Rave_Ace: tudom, de muszáj volt, el kellett vinnem az autószerelõbácsihoz, mára volt lejelentve mûszakira....mondjuk fura volt, ugye anyu is ott volt, kérdezi, mennyi? így ránk néz, aztán hasraütve azt mondja, 30-35ezer...tényleg ilyen drága egy mûszaki vizsga? nyilván kenõpénz meg spanolás benne van a dologban, hazafele jövet el is hozhattam (volna, ha nem iszom egy forralt bort...) a kocsit, minden rendben...
a reggeli dologgal kapcsolatban pedig pontosítok:
A BKV 240E autóbuszjáratán közlekedõ jármû Budaörsön elütött egy gyalogost. A helyszínen életét vesztett személy szabálytalanul akart átkelni a Szabadság utcán.
állítólag valami fiatal csaj volt...egészen pontosan 15 méterrel arrébb ott volt a gyalogátkelõ. sajnálatos dolog, de én nem értem, mi járhatott a gyerek fejében a két hannahmontana zeneszám között?
(nem kell a poén, hogy a hût
õrács...
) komolyan képes azt gondolni valaki, hogy szakadó hóban, csurom jeges úton, zéró látási viszonyok mellett észre fogja venni bárki -hát még egy jó kis nyári gumis busz- is idõben, hogy õ ott most átbandukol az úton? sokan annyira felelõtlenek, hogy még a tompítottat se képesek felkapcsolni az ezüst/szürke autójukon ilyen idõben...