Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ja, azt tudom hogy az index nagyon hamar elromlik az osszes BMW-ben, es allitolag nem is lehet javitani. :D

amugy ertem hogy mit beszeltek a premium markarol meg a feleannyiba kerulo Kia-rol, en csak arra probaltam ramutatni hogy gyakorlatban nem tul eszreveheto a hianya. szerintem. tetosin is egy olyan dolog hogy az en automon van, de ha tehetnem leszednem. kinek mi ;)

ez az accord kombi telleg rusnya egy valami. nagy boszme es semmi alakja nincs. ja de. ugy nez ki mint egy fejreallitott mentocsonak.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
De hát a céges imidzsbe nem fér bele pócvágennel:D
Mondjuk én csak rosszat láttam a BMW-krõl. Például a Csabának nem mûködik az indexe a postás keresztezõdésben :-P

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Jaja, rengeteg van, csak mind rendszám nélküli :rofl:
Meg a szerbeknél, ukránoknál is ... :)

Rob: dehá' van autód, minek akarsz még egyet?

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

hatso elektromos ablak: en ugy latom hogy aki hatul ul, azt en viszem. na akkor fogja be a szajat hogy tekergetnie kell, ingyen utazik :D

en hatul ugysem ulok az automban, meg altalaban hatul senki sem, szal ez egy olyan dolog hogy szorszalhasogatni jo, de tenyleg erezheto a hianya? :)

Én szeretem hogy kulcs nélkül is a kinthagyott autón letudom tekerni az ablakot...
Igaz, 8ért legyen benne, ha többször jönne jól a kurblis akkor is :D.

A linkelt német golf biztosan megkímélt :D.

VIGYÁZAT, kibacott tetû a sima kétezres Accord! Szemre ugyanez a széria van a cégnél lépcsõsbe, az nagyon álmos, de mástól is ezt hallottam. Alig megy úgy mint egy 1,6os fóka, ami azért kevés.
Accord kombi helyett ha már benzines és japán akkor 1,8as benyás vagy 2.0 D4D Corolla Verso. Q jó futómûve van, igaz +4kg.

Fókából és C-maxból ennyiért már vannak 1,6 TDCi-k (meg a 136lovas kétezres), azt hamarabb bevállalnám.
Igaz, felszereltség (pl ESP) meg összeszerelés miatt a C-Max felé billen a mérleg nyelve (fókákba vicc a könyöklõnek csúfolt izé lent a kardánboxon). Plusz a fóka kombi kettesekbõl mindegyik amivel találkoztam egy kézzel lecsukhatatlan a csomagtérajtó. Vagy ebbõl is az 1.8 benya.

szerk: ha bízol az elnyûhetetlen vw-ben, erdélyben iszonyat sok vw van, golf/bora kombi dögivel...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Rob, vedd meg ezt e:

http://www.hasznalta...nda_accord_2004

nincs turbó meg porlazstócsúcs para, 4-500 ezret simán elmegy, kicsit alkudsz belõle oszt jó napot

hullaszállító :)
ekkora verda nem kell

hátsó elektromos ablakot kb lesz*rom, ami érdekel, az inkább a bõrkormány, a minél több lufi, abs, esp, gyári hifi (!!) vagy könyöktámasz középen.
ideális amugy bora kombi lenne, 110 lovas nem pdtdi motorral, és az ajtón levõ ablakemelõkkel (rühellem azt, amin a középkonzolon van) és kéttónusú (bézs elõnyben) béléssel. de ilyet még nem találtam (ez lenne jó kombiban: http://www.hasznalta...wagen_bora_2003)

rbalint: az a passat nemgyerebe

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás

320d-bõl is kombi kéne (ez tetszik!: http://www.hasznalta...1_bmw_320d_2001)

Sógorom ilyet hajtott 3 évig. Az az autó mindent kapott. Egyszer kellett mélyebben a zsebébe nyúlnia 3 év alatt, akkor turbócsere volt, az fél milla volt hivatalos BMW szervízben.

[highlight] The bike way of life [/highlight]

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

ha az aláírásomban is látható típusú passat bejön, azokból is van egy-két megkímélt darab 1misiért, bõrrel, digitklímával, full extrával.

na ilyen se itthon se kint nincs szép, ellenben bora kombi:
http://suchen.mobile...Car&tabNumber=2

hatso elektromos ablak: en ugy latom hogy aki hatul ul, azt en viszem. na akkor fogja be a szajat hogy tekergetnie kell, ingyen utazik :D

en hatul ugysem ulok az automban, meg altalaban hatul senki sem, szal ez egy olyan dolog hogy szorszalhasogatni jo, de tenyleg erezheto a hianya? :)

itt nem arról van szó, hogy érezhetõ-e a hiánya vagy sem. hanem arról, hogy veszel egy autót 8-9M+ 3M extra pénzért és erre nem vagy igényes. ez az én szubjektív álláspontom, lehet mások máshogy gondolják, de szerintem ez is egy kicsit think toiwan kategória

...amikor 6-8 millio forintnal 25ezer a tét. akkor igenis soher a tulaj.
szerk: PRÉMIUM márkárol beszéltek /nincs még tetõsínje se, ami végülis 70-80k, mûanyag kilincsek/

na igen, itt mondjuk nem csak a tulaj a ludas, hanem a gyár is, mert szerintem pont attól (is) lenne prémium, hogy minden cucc benne van azért a nem kevés pénzért. pl egy új ceed-ben 4villanyablak 3,5-ért. pedig az aztán hûdeprémium autó.

szerk: magoo is érzi a lényeget :)

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
hátsó villanyablak olyan idõben amikor még nem kell klímázni nagy királyság! meg én sokszor állok meg dokumentálni, dög melegbe amikor leállítom a motort, na olyankor is nagyon jól jön! én kiadnék érte +50 ezret ha új kocsit vennék. bõr kormány nélkül se vennék autót.

