Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
katalizatorral egyutt van

tervben van valamikor egy turbos donor vetel es a lenyeg atlapatolasa
oda az mar nem jo /datum kitudja, 2010 oder inkabb kesobb/
amugy a csonek nincs baja csak a hulye lemezek lognak rajta

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

rave es egyeb:
csorog a szemet hovedo lemez a kipuffon leginkabb a leomlo katalizator kornyeken.
lecsapnam szivesen.

hagyjam ugy vagy csinaljak vele vmit?
pl az szovetes betekereses tema jo? erdemes nekem ilyennel foglalkozni?

miert nem veszel ujat? az enyem is szet van egve kicsit, sztem veszek egyet, tul draga nem lehet
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

Ken Block-os, akit nem érdekel ne nézze

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
rave es egyeb:
csorog a szemet hovedo lemez a kipuffon leginkabb a leomlo katalizator kornyeken.
lecsapnam szivesen.

hagyjam ugy vagy csinaljak vele vmit?
pl az szovetes betekereses tema jo? erdemes nekem ilyennel foglalkozni?

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás
igen csak ha veszel egy másodikat is az a0-ról indul. ilesmi volt a kavar a kérdésben
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
a személy gyûjti be a bónuszt, nem a kocsi. nevezetesen a biztosítás szerzõdõje. hogy a ki a tulaj az tök mindegy.

ha b10-ben vagy, és veszel egy kocsit, amivel 4-szer koccantak egy év alatt, akkor nem leszel a0-ba, hanem maradsz amiben voltál, azt az elõzõ tulaj viszi magával.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
szóval eztet így lehet, hogy van a tulajdonos, meg az üzemeltetõ, aki vezeti az ótót?

amúgy meg komolyan, mondjátok meg nekem, hogy miért jó ez a rendszer, hogy nem a személy gyûjti a bónuszt, hanem az aktuális kocsi...??

edit: tehát a biztosítás szerzõdõje gyûjti a bónuszt? viszont akkor ez a bónusz csak azon a kocsin változhat, amire flehasználta a bónuszát, nem?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

hát ez nem túl világos...szóval, van a pug, ami anyu nevén van, anyu bónuszával, de fõként én járok vele. meg van a c30, amivel meg anyu jár, de bónusz nélkül.

az a kérdés, hogy ha most anyu át akarja tetetni a bónuszát a c30-ra, akkor a pug az akkor a0-ról indul, de ha én csinálok vele valamit, akkor az anyu c30-ra számított bónuszát rontja-e, vagy csak a pug-ra számítottat? mert gondolom a zojektív felelõsség alapján ha én csinálok valamit, akkor ugye anyu kapja a "megrovást", hiszen papíron õ a tulajdonos..

mondjuk eleve hülyeség a rendszer szerintem, mert ugye nem az autó okoz/nem okoz balesetet, hanem a sofõr...szóval lehet, hogy én vezetek mondjuk sok évig balesetmentesen, de bónuszom meg nem lesz, hiszen nem volt a nevemen biztosítás...

kicsit bonyesz de ha jól értelmezem akkor ha a pugot töröd össze akkor a pugé fog romlani, a másiké nem. de hosszútávon nem egyszerûbb legalább üzemeltetésre a Te nevedre iratni? akkor neked gyûlik a bonúsz (vagy a malusz szarabb esetben)

egy ilyen meg kell
http://totalbike.hu/...lbaszzsirsarga/
ebben a színben
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
hát ez nem túl világos...szóval, van a pug, ami anyu nevén van, anyu bónuszával, de fõként én járok vele. meg van a c30, amivel meg anyu jár, de bónusz nélkül.

az a kérdés, hogy ha most anyu át akarja tetetni a bónuszát a c30-ra, akkor a pug az akkor a0-ról indul, de ha én csinálok vele valamit, akkor az anyu c30-ra számított bónuszát rontja-e, vagy csak a pug-ra számítottat? mert gondolom a zojektív felelõsség alapján ha én csinálok valamit, akkor ugye anyu kapja a "megrovást", hiszen papíron õ a tulajdonos..

mondjuk eleve hülyeség a rendszer szerintem, mert ugye nem az autó okoz/nem okoz balesetet, hanem a sofõr...szóval lehet, hogy én vezetek mondjuk sok évig balesetmentesen, de bónuszom meg nem lesz, hiszen nem volt a nevemen biztosítás...

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

egy ember egyszerre egy kocsi
tehát én most vagyok b8
mondjuk megvan a berlingo azon b8 lesz
de nevemre venném asszony fusinját az már a0 lesz (mondjuk lehet az én a0-m még mindig olcsóbb mint az Õ b4-e)
de ha eladom berlingo és veszek egy újat azon megint b8 (persze itt most nem játszik a fuziós sztori) tehát az egy autós legkedvezõbbet viszed tovább az újabb egy autóra
de ha 3 újat veszek (hogy mindig legyen az ruhámnak megfelelõ színû :))akkor 1 lesz b8 a többi meg a0.....azt mondjuk nem tudom hogy a többin is megy e az évek folyamán a kedvezmény.

mivel a kedvezmény autóra szól, ezért nõ a bónusz a többin is. csak ugye egyen mehet tovább.
szóval ha a másik kettõt eladod, mert lecseréled a ruhatárad és már nem passzolnak, azok megint a0ról indulnak

