Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kelly's Klub

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3152 replies to this topic

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts
Benne voltunk a tévében. :)

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts

ehh:D

nem ott van de a nap szépen fûti de érzésem szerint nincs olyan hideg

tehát nemtéved max 10 fokot:D

Szép idõ volt ma, elõ is szedtem a rövidnacit a tekeréshez és nem is fáztam benne!

Ja igértem helyzetjelentést a szigetrõl: hát ha a vízelvezetésben lenne valami verseny, mi a biztos legutolsók lennénk benne. A gát tetején(!!!) 50-100 négyzetméteres tócsák vannak, a többirõl nem is beszélve, de nem vészes a helyzet. Viszont ha jobb idõ lesz és nagyobbak lesznek a túrák érdemes beiktatni a Tahitótfalu-Kisoroszi szakaszt mert nagyon szép érintetlen táj, jó út, kevés autó van arra.

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Na, felvittem a Matát a Gellértre és megmutattam neki a kilátást, mert még sosem látta. Aztán ahogy legurultunk, csak rágta a fülem, hogy másszunk még egy kört, ezért újra felvittem :).

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Hát ennyien sem gyûltünk még össze a topikból és még új kelly's-eseket is toboroztam ide!! :)

...képek hamarosan a weben

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 posts
Kela: nekem azt mondták, hogy vagy egy hónap, vagy 100 km után vigyem vissza!! Egy picit állítottak rajta, meghúzták a küllõket, meg ilyenek! Mindezt ingyen szóval semmi anyagi problémám nem volt belõle:D

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 posts
ehh:D

nem ott van de a nap szépen fûti de érzésem szerint nincs olyan hideg

tehát nemtéved max 10 fokot:D
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts

hõmérõm 20 fokot jelez igaz ez vagy csak hibásságát látom??

Vedd le a kályháról :)

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 posts
hõmérõm 20 fokot jelez igaz ez vagy csak hibásságát látom??
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts

Estig esett az esõ, hol gyengébben, hogy egész záporszerûen.

Ez most nem miattam volt :D

VASÁRNAP: Srácok itt a jó idõ, remélem holnap is ilyen lesz!!! Megcsináljuk a Vác + komp + budai oldalon vissza túrát????

Ma megyek a szigetre oútival, majd írok mi a helyzet arrafelé. Holnap is benne vagyok egy fél körben.

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 posts
visszagondolva a kellysem állapotára kicsit már lestrapáltam
lehet hogy a "városi" val megyek

vasárnap is jó feltéve ha nem esik vagymi

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Én is pihentetni akarom fõleg h meg akarom mutatni a régit h sztetek mit lehet vele kezdeni...

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

Tour de Voks:
kmax, avus: Beszéltem Watchfan-nal és neki is jó az 1 órás találkozás a hõsökön, uh. kmax. gyere te is oda 1re és akkor onnan megyünk avus-hoz az Erzsébet térre! Kelly's-ekkel vagy a városi bringákkal jöttök??

VASÁRNAP: Srácok itt a jó idõ, remélem holnap is ilyen lesz!!! Megcsináljuk a Vác + komp + budai oldalon vissza túrát????

Majd kicsit kiszagolok és megnézem mennyire vizesek az utak, ha vizes akko a városi, ha nem vizes akko a Mata. Ma a Kelliz pihizik :)

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Tour de Voks:
kmax, avus: Beszéltem Watchfan-nal és neki is jó az 1 órás találkozás a hõsökön, uh. kmax. gyere te is oda 1re és akkor onnan megyünk avus-hoz az Erzsébet térre! Kelly's-ekkel vagy a városi bringákkal jöttök??

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

Nem áztam meg, korán mentem ;)

Addigra már haza is értél? Estig esett az esõ, hol gyengébben, hogy egész záporszerûen.

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts

Voti!
Mikor indultál el otthonról? Itt kb tizenegy-fél tizenkettõ körül kezdett esni az esõ. :)

Nem áztam meg, korán mentem ;)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

én is bicajoztam ma egy kicsit! nem volt rossz idõ, csak az esõ esett!
benn voltam a Speed bikeban, vettem egy elastic hosszú kantáros betétes nadrágot! hmm..., végre ez is megvan!!!

ÉN nem pereceltem, csak egy gennyes Transitos teljesen lefröcskölt... mert a baromállatjának nagyon sürgõs volt... NA mindegy...

Ja meg túlvagyok az elsõ százas szervízen is ezzel:D

Hogyhogy 100 km után már vinned kellett a cangát?
Nekem 1 hónap után kell. Most 2 hetes 140 km-rel.

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 posts
http://www.funpic.hu...1&c=-1&s=dd&p=1

hmm...hmm :(

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts

Itt felénk minden vizes. Térdig érõ tócsák vannak.
Csörögj rám, leviszem, mert itt elég nehéz parkolóhelyet találni délután.

Meddig zavarhatok este? Még dolgozok.. :(
Meg lehet, hogy nem ártana a pontos cím, mert csak egyszer jártam arrafele.. :)

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 posts
én is bicajoztam ma egy kicsit! nem volt rossz idõ, csak az esõ esett!
benn voltam a Speed bikeban, vettem egy elastic hosszú kantáros betétes nadrágot! hmm..., végre ez is megvan!!!

ÉN nem pereceltem, csak egy gennyes Transitos teljesen lefröcskölt... mert a baromállatjának nagyon sürgõs volt... NA mindegy...

Ja meg túlvagyok az elsõ százas szervízen is ezzel:D

pink75

pink75

törzsvendég

• fórumtag
  • 313 posts
ne raknád rendbe az én bringámat kétezerért? :-)) Így máris beljebb lennél...
Nekem is be kell állítanom már végre a fékeimet, mint azt a mai buktám bizonyítja. A hátsó teljesen elfogyott, plusz esõ, így maradt az elsõbõl valamennyi, ami éppen elég volt arra, hogy a villamossínek közötti betonon kimenjen oldalra a járgányom eleje. Még jó, hogy a szembejövõ bringás nem sietett.
fentrõl vagy egyre mélyebbrõl
most már elég volt ebbõl