Lassan itt a szezon
http://www.autonavig...teszt_2011-5911
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Autók - hírek, vágyak és a többi
Indította
lor
, 2006. január 12. 04:15
Írta 2011. szeptember 23. - 06:38
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2011. szeptember 19. - 19:07
e.
kösz. voltam próbálgatni médiában, meg körbekérdeztem pár autóhifist és végül ilyet rendeltem e:
Pioneer DEH-2320UB | Fejegység USB | Autohifi Outlet
fókának meg világít a check engine lámpája. és lehet vmi nyest féle lakója, mert le lett mosva nem rég a motortér, és most tele van nyomokkal. lehet összefüggésben van a hibajelzõvel...majd kiderül
kösz. voltam próbálgatni médiában, meg körbekérdeztem pár autóhifist és végül ilyet rendeltem e:
Pioneer DEH-2320UB | Fejegység USB | Autohifi Outlet
fókának meg világít a check engine lámpája. és lehet vmi nyest féle lakója, mert le lett mosva nem rég a motortér, és most tele van nyomokkal. lehet összefüggésben van a hibajelzõvel...majd kiderül
Írta 2011. szeptember 18. - 23:03
óóó, legutóbb, mikor voltam a budaörsibe elég csõd volt a látvány... de akkor ezek szerint már be is zárt
Írta 2011. szeptember 18. - 15:15
Írta 2011. szeptember 18. - 14:24
Vagy próbáld ki, és amelyik bejön. Allee-ban az elektrovördben, Budaörsön a Méjdia Márkban vagy az itten Elektrovördben pl vannak beüzemelve fejegységek. Gondolom több helyen is, de most ez a 3 ugrott be.
Írta 2011. szeptember 17. - 00:20
Írta 2011. szeptember 16. - 19:05
Írta 2011. szeptember 15. - 22:27
nekünk az egyik autón sokáig ugy volt beállítva, h csak a vezetõoldalit nyissa egy gombnyomásra, másodikra a többi ajtot. nemrég a hibás vezérlõegység csere után, maradt alapbeállításon, egyszerre nyitja mindet, viszont a vezetõoldali igy - 6 év után már - jóval a többi után nyílik. gondolom az fog megfeküdni elõbb utobb.
Írta 2011. szeptember 15. - 21:24
Igen valószínûleg igazat mondott szétkopott vagy szorul vagy egyszerûen öreg. érdemes azt az egyet kicserélni mielõtt még valami nagyobb galibát csinál.
Keres egy bontottat.
Keres egy bontottat.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2011. szeptember 15. - 17:27
Autómágusok segítségét kérném:
Besz.rt a központi zár az autóban. Egy biztosítékcsere most megoldotta a problémát, de a szerelõ valami olyasmit magyarázott, hogy valószínû az egyik mozgató elektromotor elromlani látszik, ezért nagyobb az energiafelvétele,mint a többi 3 nak, ezért vágta le a biztosítékot. Meg hogy majd idõvel be fog sülni, ami lehet hogy 3 hét de lehet hogy 3 év lesz. Ez nagyjából fedi a valóságot? Úgyértem valóban így romolhat el egy kp-i zár, vagy pedig csak szövegelt a srác, esetleg én értettem félre valamit és rosszul írtam most ide?
Besz.rt a központi zár az autóban. Egy biztosítékcsere most megoldotta a problémát, de a szerelõ valami olyasmit magyarázott, hogy valószínû az egyik mozgató elektromotor elromlani látszik, ezért nagyobb az energiafelvétele,mint a többi 3 nak, ezért vágta le a biztosítékot. Meg hogy majd idõvel be fog sülni, ami lehet hogy 3 hét de lehet hogy 3 év lesz. Ez nagyjából fedi a valóságot? Úgyértem valóban így romolhat el egy kp-i zár, vagy pedig csak szövegelt a srác, esetleg én értettem félre valamit és rosszul írtam most ide?
11:38:11 IM 2012
Írta 2011. szeptember 11. - 22:08
mondjuk engem annyira nem hoznak lázba a favázas autók, amik még fent voltak a 6-7. emeleten, inkább csak Pontonok és az annál fiatalabbak..
de a buszoknál, autómentõnél (pont olyan autómentõvel dolgozik ma egyik rokonom, 1,2 millió km van benne ), autószállítónál, pápa mobilnál, safety car-nál, ml mercinél elég sok idõt eltöltöttem
na meg sorban álltam a szimulátornál is, amitõl kicsit többet vártam, vagy mást...
de a buszoknál, autómentõnél (pont olyan autómentõvel dolgozik ma egyik rokonom, 1,2 millió km van benne ), autószállítónál, pápa mobilnál, safety car-nál, ml mercinél elég sok idõt eltöltöttem
na meg sorban álltam a szimulátornál is, amitõl kicsit többet vártam, vagy mást...
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."
Írta 2011. szeptember 11. - 22:03
3 óra a mercedes múzeumban kb semmire nem elég
én végighallgattam mindent, végignyálaztam az összes autót, kb 5 órát voltam benn, már rendesen megéheztem...
én végighallgattam mindent, végignyálaztam az összes autót, kb 5 órát voltam benn, már rendesen megéheztem...
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2011. szeptember 11. - 21:57
Nekem pont a merci múzeum volt meg, 3 órát lehettünk bent, kísérõ tanár ennyiben maximálta, de kevés volt... :/
én is voltam pár hónapja, imádtam
de ha már stuttgartban van az ember, akkor a 7 szintes mercedes múzeumon sem árt átmenni.
az autó kereskedésben már nem volt idõnk a tesztvezetésre pl...
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."
Írta 2011. szeptember 11. - 21:49
majd töltünk le hozzá mp4 motorhangot ,ehhe-. :-)
kõnigseggben csak a neve a gáz, meg, hogy nincs kombiban
kõnigseggben csak a neve a gáz, meg, hogy nincs kombiban
Írta 2011. szeptember 11. - 14:35
Írta 2011. szeptember 09. - 19:53
Megy mint a barom, de motorhang nélkül az egész olyan mint egy játékautó. Olyan hangja van mint a trolinak.
Ez meg csak úgy, bal oldalon az adatok kissé ütõsek:Koenigsegg | Official website of the Swedish super sports car manufacuturer
Ez meg csak úgy, bal oldalon az adatok kissé ütõsek:Koenigsegg | Official website of the Swedish super sports car manufacuturer
Írta 2011. szeptember 09. - 10:52
Írta 2011. szeptember 03. - 20:39
köszi, akkor ez kikerül a listáról
Team Heavy Pedal - Szeged
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Írta 2011. szeptember 03. - 20:02
nagyon problémás autó. több ismerõsöm szívta be vele. én elkerülném.
Írta 2011. szeptember 03. - 18:01
Peugeot 307 SW 1.6 benzinest használ(t) valaki hosszabb távon?
Team Heavy Pedal - Szeged