ooooo drágajoistenem.....mi hangok ezek....:love:
Szerintem nemsokára VW k ben is halható lessz

Vagy egy TT-ben? Az opció megvan egy ideje.
ooooo drágajoistenem.....mi hangok ezek....:love:
Tud a hátulja is kószálni, ahogy mondták már többen is..Érdekes, nem tudom mit érezhettél, de egy elsõkerekes autónak nem nagyon szokott megúszni a hátulja. Inkább az eleje ment ki a kanyarból, nem ?
ha mar 2 teli 2 nyari a helyzet
miert ne az elson legyen frontos autonal?
Csak,hogy legyen már egy kis hó nélküli post is.
Porsche fanoknak kötelezõ!(meg egyébként is)
Hangot fel!
Dõlj hátra!
http://belsoseg.blog...ssel_ralizni_jo
Élvezzétek!
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
RAUH-Welt
B E G R I F F
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
NE ÍGY! NE ÍGY!
Érdekes, nem tudom mit érezhettél, de egy elsõkerekes autónak nem nagyon szokott megúszni a hátulja. Inkább az eleje ment ki a kanyarból, nem ?
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
a C3-mal elég érdekesen közlekedtem ma egy körforgalomban,, kezdett kifelé megúszni a hátulja, ugye, jól tettem, hogy csak ellenkormányoztam fék nélkül? Elég fura érzés volt..
Jaja, az elõttünk menõ is így gondolta, és mi is, és az egész sor.
Majdnem lett belõle pár TK, annak ellenére hogy 20 perccel korábban még fogott a fék...
Azért sok idióta túlzásba viszi a parát. Aki ennyire nyomorult, akkor inkább ne is induljon el. Nem kell ahhoz versenyzõnek lenni, csak fel kéne tudni mérni a dolgokat. Elém is kanyarodott ma egy új pözsó és ment 15-20-al. Amikor a friss hó közel sem csúszik annyira, mint a letaposott, jeges. Egy nyáron záróvonalas, kanyarodósávos részen simán megelõztem egy milliméter csúszás nélkül és haladtam utána 50 körül. Csináltam párszor fékpróbát és remekül lassult a kocsi, az abs csak nagy féknyomásnál kapcsolt be. Nem, nem volt hóláncom és nincs extra téli gumim sem, egy középkatagóriás barum polaris 2 van fent.
A nyári gumisokat, az ablakot le nem takarító, lõrésen kinézõket és a kocsi tetején a 25 centi havat rajtahagyókat pedig büntetném kõkeményen a közlekedés veszélyeztetése miatt.
Kela, jól tetted. Meg kell állni, hogy ösztönösen rálépj a fékre. Elõször nem könnyû.