Tam: van gyerekzár a hátul ülõkhöz :D

ha focusba bele bírták tenni ghiához alapfelszerletségként (ráadásul föl-le automata az összes ajtónál), akkor egy prémiumkategóriás autónál nem értem miért nem.

amúgy szép az a bömbi, szerintem a bézs menõ :afro:

Rob, vedd meg ezt e:

http://www.hasznalta...nda_accord_2004

nincs turbó meg porlazstócsúcs para, 4-500 ezret simán elmegy, kicsit alkudsz belõle oszt jó napot

hé én

hé én

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
...amikor 6-8 millio forintnal 25ezer a tét. akkor igenis soher a tulaj. az extrákkal formálnád egy kicsit egyedivé illetve egy kicsit magadévá a kocsit. sokak szerint pont ezért mutatja mi az ha navi hiányzik 400ért egy alsó közepesbõl (ez rossz példa), vagy nincs automata egy legalább 10millás autoban, mi az hogy bõrkormány meg váltógomb, kiegészítõ biztonsági extrák, isofix, csomagtartóba fõleg kombinál rács, rögzítõk, esetleg elválasztófalacska...stb

szerk: PRÉMIUM márkárol beszéltek /nincs még tetõsínje se, ami végülis 70-80k, mûanyag kilincsek/

zokogva borulnék a motorjára, remegve érinteném meg alumínium bõrét, és emlékének szûzlányt áldoznék, akit méregdrága motorolajjal lobbantanék lángra - Rolls Royce Phantom ____>>____Wroom…__>__[FONT="]B&O[/FONT]

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

borából is csak kombi
4 ajtós kiesik ebben a méretben

a bmw gyár és az elsõ tulaj részérõl is fillérbaszás a köbön a hátsó elektromos ablakok hiánya... és változatlanul nem ajánlanám a típust a látott szopások alapján, de nézz körbe bmw-s fórumokon, hátha nem olyan horror.

ha az aláírásomban is látható típusú passat bejön, azokból is van egy-két megkímélt darab 1misiért, bõrrel, digitklímával, full extrával.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
bezs bor meg fabetet... mi vagy te osztrak nyugdijas? :D

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
borából is csak kombi
4 ajtós kiesik ebben a méretben

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás
végülis ja

volt olyan az egyik energiaszolgáltató cégnél, anno mikor rönosítottak és naggyá tették a baumgartnert, hogy a személyatós állandóra beosztott sofõrõknek kiadták ha selejtezik az autókat megvehetik gombokért. ne azok megkimélt céges autók voltak. :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

http://www.pajzs.hu/...technologia.php

ez jó cucc lehet, nem is hallottam még ilyenrõl.

voltam ma ennél a cégnél:

http://www.huckerairbrush.hu/

mutatott pár csopper tankot meg a saját kocsiját (disznajpassat), gyönyörûen dolgozik. full face bukót 30-tól csinál. szívesen csináltatnék vmi vad mintát az enyémre, csak az a baj, hogy az elsõ csapatásnál összecseszném, meg maga a bukó volt 30 szal erre nem érdemes.

egyébként autófényezés 25ezer elemenként (az eredeti fényezés, nem dekor), ami szerintem tök normál. van pár apró sérülés a kocsimon, szerintem majd nála kötök ki pláne, hogy van fényezõ kamrája is.

én azért ennyire nem félek a kereskedésben való vásárlástól. felkészülten kell odamenni, átvizsgáltatni és simán lehet jót venni. és magánszemélytõl is kifoghatsz kulcsos céges autót, amit megvett a cégtõl 150ezer km-el jóval áron alul, aztán mikor kezd leamortizálódni, tovább ad rajta.

http://totalcar.hu/k...aganszemelytol/

Robnak pedig az uccsó bekezdést ajánlom

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

4felnõtt méretû ember, kb u.ez a távolság, csak erdély felé, kombi 4es golf. hát hátul nem volt kényelem.... jó én 196cm vagyok, de aki mellettem ül, 185... oké 206os pözsóból élmény volt átülni :D

mondjuk ilyen magassággal nem is csoda... egy kategóriával feljebb sem biztos,h találsz megfelelõt:D:D
én csak 181-2 vagyok.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
az xl-t azzal a kis puttyonnyal cseszték el, amit oda hátra biggyesztettek. a sima altea az formás! :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nekem pont az XL nem tetszik, az mar tul balna alaku. a kisebb formasabb

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás
altea (xl) még nekem is tecc

kár hogy seat :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
thezcsinek van egy scudoja is ha jol tevedek. alteakat en is neztem, de meg eleg dragak. ahogy sajna a touranok is. pedig az is finom :)

RAUH-Welt
B E G R I F F