Amúgy a túra összejött, sõt. Elõször elmentünk Szentendrére. Akkor még az volt a terrv, hogy visszafelé útba ejtjük Pomázt, és Budakeszi felé jövünk vissza. Szentendrén belakomáztunk, majd irány Pomáz. Pomázon Csobánka felé vettük az irányt, Csoobánkán pedig visszafordulás helyett nekimentünk a 12%-os emelkedõnek. Kis mászás, hullámlovaglás után pedig Pilisvörösváron találtuk magunkat, vagyis kvázi megcsináltuk a kört, leszámítva azt, hogy ellenkezõ irányban, Szentendre felé kerültünk, és visszafelé már nem Solymáron át jöttünk, hanem a 10-esen. Azé jó vót
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Kelly's Klub
Started by
raycoon
, 2006. January 11. 20:55
vendég_avus_*
Posted 2006. February 26. - 18:02
vendég_avus_*
Héló, két napja írtál utoljára, ennyi idõ nem elég hogy elkezdjünk valakit hiányolni, majd ha már egy hete nem adsz életjelt, akkor lesz az is
.
Amúgy a túra összejött, sõt. Elõször elmentünk Szentendrére. Akkor még az volt a terrv, hogy visszafelé útba ejtjük Pomázt, és Budakeszi felé jövünk vissza. Szentendrén belakomáztunk, majd irány Pomáz. Pomázon Csobánka felé vettük az irányt, Csoobánkán pedig visszafordulás helyett nekimentünk a 12%-os emelkedõnek. Kis mászás, hullámlovaglás után pedig Pilisvörösváron találtuk magunkat, vagyis kvázi megcsináltuk a kört, leszámítva azt, hogy ellenkezõ irányban, Szentendre felé kerültünk, és visszafelé már nem Solymáron át jöttünk, hanem a 10-esen. Azé jó vót
.
Posted 2006. February 26. - 16:55
HI!
Úgy látom sok dologról maradtam le az elmúlt napokban!
Sajnálom hogy nem jött össze neketek rendesen a mai túra!
RAin: bátyámnak is van egy ilyen táskája, csak nem ilyen színû, de azt hiszem behúzom tõle:D(õ nem biciklis, csak van neki)
most már én is itt vagyok, de látom nem hiányolt senki nagyon...
Úgy látom sok dologról maradtam le az elmúlt napokban!
Sajnálom hogy nem jött össze neketek rendesen a mai túra!
RAin: bátyámnak is van egy ilyen táskája, csak nem ilyen színû, de azt hiszem behúzom tõle:D(õ nem biciklis, csak van neki)
most már én is itt vagyok, de látom nem hiányolt senki nagyon...
vendég_rainman_*
Posted 2006. February 26. - 10:20
vendég_rainman_*
bainstorming a hõsökön és kitalálunk vmi más utat ami kevésbé durva ilyen idõben.... fuh...
vendég_rainman_*
Posted 2006. February 26. - 09:58
vendég_rainman_*
hívom a többieket h mi a helyzet velük... nekem sincs nagy kedvem de egy sztendre túrát bevállaok, de hegymászás az elég veszélyes lenne..
Posted 2006. February 26. - 08:30
Üdv midenkinek.
Írtam Rainman-nek, hogy a mai túrát kihagyom. Itt nálunk megállásnélkül szakad a hó már tegnapóta. :mad: :cry: Húzós lenne most normálisan átérni a Hõsökre.
Akik mennek nekik lehet, tényleg célszerûbb lenne, most valami rövidebb kört menni....
Únom már a hóesést.Olyan jó volt elõzõhéten a meleg, megint tudtam bringával menni dolgozni.
A hideg nem zavar, annyira, de ezt a sz*rt utálom.
....
Akik mennek , nekik jó tekerést..
Pesze az is lehet, a városban meg nincs semmi...
Írtam Rainman-nek, hogy a mai túrát kihagyom. Itt nálunk megállásnélkül szakad a hó már tegnapóta. :mad: :cry: Húzós lenne most normálisan átérni a Hõsökre.
Akik mennek nekik lehet, tényleg célszerûbb lenne, most valami rövidebb kört menni....
