kájzler vojádzser?
annyira ronda nagy busz, hogy már szép, s 7 személy is kruzolhat benne. egy gurigáért már kapható jó használt, graz-i szerelt.
Ismerõs taxizik vele..
elég problémás jármû...
kájzler vojádzser?
annyira ronda nagy busz, hogy már szép, s 7 személy is kruzolhat benne. egy gurigáért már kapható jó használt, graz-i szerelt.
Km nullázó benyom és nyomva tart-> gyujtás ráad-> vár-> a "INSP" helyett megjelenik: "- - - -"-> km- nullázó elenged -> kész
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Vagy én csinálom rosszul, és egymilláért kellene családi autót venni, esetleg még kevesebbért. Annyi csak ezzel a gond, hogy az autószereléshez nem értek és olyan nagyon nem is vágyom erre a tudásra, anélkül meg öreg autóval nem nagyon lehet elboldogulni. Rosszul gondolom?Tessék. Ez meg három milláért vesz autót. Tudtam, hogy rossz helyen dolgozok. Fel is mondok.
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
nekem csak az a bajom ezzel a 2.0crdi-vel hogy ahoz kepest hogy turbodizel es 6sebesseges valtoja van, 6 liter folott eszik 100on. 1.6os benzinmotorok tudnak ennyit
Ford Galaxyból az a széria, aminek testvére a Shara/Alhambra?
A kedvenc szerelõm dízelbõl a VW konszern féle 1.9PD-TDI-t ajánlotta melegen, olyannal létezik is Galaxy.
--Trifo
RAUH-Welt
B E G R I F F
Az is megfordult a fejemben, de azt a fajta jármûvet és társait (Peugeor Partner, íírenault Kangoo...) megtartanám vészmegoldásnak. Jó lenne, ha azért valamennyire autóformája lenne a végeredménynek.fiat doblo?
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F
Trifo: 3 gurigáért nagyon fasza állapotú Ford Galaxy-k vannak, akár integrált gyerekülésekkel és (ha nem 7 üléses verziót veszel) komoly csomagtérrel. Hátsó ajtó jó alacsonyan nyílik és hatalmas esõfogó is egyben...
Tudtok nekem mondani jól használható egyterût, ami dízel és viszonylag olcsó? Keret: max 3 mihály. Nem kell izmosnak lennie, nem kell különlegesnek lennie, csak férjen bele 3 gyerek jól, meg egy csomó cucc...
Ugyanitt Octavia kombi 4x4 1.8T eladó.
--Trifo