesz aurohazban meterre adjak
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2011. June 21. - 01:30
én lehet napvédõ rolóval próbálkoznék inkább. amellett le tudod engedni az ablakot, hogy levegõt is kapjon, fólia meg nem sokat ér, ha a vas mögé van tekerveurak
hõvédõ fóliáztatnom/nom kellene, hogy a gyerek ne olvadjon szét hátul, augusztusban
hátsó ablakok, term.
tippek,trükkök praktikák?
aztán ha a roló nemgyerebe, még mindig lehet fóliázni.
Posted 2011. June 20. - 22:03
Anno a Malévnak volt pár ilyen.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2011. June 20. - 22:01
urak
hõvédõ fóliáztatnom/nom kellene, hogy a gyerek ne olvadjon szét hátul, augusztusban
hátsó ablakok, term.
hátsó ablakok, term.
Posted 2011. June 19. - 22:00
Posted 2011. June 19. - 21:51
inkább csak szopatnék :-P
azé linkletem, mer a sima kombihoz képest is jócskán +van hosszabbítva, és nem tudtam hová tenni
azé linkletem, mer a sima kombihoz képest is jócskán +van hosszabbítva, és nem tudtam hová tenni
Posted 2011. June 19. - 21:27
Posted 2011. June 19. - 20:31
Posted 2011. June 19. - 13:44
Suhanc, vaterán új,k dobozos Blaupunkt hangszórószetteket árul egy arc, ilyen 3 db-os csomagokat, két pár kör 1 pár ovál kombóval, ilyen 170/40W és hasonlókat. Nézz szét.
Ott virágozz, ahova elültettek!
Posted 2011. June 19. - 13:10
üvegre: nem lehet hogy csak valami komolyabb mosás kéne neki?
Sajna nem, megnéztem alaposan. Ha le van tisztítva, akkor is karcos, csak nem látszik annyira, mert nem tömítõdik fel homokkal. Valószínû akkor polírozás lesz, köszi! Lehet akkor a fényezés is kap egy kis polírt
Posted 2011. June 19. - 12:47
Posted 2011. June 19. - 12:32
lesz horgod?
Kösz az infókat. Horgot nem rakatok rá, bringát a tetõn tudok vinni, nem építkezek és örülök ha a kötelezõ cserékre lesz majd lóvé.
üvegre: nem lehet hogy csak valami komolyabb mosás kéne neki?
Posted 2011. June 19. - 12:09
Úgy néz ki a Honda oldalsó üvege, mintha télen a jégkaparó megkarcolta volna. Lehet vele kezdeni valamit? Nem akad meg benne a körmöm, kb 10 centis csíkok. Próbáltam képet csinálni, de nem látszik.
Tud valaki jó minõségû hangszórószettet ajánlani elõre, lehetõleg 20-25 ezer alatt? Fõleg jazzhez és blueshoz kéne. 13, vagy 15 centis, nem tudom pontosan, neten leírás nuku, kedvem meg még nem volt szétbontani a panelt. A mostani iszonyatos.
Mûszaki pedig legutóbb 24 ezer volt, egy, vagy két nap alatt megcsinálta a srác mindennel együtt.
Tud valaki jó minõségû hangszórószettet ajánlani elõre, lehetõleg 20-25 ezer alatt? Fõleg jazzhez és blueshoz kéne. 13, vagy 15 centis, nem tudom pontosan, neten leírás nuku, kedvem meg még nem volt szétbontani a panelt. A mostani iszonyatos.
Mûszaki pedig legutóbb 24 ezer volt, egy, vagy két nap alatt megcsinálta a srác mindennel együtt.
Posted 2011. June 19. - 12:00
ismik által javallt mûszakiztatással is foglalkozó mûhelyt keress
nekem cimbi szokta intézni, elviszi-átnézi-hív,mizu, mit kell javítani esetleg-vizsgáztatja- fizetek, csõ.
huszonezer a szimpla vizsga
lesz horgod?
nekem cimbi szokta intézni, elviszi-átnézi-hív,mizu, mit kell javítani esetleg-vizsgáztatja- fizetek, csõ.
huszonezer a szimpla vizsga
lesz horgod?
Posted 2011. June 19. - 08:51
mûszakiztatni kellene a verdát hogy mûkszik? kell kotorni a papírok után? 17-én jár le. mikor érdemes elkezdeni a folyamatot?
Posted 2011. June 19. - 00:26
ha valaki gondolkodik G astra vásárlásán, ismerõstõl van most eladó örökölt 1.6 16V benzin CDX (magas) felszereltséggel, sedan, ezüstnél sötétebb szürke metál, 180e km tuttira szervizkönyvel, sérülésmentesen. sedan kivitel, ára 850ezer magyar valuta.