Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

kájzler vojádzser?
annyira ronda nagy busz, hogy már szép, s 7 személy is kruzolhat benne. egy gurigáért már kapható jó használt, graz-i szerelt.

Ismerõs taxizik vele..
elég problémás jármû...
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

Km nullázó benyom és nyomva tart-> gyujtás ráad-> vár-> a "INSP" helyett megjelenik: "- - - -"-> km- nullázó elenged -> kész

Köszi! :)

Nekem villogni kezd az INSP és a ----, aztán ha felengedem a nullázó gombot akkor visszaáll az eredeti INSP 0 állás. Ezzel egyébként érdemes próbálkozni abban az esetben ha manuális részecskeszûrõ tisztítás után a kocsi folyamatosan villogtatja az izzításjelzõt és próbálja tisztítani a tiszta szûrõt?

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Magoo, magyar vándort nyomtál a kartámaszon, hogy eltört? wtf?

Trifo, szerintem jók azok a "kisbuszok", bár nem tudom, hogy mennyit tudsz megnézni hirtelen belõlük.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás

Tessék. Ez meg három milláért vesz autót. Tudtam, hogy rossz helyen dolgozok. Fel is mondok.

Vagy én csinálom rosszul, és egymilláért kellene családi autót venni, esetleg még kevesebbért. Annyi csak ezzel a gond, hogy az autószereléshez nem értek és olyan nagyon nem is vágyom erre a tudásra, anélkül meg öreg autóval nem nagyon lehet elboldogulni. Rosszul gondolom?

A gépet fõleg az aszzony fogja hajtani, õ meg nem nagyon tolerálja a félig mûködõ, ápolandó lélekkel rendelkezõ mûszaki cuccokat.

--Trifo

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

nekem csak az a bajom ezzel a 2.0crdi-vel hogy ahoz kepest hogy turbodizel es 6sebesseges valtoja van, 6 liter folott eszik 100on. 1.6os benzinmotorok tudnak ennyit

az a 6 liter nagyon jó egy közel 1.7 tonnás autóhoz. 1.6 benzin kb 1100kg-hoz tudja ezt.
szomszéd galaxy-ja a 2.0tdci-vel 7 fölött kér, ami 1.8 tonna üresen.

touaran meg kicsi a kategóriájához képest.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Tessék. Ez meg három milláért vesz autót. Tudtam, hogy rossz helyen dolgozok. Fel is mondok.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
egy touran esetleg?

http://www.hasznalta...ine_dsg-3573791
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

Ford Galaxyból az a széria, aminek testvére a Shara/Alhambra?

A kedvenc szerelõm dízelbõl a VW konszern féle 1.9PD-TDI-t ajánlotta melegen, olyannal létezik is Galaxy.

--Trifo

Nekünk is volt ilyen, 115 v 105 lovas PD, céges, VW matricával.
Alkatrészeket normál, leírás szerint kellett cserélni. Motor viszonylag gondozva volt, így azzal sem volt számottevõ gond addig, amíg el nem lett adva.
Az automata váltótól féltem benne kicsit folyamatosan, de az is funkcionált. Viszont ha vennék, mindenképpen kézivel tenném, az töredékéért javítható, valamint tönkre sem olyan ütemben megy, mint egy automata.
PD jó, de azt érdemes nem sok km-el venni, ami elég nehéz egy 7 személyes családi buszban.
2005 körülirõl írtam.

Szóval ha családi gépen gondolkodnék, ilyet vennék. (végülis mindegy, mely gyártótól, vw, seat, ford)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
kájzler vojádzser?
annyira ronda nagy busz, hogy már szép, s 7 személy is kruzolhat benne. egy gurigáért már kapható jó használt, graz-i szerelt.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nekem csak az a bajom ezzel a 2.0crdi-vel hogy ahoz kepest hogy turbodizel es 6sebesseges valtoja van, 6 liter folott eszik 100on. 1.6os benzinmotorok tudnak ennyit
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás

fiat doblo?

Az is megfordult a fejemben, de azt a fajta jármûvet és társait (Peugeor Partner, íírenault Kangoo...) megtartanám vészmegoldásnak. Jó lenne, ha azért valamennyire autóformája lenne a végeredménynek.

--Trifo

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
fiat doblo?
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Találtam még ilyet:
http://www.hasznalta...crdi_ex-3516454

Kia Carens. Errõl vélemény?

--Trifo

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
smax galaxy egy meret, csak az smax jol nez ki :)

nekem van egy ilyen "tul nagy auto" param, bar ez valszeg a tulzsufolt varos okozza amiben lakom.

cmax engem azert vonz, mert vegulis egy felpumpalt focus kombi. es a focus kombi alapvetoen jo auto
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Tam: zafirának - ha jól láttam - "kétsegges" hátsó padja van, az nem az igazi. Elvileg akár oké is lehetne, bár sose volt Opel a családban, így némileg húzódozom tõle. C-max-ot nem tudom. Egyszer utaztam olyanban régen, akkor nem tûnt nagyon gázosnak. Meg is nézem. Pár hete vezettem egy S-Max-ot. Na, az fasza volt minden tekintetben, csakhát kilóg a keretbõl eléggé. De az S-Max meg a Galaxy egy méret, ha jól tudom.

Ilyesmi pl...
http://www.hasznalta...s_131le-3617303
Km óraállást oda se írták már.

--Trifo

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
scenic/cmax/zafira meret mar kicsi?

RAUH-Welt
B E G R I F F

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Egzactly mister! ;)
Közeli ismerõsök körében most is fut 2 darab is - nagy elégedettséggel használják.
Alkatrész, mint egyéb Fordokhoz (illetve a Cromax ajánlott mindenek elõtt), biztosítása messze nem egy VW-é és annyira nem rohad, mint régebbi változatai.
"In idem flumen bis non descendimus"

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás

Trifo: 3 gurigáért nagyon fasza állapotú Ford Galaxy-k vannak, akár integrált gyerekülésekkel és (ha nem 7 üléses verziót veszel) komoly csomagtérrel. Hátsó ajtó jó alacsonyan nyílik és hatalmas esõfogó is egyben... ;)

Ford Galaxyból az a széria, aminek testvére a Shara/Alhambra?

A kedvenc szerelõm dízelbõl a VW konszern féle 1.9PD-TDI-t ajánlotta melegen, olyannal létezik is Galaxy.

--Trifo

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
partner/berlingo ?

kis alkuval még új is

Tudtok nekem mondani jól használható egyterût, ami dízel és viszonylag olcsó? Keret: max 3 mihály. Nem kell izmosnak lennie, nem kell különlegesnek lennie, csak férjen bele 3 gyerek jól, meg egy csomó cucc...

Ugyanitt Octavia kombi 4x4 1.8T eladó.

--Trifo

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Trifo: 3 gurigáért nagyon fasza állapotú Ford Galaxy-k vannak, akár integrált gyerekülésekkel és (ha nem 7 üléses verziót veszel) komoly csomagtérrel. Hátsó ajtó jó alacsonyan nyílik és hatalmas esõfogó is egyben... ;)
"In idem flumen bis non descendimus"