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

az hogy van a kgfb-nél ez a bónusz? adott személy adott kocsira gyûjtheti és alkalmazhatja csak, vagy adott személy több kocsira alkalmazhatja (mert elvégre a sofõr nem okozott galibát), vagy adott személy egy kocsin gyûjtheti, de átviheti egy másik kocsira?

egy ember egyszerre egy kocsi
tehát én most vagyok b8
mondjuk megvan a berlingo azon b8 lesz
de nevemre venném asszony fusinját az már a0 lesz (mondjuk lehet az én a0-m még mindig olcsóbb mint az Õ b4-e)
de ha eladom berlingo és veszek egy újat azon megint b8 (persze itt most nem játszik a fuziós sztori) tehát az egy autós legkedvezõbbet viszed tovább az újabb egy autóra
de ha 3 újat veszek (hogy mindig legyen az ruhámnak megfelelõ színû :))akkor 1 lesz b8 a többi meg a0.....azt mondjuk nem tudom hogy a többin is megy e az évek folyamán a kedvezmény.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
az hogy van a kgfb-nél ez a bónusz? adott személy adott kocsira gyûjtheti és alkalmazhatja csak, vagy adott személy több kocsira alkalmazhatja (mert elvégre a sofõr nem okozott galibát), vagy adott személy egy kocsin gyûjtheti, de átviheti egy másik kocsira?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Aham. Akkor bõvan alálõttem a félmillióval. Igaz, egy Astra is 180K/hó...
Így már tényleg nem értem, miért bérel vki tartós használatra autót.

P126 nagy királyság! Gyári ABS, ASR, ESP... :) Kétajtós, hátsókerekes, mint a Porsche. De zéró elektronika :D

ácsi, azért a tartós bérlet más konstrukció,,,,de a félmilla kb reális lehet.

pugé 50 k volt, mondjuk a kezdõ részletre nem emléxem, a maradványértéke meg vmi félmilla volt.

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

http://europcar.hu/c...G=HU&METID=2766

Aham. Akkor bõvan alálõttem a félmillióval. Igaz, egy Astra is 180K/hó...
Így már tényleg nem értem, miért bérel vki tartós használatra autót.

P126 nagy királyság! Gyári ABS, ASR, ESP... :) Kétajtós, hátsókerekes, mint a Porsche. De zéró elektronika :D
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás
http://europcar.hu/c...G=HU&METID=2766

[highlight] The bike way of life [/highlight]

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a farmotorosnal kezdtem el rancolni a homlokomat... :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

gyá he 650!!
tegnap pont ültem egy 650-esben
a szomszéd melós cimbi dobta oda a kulcsát, hogy ha megyek haza, hozzak neki kaját
teljesen odavoltam, nem vezettem még ilyet:
bepréseltem magam,s uzsgyi
3 ajtós, farmotoros, hátsókerekes kupé, agyadba hatol a motorhang,kicsit röviden ár a váltó, nagyon közvetlen kormányzás s gecimód gyorsul úgy 40-ig, aztán oda az erõ
talán, mert lengyel, s p126 a tipuskódja

az egész sztori nagyon magyar, kommentek meg fõleg

gyááá lol. éreztem, hogy csavar lesz benne, de nem néztem meg elõre a végét :D

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
gyá he 650!!
tegnap pont ültem egy 650-esben
a szomszéd melós cimbi dobta oda a kulcsát, hogy ha megyek haza, hozzak neki kaját
teljesen odavoltam, nem vezettem még ilyet:
bepréseltem magam,s uzsgyi
3 ajtós, farmotoros, hátsókerekes kupé, agyadba hatol a motorhang,kicsit röviden ár a váltó, nagyon közvetlen kormányzás s gecimód gyorsul úgy 40-ig, aztán oda az erõ
talán, mert lengyel, s p126 a tipuskódja

az egész sztori nagyon magyar, kommentek meg fõleg

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

Közeli családtagom is simán tudna bérelni egy ilyen autót - pedig "csak" minõségbiztosítási igazgató egy olyan cégnél, ami például autógyárak beszállítója. Végülis csak 29 éves koráig tanult és képezte magát...

Tartós bérlet helyett lízingelhette is volna. Mondjuk 3 év, utána eladja, kb. ugyanennyit kifizet bérletre is. Az, hogy honnan volt rá pénze, az irreleváns. Igen, meg lehet keresni rá becsületes munkával, ez nem kérdés.
Mismásolás esete maximum a külföldi rendszám miatt lehet. Mert egy magyar rendszámos bérautó nem ugyanaz, mint egy külföldi, azt lássuk be. Magyarországon nincs ilyen lehetõség? Meg ha bérelte, miért nem adta vissza a bérlõnek, kedves szavak kíséretében? Gondolom nem volt olyan hülye, hogy határozott idõre szerzõdött...

No mindegy, az élet nem habostorta.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

nem. egyszerûen annyit kellett volna tenni, hogy a szóvivõ kér az összes bmw-s érintettõl egy pár sort, hogy mit vizsgáltak az autón és hogy, és azt leírja a levélben.

Ahogy te azt elképzeled...

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]