Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

scottraider

scottraider

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 hozzászólás

na ezért tart itt ez az ország.....

on

Ja majd kicserélem az amerikai kivitelû mazdánkon a lámpákat mert nincs benne E-betû,és akkor én leszek az ország hõse.
Amúgy a motoromrol leszerelem a vizsga ideéig a nyitot dobot hogy ne legyen olyan pofátlanul hangos,de a kenõpénz úgyis játszik mert akkor nem kell fél napot ott ülnöm,meg úgy gördülékenyebb az egész ahogy van.
Amikor meg a melletem lévõ kisöregnek meghuzzák a szuzukiját mert nincs nála az eü csomag,õ azt hitte minden tuti,és siránkozik nekem,bizony elmondom neki hogy 5-rugó,és vidáman mehettek volna este a tescoba a mamával,de mivel õ hitte hogy ez egy nem kenõpénzen alapuló mocskos ezért jöhet vissza egy mûszaki szempontból baromság miatt.
Az alkohol nem válasz,de legalább elfelejted a kérdést:cheers:
Ha autoval parkolsz hagyd bekapcsolva az ablaktörlõd,ugy nem tudják a szélvédõre rárakni a büntetõcédulát:afro:

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

hát ismerõs szitu..én konkréten nem engedtem el...nagyjábol ugyana z az elõzmény amit irtál..tükörbõl látom hogy egyéesvel szalalomba elõz hol jobbrol hol bbalról
én nem szoktam gyorsan menni ha nem sietek,de 110nél ne villogojn és msázon rám,próbál elõzni /talán dévo kalos,anyon matricázva ledezve stb/ és meg mentem emllete 5bõl egyet vissza és 150nél hangos üvöltés és mutogatás közben mégis vissza ált mögöm mert szembe meg már jöttek...
vártam hogy belecsattana szembejövõbe vagy kiemgy szántásba,de sajnos nem:( /szembe egy kombájn jött/

egy hasonló paraszttal találkoztam hazafelé, simán elõztem a sort, de mire melléértem ugy gondolta õ felgyorsít, és láttam, hogy direkt csinálja.
aztán meg csodálkozott, mikor rárántottam a kormányt. az én céges autómat a flotta javíttatja, az õ passatját meg nyilván apu.
sz*pjon pónit, akárki is volt az.
én nem villogtam, én nem voltam a seggében, egyszerûen siettem, és õt is meg akartam elõzni. nekem ne parasztkodjon senki azért, mert az õ autója több lóerõs vagy drágább. vagy siessen õ is, vagy engedjen utamra.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
addig elnek a fekcsovek amig nincsenek kiszakadva.
nekem meg szerintem gyariak vannak 15 v 16 ev utan is.

erdemes femre cserelni ha akarja az ember a hatarozottad fekpontot.

femet pl goodridge veszel 20 korul
gyarit pl haver skodaba 400-ert

ezt egy csaladi autoban senki nem fogja neked megfizetni kesobb

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
mennyi idõt bírnak az autón a fékcsövek? ha már csere akkor szerintetek érdemes a fékcsöveket fémre cserélni?!

másik hogy a hifi "puffogását" kábelezés cserével vagy másik fejegységgel /sajna nem gyári/ lehetne javítani/megszünetni? bosszantó hogy van 11 hangszórós rendszer és hangosabban hallgatva puffog a basszus..bár pl komolyzenés gyári cd-t hallgatva nem :D
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
huu
az en autom is hangos es enis szoktam sietni.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
szerintem sem érdemes belemenni az arcoskodásba. nálad is becsúszhat egy hiba, ami miatt jól megjárhatod. vagy épp miattad szív valaki egy hatalmasat.

bár némelyiket érdemes lenne karóba húzatni a forró kipufogón. csak van amelyik annyira hülye, hogy még élvezné is.:)

Izomtéridõninja-geológus!

