Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kelly's Klub

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3152 replies to this topic

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 posts

http://criticalmass.hu/?q=node/326

Jön valaki?

Remélem kész lesz a bringám jövö héten, és akkor egész biztos megyek.

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
http://criticalmass.hu/?q=node/326

Jön valaki?

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Kicsordult a könnyem olyan megható volt olvasni!! Sajnálom! De tényleg elképzeltem ahogy egy ilyen fekete-fehér mintás régi kelly's ott árválkodik a pu.-n és vki trombitának nézi...
Láttam egy kék kelly's nyáron az is legalább 6-7 éves lehetett!

zsmtb

zsmtb

vendég

• fórumtag
  • 147 posts

Én annyira merem csak otthagyni a bringát h sztendrén a "forraltboros" helyen (nényleg mi a büfé neve?? beülünk töle 3 m.-re és ha vki közeledik akkor vki kimegy. Ha meglátom h vki hozzányúl a salamandermhez azt nagyon csúnyán elverném!

Arra figyelj h attól h nem vihetõ el, még lecsupaszítható, fõleg a gyorszáras nyeregcsõ!!

zsmtb: Neked volt régi kelly's-ed??? Van róla képed?? Fú tök izgi! Sztem akkor te vagy a legrégebbi kelly's-es köztünk! :)

avus: A kört azért sem kéne megfordítani most mert a melegedõ hely inkább a 2. részen legyen és onnan megint lehet hegyre menni még ha esik akkor is. (már nem merem azt mondani h ha esik akkor úgysem megyünk sehova, bár elég náthás lettem)

volt igen... 14 éves koromban kaptam most 27 vagyok. és kb. 8 évig használtam, majd két év szünet. alig hoztam el dunakeszire máris ellopták... otthagytam az állomáson egy egész napra és egy egész éjszakára. szegényt úgyis le akartam cserélni, mert már megrepedt a villája, gáz volt a hátsó fogaskeréksor. meg még sok minden más. fekete színû volt és különleges fehér apró minták voltak rajta. kép? hát sajnos nincs legalábbis nem nagyon emlékszem hogy lenne róla. de ha megtalálom rögtön elküldöm hogy a kelly's weboldalon legyen egy igazi régiség is!

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

Köszi-köszi mindenkitõl! Isteni ez a gép!

Könnyû, jól megy, nagyon ott van!!

A km/h mérõhöz: nekem is ilyen kellys vezeték nélküli van, és mondjuk a mobil bezavar neki, de jó, nekem tetszik, jó 3 centire volt tõle:D

Akkor létezhet az, hogy a maxspeedre nekem 63 km/h órát irt amikor 40-nel mentem. Nekem csak ennyi gondom van vele, (ennél nagyobb ne legyen).

zsmtb

zsmtb

vendég

• fórumtag
  • 147 posts
gyerekek nincs itt semmiféle gáz... hapci!! öhöm bocs...:)
egyébként meg nem tudom mi a fenét akarnak ezzel a "karanténnal".
most vagy minden autót megállítanak ami lehetetlen, vagy csak a böhöm csirkés pótkocsist.

biciklisekre tuti nem másznak

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

Kela: És hogy megy az odo nullázása? meg a többit hogy lehet nullázni?? olyat nem akarok venni amivel könnyû törölni mindent... Esõben, fagyban mentél már vele?? Van értelme a sok funkciójának?? pl. hõmérõ
A másik nagyon fontos dolog h nem zavar be neki mobil vagy magas feszültség??

Két gomb van rajt, ahhoz, hogy töröld az odo-t hosszan kell nyomni a jobb gombot tehát elég nehéz véleletlenül letörölni.
Mindig a jobb gombbal nulláz.(5 mp)
Igen mentem egész jó csak ha bemész utána melegebb helyre fullra bepárásodik.(néhányms aztán újra jó)
A hõmérõ szerintem kifejezettten jó.
Ill. például mutatja azt is ha az addigi átlagsebességed felett vagy alatt mész.(+ - jellel a km/h melllett.)
Szerintem a mobil csak a maxspeedbe zavar be.
De 5500 ft-ért szerintem az a legjobb.

