Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's Klub

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3152 hozzászólás a témában

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Én annyira merem csak otthagyni a bringát h sztendrén a "forraltboros" helyen (nényleg mi a büfé neve?? beülünk töle 3 m.-re és ha vki közeledik akkor vki kimegy. Ha meglátom h vki hozzányúl a salamandermhez azt nagyon csúnyán elverném!

Arra figyelj h attól h nem vihetõ el, még lecsupaszítható, fõleg a gyorszáras nyeregcsõ!!

zsmtb: Neked volt régi kelly's-ed??? Van róla képed?? Fú tök izgi! Sztem akkor te vagy a legrégebbi kelly's-es köztünk! :)

avus: A kört azért sem kéne megfordítani most mert a melegedõ hely inkább a 2. részen legyen és onnan megint lehet hegyre menni még ha esik akkor is. (már nem merem azt mondani h ha esik akkor úgysem megyünk sehova, bár elég náthás lettem)

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás

szintén gratula az új szerzeményhez!

ami ma feltûnt: a nyereg dõlésszögét nem tudom állítani. gondolom lehet külön kapni nyeregcsövet, vagy nyeregszorítót, vagy stucnit (nem tudom a pontos kifejezését) ötlet?

Bilincset és nyeregszárat is lehet külön kapni. A méretre figyelj oda, mert abban van eltérés.
Vagy a régirõl leolvasod a méretet, vagy tólomérõvel megméred. Az enyémhez 30,4-es kell a nyeregszárból.

zsmtb

zsmtb

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás
ma indul a szabadidõ kiállítás a hungexpon!!

zsmtb

zsmtb

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás

Mennyire meritek ezeket a gépeket az utcán hagyni??? persze lelakatolva???

maximum negyedóra és azt is nagyonvastag lánccal. nekem az elsõ 10 évig használt kelly's-emet sajnos ellopták. azóta nagyon bizalmatlan vagyok...

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
Mennyire meritek ezeket a gépeket az utcán hagyni??? persze lelakatolva???

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Különben is már tapasztaltak vagyunk abban, hogy hogyan kell köröket a tervezettel ellentétes irányban megtenni :D.

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Igazából mindegy, de akkor átfogalmazom a kérdést: a szigetrõl hogyan jutunk a Duna jobb partjára, és az opciók változatlanok :)

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Nem arról volt szó h a pesti oldalon oda és a budain vissza???

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Na akkor nagy vonalakban: Bp - Sztendre - Sztendrei-sziget - Duna bal partja - Bp, és akkor a részleteket kéne tisztázni. Elsõ körben a szigetre hogyan jutunk el?

1. Szentendrérõl komppal.
2. Leányfaluról komppal (ez Pócsmegyerre visz).
3. Feltekerünk Tahitótfaluig. Leányfalu végégig visz a bringaút, onnan 4-5 km a hídig az elég forgalmas 11-es úton, a sziget már nem forglamas.

Több variációt nem tudok, de ettõl még lehet.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
vmit vmiért! Majd ha jön a jó idõ hidd el azt sem fogod már tudni h mennyibe került!

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
Én is a kellys sisakban jöttem haza,és semmit baj nem volt vele!! kényelmes volt, nem szorított, pedig még egy normál sapi is volt alatta!

egyéb: a kmóra nekem bejött, tetszik, de azért nem vetekedhet egy cateye mikro wireless-szel... amit abból kispóroltak az a hómérõ, lagalábbis én hiányolom belõle...