Únom már a hóesést.Olyan jó volt elõzõhéten a meleg, megint tudtam bringával menni dolgozni.
A hideg nem zavar, annyira, de ezt a sz*rt utálom.
Akik mennek , nekik jó tekerést..
Pesze az is lehet, a városban meg nincs semmi...
vendég_rainman_*
Posted 2006. February 26. - 00:26
vendég_rainman_*
Köszim de a gyorsaság érdekében lenne még mit dolgozni rajta... De most szakdoga, meg minden a nyakamon...
Posted 2006. February 26. - 00:10
hát Kela ezeket így nem tom...de színben tudod google.....Kék színben is van?
Kb. 20 rugó?
na jó itt keresgess
http://www.uvex-sports.de/
ja olyan 20 k köröli árra emléxem....de nem tom pontosan
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2006. February 26. - 00:07
Posted 2006. February 26. - 00:02
sztem a legjobb választás.....bár nem olcsó...tavaly a Bike labortesztjében nyert...
Kék színben is van?
Kb. 20 rugó?
vendég_rainman_*
Posted 2006. February 25. - 23:56
vendég_rainman_*
Azért ilyen monszunban a 40 is elég sztem mondjuk egy sztendre oda-vissza. De majd holnap meglátjuk a hõsökön h hányan és hova megyünk...
HOLNAP MÁR NEM NÉZEK A FÓRUMRA UH AKI REGGEL LEMONDJA AZ ÍRJON SMS-T!
HOLNAP MÁR NEM NÉZEK A FÓRUMRA UH AKI REGGEL LEMONDJA AZ ÍRJON SMS-T!
Posted 2006. February 25. - 23:52
Tényleg ha zuhé lesz akkor nem megyünk lájtosabb kört??
margitsziget megint?
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban.
vendég_rainman_*
Posted 2006. February 25. - 23:49
vendég_rainman_*
avus: félek attól h holnap is teszel egy -két próbát a végsebességed és a mien tesztelésére!
Posted 2006. February 25. - 23:41
sztem a legjobb választás.....bár nem olcsó...tavaly a Bike labortesztjében nyert...Vennék egy Uvex Wing RS sisakot, kényelmesnek tûnt.
Ti mit tudtok amúgy róla, milyen?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Posted 2006. February 25. - 23:32
vendég_avus_*
Posted 2006. February 25. - 23:06
vendég_avus_*
Posted 2006. February 25. - 22:58
lehet külön kellett volna forrasztani a szálakat??
elszigetelve természetesen ja és lehet hogy zárlatos
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban.
Posted 2006. February 25. - 22:58
Válaszoltam a prividre!
Milyen kelly's órát vettél?? azt a hómérös full exrásat 5500ért?? teszteld majd le!! sztem kicsit nagy méretû meg sok a felesleges dolog benne...
Használd egészséggel a gépet!
Ja az 5 rugósat vettem.
Amúgy nagyon jó, és sok hasznos dolog van rajta.
vendég_rainman_*
Posted 2006. February 25. - 22:47
vendég_rainman_*
2x4 hajszál vékony drót... megforrasztottam, mért, de fura volt... megrázom álló keréknél a drótot és mutatta h 30cal aztán meg 579-cel megyek.. (szóval ennyit is tud mutatni uh tessék gyórni mindenkinek lábra!!
Posted 2006. February 25. - 22:40
hát mégse sikerült megjavítani a kmórát??
vendég_rainman_*
Posted 2006. February 25. - 22:34
vendég_rainman_*
igen 5en vagyunk pillanatnyilag.
avus: na azért kmax-szal ma tekertünk egy keveset és redesen zuhogott...
km órát hozzon vki mert szeretném tudni h a hõsök oda-vissza mennyi!!!! a szívem vérzik h idén is pontatlan lesz a naplóm! :thunder:
avus: na azért kmax-szal ma tekertünk egy keveset és redesen zuhogott...
km órát hozzon vki mert szeretném tudni h a hõsök oda-vissza mennyi!!!! a szívem vérzik h idén is pontatlan lesz a naplóm! :thunder:

Sign In
Create Account
This topic is locked
Back to top