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

ne pánikoljatok má...a tö,,m tele vele hogy naponta 862szer hallom a madárinft...amúgy a nagy ellenõrzés annyi hogy a kivezetõ utakon itt ott áll 3-4 rendõr vakarják 1más seggét és ha látnak egy autot 2600 db döglött tyúkkal azt megállíccsák....azt ennyi

Ma voltam Dunakeszin, aztán a csávó akihez mentem kérdezte, hogy b.sztattak-e rendõrök, mert õ úgy tudja hogy arra is nagy ellenõrzés van. Mondjuk kicsit meglepett, mert összesen láttam kb. két rendõrautót, azokat is Pesten forgalomban. De mivel Rain is említette pár hsz-szel korábban, meg a csávó Dunakeszin is felemlegette, ezért gondoltam h hátha télleg zûr van Horány felé...

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
A gazdaságos bekamerázott polcairól lopkodnak, majd pont a bringatárolót sasolják az õrök mi??

Szedett már vki szét SL lock out-ot?? S.O.S Segítség kell! NEm mozog a telóm a kosztól!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Hogy meddig tartom a bringám lelakatolva az utcán??????????????
Max 10 percig a gazdaságos áruháznál a kamerázott részen.. Amúgy semeddig, én használom :D
Persze ezzel nem arra célzok, h. Ti nem használjátok a kellyseteket...( ez volt a módosítás)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts
ne pánikoljatok má...a tö,,m tele vele hogy naponta 862szer hallom a madárinft...amúgy a nagy ellenõrzés annyi hogy a kivezetõ utakon itt ott áll 3-4 rendõr vakarják 1más seggét és ha látnak egy autot 2600 db döglött tyúkkal azt megállíccsák....azt ennyi
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

Lehet h nem az a tipus van nekik!!

A óráról írok a tech-be!

A múltkor még egyik sem volt nekik.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Lehet h nem az a tipus van nekik!!

A óráról írok a tech-be!

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

Tin: Az sztem van most per pill a hugóban! Ezt most a némethnél vettem nem is akárhogy! (majd elmesélem)

A Kálvin téren? Francba, én rendeltem, de mikorra mondták, akkor nem volt, telefonálni meg elfelejtettem. Na majd jövõ héten bemegyek, csak nem adják el addig.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Tin: Az sztem van most per pill a hugóban! Ezt most a némethnél vettem nem is akárhogy! (majd elmesélem)

avus: Én csak a keszi rév büfénél jártam eddig a pesti oldalon. Azon a réven menjünk amelyik az olcsóbb! De ha nagy madárkórozás van akkor kihagyhatjuk a pesti oldalt bár a budaira uugy átúsznak, átrepülnek a madarak szóval tök mindegy sztem... Ígyis úgyis a parton kell mennünk szóval tök mindegy... az döntsön a keszi-vác témában aki ismeri az utat!!

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

Vettem kelly's 13 funkciós órát!! :)

Hol veszed ezeket? Vagy írtad már, csak átsiklottam rajta? Nekem kellene az az ezüst színû kulacstartó.

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Semmi bajom az órajárással ellentétes iránnyal. De még levegõben lóg:

1. Hol megyünk át a szigetre, Dunakeszinél vagy Vácnál? Ha Vácnál, milyen útvonalon megyünk fel Vácra? Állítólag Horány felé ellenõrzések vannak meg mindenfene a madárkór miatt, uh lehet vác lenne jó.
2. A szigetrõl milyen útvonalon megyünk át a Duna jobb partjára?

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Vettem kelly's 13 funkciós órát!! :)

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

a hivatalosat nem tudom ...de, amúgy + gomba.....

Igen, Raycoonnal azon nevetgéltünk ott kint, hogy valahogy így van kiírva: hamburger melegszendvics gomba pizza. :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

h sztendrén a "forraltboros" helyen (nényleg mi a büfé neve??

a hivatalosat nem tudom ...de, amúgy + gomba.....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való