Bár választ még nem tudtak mondani, utána kell nézniük és jelentkeznek, de eddig ez volt az elsõ hely, ahol tényleg "segíteni" és ezáltal valahol eladni akartak...

Azért ha van még ilyen, ne tartsátok magatokban!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Próbáld itt:Bogyókák!
Kéne nekem '96-'00 közti bontott A3 belsõ kilincs rész.
Van tipp, hogy merre keressem?
Mert Pécsen nagyon sovány, és amiket csak úgy találomra fölhívtam, azok buzik, mert hírdetik, hogy minden van, de nagyon nincs.
Fontos lenne.
Szín és oldal nem számít!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Crash?Én ma hozom el a fókuszt, anyám kicsit átlényegítette.
NE ÍGY! NE ÍGY!
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Nem tom, ti hogy vagytok vele, de én ezzel elfurikáznék:D! http://www.ferrari.c...458-Italia.aspx
NE ÍGY! NE ÍGY!
abban az autómosóban elõfordulnak ilyenek, a fõnököm is ott mosatta az X5-öst, míg el nem lopták
gondolom azóta a jaguárját mossák ott a fiúk
yep!
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
NE ÍGY! NE ÍGY!
Ha már rally a téma, akkor egy "kis" hazai eredmény a vb-rõl :
http://www.ewrc-resu...group=§ion= :clap1: abszolut 15. hely,
érdemes végignézni a szakaszok eredményeit, nagyon jól mentek, áltak összetett 13. helyen is.
És mindezt egy n4-es kocsival a wrc-k közt.
kösz, gondoltamDe igen, lehet akkor éppen egy Fabia sajtóanyagot nézett.
"Bár a Yeti (4223×1793×1691) hosszabb (+18 mm), szélesebb (+109 mm) és magasabb (+84 mm) a Roomsternél, de 2578 mm-es tengelytávja felfedi, hogy az Octavia két végén rövidebb padlólemezére épül."