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Így valahogy.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
en az ilyeneket elengedem hogy menjen ha akar. ha igy vezet elobb-utobb ugyis egy villanykarora felcsavarva vegzi es csak remelhetem hogy nem ul mellette senki, vagy nem durran bele a szembejovobe. azzal hogy leallsz vele kemenykedni tul sokra nem mesz, nem fog belole tanulni. mivel egy idiota.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
hát ismerõs szitu..én konkréten nem engedtem el...nagyjábol ugyana z az elõzmény amit irtál..tükörbõl látom hogy egyéesvel szalalomba elõz hol jobbrol hol bbalról
én nem szoktam gyorsan menni ha nem sietek,de 110nél ne villogojn és msázon rám,próbál elõzni /talán dévo kalos,anyon matricázva ledezve stb/ és meg mentem emllete 5bõl egyet vissza és 150nél hangos üvöltés és mutogatás közben mégis vissza ált mögöm mert szembe meg már jöttek...
vártam hogy belecsattana szembejövõbe vagy kiemgy szántásba,de sajnos nem:( /szembe egy kombájn jött/
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Ezért megyek én úgy oda hogy alapból megkenem õket.

na ezért tart itt ez az ország.....

on
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

scottraider

scottraider

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 hozzászólás
Ezért megyek én úgy oda hogy alapból megkenem õket.
Az alkohol nem válasz,de legalább elfelejted a kérdést:cheers:
Ha autoval parkolsz hagyd bekapcsolva az ablaktörlõd,ugy nem tudják a szélvédõre rárakni a büntetõcédulát:afro:

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
http://index.hu/belf...tasi_szabalyai/

Ez már megint... Hülyébben nem tudtak volna fogalmazni? Mindent leírtak, csak a lényeget nem.. :)
Ennek anyagi vonzatait, és a lépéseket, amit utána meg kell lépni. Ki a frászt érdekel, hogy rögzítik-e vagy nem, azt írják, hogy lehet újra mûszakiztatni az autót.

Index...

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
én 1.8-as corolla versot vezetek.. autópályán halott az autó, de szerencsére nem is vagyok állatkodós típus (csak zárt helyen).

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
én meg nem versenyzek senkivel,, mondjuk az 1.4 C3 hdi-vel nehéz is lene;):D

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

meg felkapcsolom a reflektort a következõ pirosig, hadd vakuljon.

Jól kib*aszol vele, elmozdítja a tükreit oszt szevasz, fõleg ha rámászol, be sem világít a kocsiba.
Az elvakított szembejövõk meg közben anyuka elõéletét tippelgetik.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás

... meg felkapcsolom a reflektort a következõ pirosig, hadd vakuljon.

ez aztán a retorzió! :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
pug 406
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
milyen kocsi dave?

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
éntõlem drifteljen, ha azzal senkit nem zavar egy icipicit sem.

viszont amikor én meg stabil 60-al megyek elõtte, és a következõ pirosnál vagy akár menet közben meg kivág mögülem az ilyen rajsuzukis és egyesben elhúz mellettem és közben beint, hogy "anyádér nem mész", én meg fékezhetek, hogy beférjen elém, akkor nagyon sokszor megfordul a fejemben, hogy kihasználom, hogy alattam kb. 2x annyi lóerõ meg 1.5x annyi tonna van, mint alatta és jól megmutatom neki, hogy azért, mert qrvaszép a kocsija kívülrõl és hangos meg xenonos, attól még nem õ az atyaúristen és bizony az autópályán még a külsõ sávban is levilloghatnám, ha akarnám, mert azok a kocsik jellemzõen 130 körül már erõtlenek és zörögnek, amit én vezethetek, az meg ott kezdi el élvezni a dolgokat...(cserébe városban lomha, és sokat fogyaszt.:()

de ilyenkor inkább csak kicsit rámászok, visszváltok 2esbe hogy érezze hogy azért én is tudok hangos lenni, meg felkapcsolom a reflektort a következõ pirosig, hadd vakuljon.

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
és nem csak az autóst vakítják ám...a marháktól nem látom néha a bringautat úgy vakít folyna ki a szeme...:)

továbbá miért van az, hogy hülyegyereknek a kocsiján van xenon/led vagy valamilyen színesen virító lámpája, meg hangosan recsegõ kipufogója, de legtöbb esetben csak a kipufogó végére bigyesztett kályhacsõ, és máris azt hiszi tud vezetni, és megengedheti magának hogy driftelgessen az utcán, meg jelzés nélkül bevág mások (pl. ma nekem) elé bicikliútra...
rendõr hiába bírságolja meg ezeket, anyuci fizeti...

Izomtéridõninja-geológus!