A bicikli az igen, gyönyörû, könnyû... isteni

Spd: valóban okos találmány, kényelmes, jó tekerni vele
végül egy bike positive pedált vettem, nem tudom a pontos típusát, de iparis kétoldalas, állítható, tehát majdnem ugyanazt tudja mint az m520-as shimano! Volt már egy kisebb borulásom is vele:D de nem említésreméltó!

a leszûrt tanulság:

Érdemes volt megvenni, egy darabot sem bánom, csak a fogamat szívtam amikor ki kellett fizetni ennyi pénzt:D

zsmtb

zsmtb

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás
mai nap tapasztalatai:

kelly's sisak - kellemesen csalódtam benne, még egy közepesen vastag thermo sapek is elfért alatta, normálisan lehetett állítani, nem szorított, nem vágott. ma néztem több más sisakot és úgy látom, hogy egész formás kis darab ez a többihez viszonyítva. - Hugo Sport vámház krt.- 5900 pénzért kapható.

cateye micro wireless: végre megtaláltam álmaim km óráját. szépen néz ki, jó a háttérvilágítás (kb. 5-10 mp-ig világít egy külön light gomb megnyomására)

az odo állítható!! és sok hasznos funkció, amire eddig nem gondoltam, de már tudom hogy mikor lehet majd használni.. szóval most örülök neki :)
a másikat meg kidobtam mint macskát sz@rni. még levenni sem lehetett normálisan.

ami gáz: rájöttem hogy a bicajozni szánt kabátommal van gebasz. egyszerûen vízálló az anyag de a ráírt tájékoztatóval szemben nem ereszti ki a belsõ párát - ergo beleizzadok. erre még ki kell találni valamit

zsmtb

zsmtb

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás
szintén gratula az új szerzeményhez!

ami ma feltûnt: a nyereg dõlésszögét nem tudom állítani. gondolom lehet külön kapni nyeregcsövet, vagy nyeregszorítót, vagy stucnit (nem tudom a pontos kifejezését) ötlet?

pink75

pink75

törzsvendég

• fórumtag
  • 313 hozzászólás
nagy-nagy gratu, így, ismeretlenül is!
biztos gyönyörû a masina.
fentrõl vagy egyre mélyebbrõl
most már elég volt ebbõl

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
grata bikehoz :) !!

öö akkor mégse lessz sík terep?? :D
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Tin: Neked is vezeték nélküli van??
Na pont a véletlen odo nullázástól félek...

avus: sztem legyen most ilyen ha nem féltek a madárinfluenzától!

Igen az van, nem mutattam? 1000-nél lefényképeztem. Vagyis 1002-nél, mert 1000-nél pont a Könyves K. krt-n keltem át, és hogy ez emlékezetes legyen a láncom is leesett. :) Aztán elfelejtettem, hogy fotózni akartam, és csak itthon jutott eszembe. Utána még mentem kb 250 km-t, aztán véletlenül kinulláztam, pedig úgy örültem, mert azt hittem 999 után magától átfordul, mert nem fér ki több, de nem így csinált, hanem a tizedesvesszõ ugrott arrébb.

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás
md88:

Én is gratula hozzá.

Most biztos egész nap gyõnyörködsz benne..:D :D

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Tin: Neked is vezeték nélküli van??
Na pont a véletlen odo nullázástól félek...

avus: sztem legyen most ilyen ha nem féltek a madárinfluenzától!

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

A km/h mérõhöz: nekem is ilyen kellys vezeték nélküli van, és mondjuk a mobil bezavar neki, de jó, nekem tetszik, jó 3 centire volt tõle:D

Nézegettem a km órát, és a kijelzõje olyan ismerõs volt. Hát nem így néz ki az enyém is? :) CSak a köntös más, és picivel kevesebbet tud, nem jelenti, ha szervizbe kell menni, nincs benne hõmérõ, és nem tudom visszaállítani, ha elemcsere volt. Igaz én tök magamtól nulláztam ki véletlenül. EGyedül a külseje más kicsit, az a zsinóros változathoz hasonlít, és kék, nem Kelly's-es.
Telefon, magasfeszültség nem zavart be neki. Hidegben kicsit lassabban jelez a kijelzõ, ezt végülis lehet hõmérõnek venni. :)

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
Köszi-köszi mindenkitõl! Isteni ez a gép!

Könnyû, jól megy, nagyon ott van!!

A km/h mérõhöz: nekem is ilyen kellys vezeték nélküli van, és mondjuk a mobil bezavar neki, de jó, nekem tetszik, jó 3 centire volt tõle:D