Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's Klub

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3152 hozzászólás a témában

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 hozzászólás
  • LocationBad Goisern
Mi lesz benne a 20-ban? V-fék-hez se lenne olcsó egy fékpofa fõleg ha minden mocsokban mész hamar elkopnának.

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
Bocs, ez nem igazán vág ebbe a témába, és azoktól kérdezném akiknek egyenes, illetve kicsit ívelt kormánya van! mondjuk Avustól fõleg, mert neki is magnusa van :D szóval én elhoztam az üzletbõl, és a a kormány az úgy van állítva, hogy lefele néz, ível. Vagyis azt szertném hogy ez a természetes?? vagy az inkább jobb lenne, ha magam felé lenne az ív? Szerintem ez a logikusabb, de kikérem a véleményetek, csak így egy kicsit furcsa...

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
:) örülök ha 20 körül megúszom a salamander felújítását most! én is örülnék ha lenne annyiért bike, de azért én nem boltba járni akarnék új bringát hanem azért h sárban, hóban, szutyokban azt gyilkoljam és ANNAK A PÁRSZÁT FORINTOS FÉKEI KOPJANAK! Jelenleg ez a fék dolog a legfájóbb pontom! 3000 egy pár pofa!! Hát a pofám leszakad! :)

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 hozzászólás
  • LocationBad Goisern

Saphix vagy Scarpe???

A Saphix azért cross mert 28-as a kereke vagy az is 26-os?? Írjatok róluk kicsit bár nem hiszem h veszek de elgondolkodtam most h ennyit kell a tárcsafékre meg a salamanderre költenem h kéne egy olcsóbb edzõ bringa és a nagy túrákra ott a salamander...

Saphix-hoz hasonló kellene nekem merevvillával meg singlespeedesen ilyen aszfaltos edzésekre boltbamenésre valahogy én is sajnálom a mobstert ilyenekre használni. Csak ilyen célra ezek meg túl drágák szerintem én amx 30-40 et szánnék rá.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Saphix vagy Scarpe???

A Saphix azért cross mert 28-as a kereke vagy az is 26-os?? Írjatok róluk kicsit bár nem hiszem h veszek de elgondolkodtam most h ennyit kell a tárcsafékre meg a salamanderre költenem h kéne egy olcsóbb edzõ bringa és a nagy túrákra ott a salamander...

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

Akkor csak én vagyok vakegér :)

Lehet, de azért oszd meg velünk hogy hányszor és kb hol kell nyomozni a bringaút folytatása után :)

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
Akkor csak én vagyok vakegér :)

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 hozzászólás
  • LocationBad Goisern

Kicsit belepofázok csak, a döntést rátok hagyom mert tuti nem leszek ott (dolgozom). A szigeten kis forgalmú és nagyon rossz minõségû országúton lehet menni, Dkeszi-Vác közt meg vannak kerékpárútnak csúfolt mellékutcák és rövidebb kerékpárút szakaszok. Én a 2-esen szoktam menni, de montival normálisan járható a bringaút is. Hátránya viszont, hogy nagyon nehéz megtalálni. Volt olyan szakasz amit csak fél év bringázás után fedeztem fel! Ha nincs senki a túrázók közt aki ismeri az utat akkor adok majd hasznos instrukciókat :).

A keszi-vác bringaúton nehéz megtalálni vmit? Nekem sose volt vele gondom harmadjára már minden kanyart fejbõl tudtam. Sõt most már az egész simán járható mert meg lett csinálva a keszi-göd közötti rész is a télen.

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás

az döntsön a keszi-vác témában aki ismeri az utat!!

Kicsit belepofázok csak, a döntést rátok hagyom mert tuti nem leszek ott (dolgozom). A szigeten kis forgalmú és nagyon rossz minõségû országúton lehet menni, Dkeszi-Vác közt meg vannak kerékpárútnak csúfolt mellékutcák és rövidebb kerékpárút szakaszok. Én a 2-esen szoktam menni, de montival normálisan járható a bringaút is. Hátránya viszont, hogy nagyon nehéz megtalálni. Volt olyan szakasz amit csak fél év bringázás után fedeztem fel! Ha nincs senki a túrázók közt aki ismeri az utat akkor adok majd hasznos instrukciókat :).

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Elkezdtem szétszedni a bringát... sorra viszem az apróságokat a zuhany alá... (nyereg+csõ, macskaszem, villogó, váz védõ textil, nyeregtáska...) Van egy érzésem h holnap beb@szom az egészet a kádba úgy ahogy van aztán darabokra szedem...

Ha nem lenne ez a rohadt SL lock out akkor már rég darabokban heverne a salamanderem a szobában... Milyen gépzsírral kell kenni a rugót, meg a csapágyakat??

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
sajna, de én márc 11-én minden bizonnyal a váci teljesítménytúrát csinálom 120 km:D
Ha minden igaz... Remélem ott leszek

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 hozzászólás
Én középtávokon szoktam menni és egy "B" omega kombim van.(csomiban is lehet akkor két kerék kiszed ha többen megyünk +tetõn is vihetjük) megtaláltam Buda május 1

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 hozzászólás
  • LocationBad Goisern

Igen tt az, és egyébként lesz Buda mert még sehol nem olvastam rola? (lehet én vagyok csak láma de nem találtam rola infot.)

Lesz Buda, leszedtem egy ide versenylistát abban benne volt. Milyen "hullaszállítód" van?
Nálam az is gond h unokatesóm bár megy sok versenyre a rövid távokon szokott indulni azt meg nem akarom h rám várjon több óra hosszát. Mi kocsinkon meg sajna nincs vonóhorog bele meg csak szûkösen fér egy darab.

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 hozzászólás
Igen tt az, és egyébként lesz Buda mert még sehol nem olvastam rola? (lehet én vagyok csak láma de nem találtam rola infot.)

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Ha a TT a TeljesítményTúra rövidítése akkor jelentem idén én már voltam egyen!! :) Vasárnap a Kelly's túra na az az volt!

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 hozzászólás
Én amit tervezek és már neveztem is Mátrát kivéve(mert ide még nem lehet) Szilvás,Bükk a kocsi ne legyen akadály szivesen elviszek egy két embert az én kis "hullaszállitomban "
Persze és egy jo pár szervezett TT

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Hát úgy lehet h én is elmennék 1-2re már csak azért is h végigtekerjek egyen, akár az utolsó helyen is csak az élmény kedvéért...

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 hozzászólás
  • LocationBad Goisern

Tényleg az idén tervez valaki valamilyen maratont ??
Kelliz esetleg te??

Tervbe van véve pár bár ezek megvalósulása nem csak rajtam múlik, tavaly is így volt sajnos. Amire szeretnék: buda, szilvás, duna, flashacross, mátra.
Lenne saját kocsi mindegyiken ott lennék amit meghirdetnek:)

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 hozzászólás
Tényleg az idén tervez valaki valamilyen maratont ??
Kelliz esetleg te??

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
szólj elõtte 1-2 nappal és jövök én is!!!