Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's Klub

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3152 hozzászólás a témában

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Helló mindenki ismét itt!!!
NYuszipokról tud vki vmit, csak mert Tbányai????
16-17 hétvége, ahogy kmax írta !

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Ja amúgy a salamanderem 215 km után már kopik a markolat.
Mi ez? valami kelly's-es markolatbetegség..........

(Vendég lettem.)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Hétvégén lesz valami tekerés?
Bikertigger milyenek az utak a pilisben ? Pap-rét,Dömör-kapu persze szigoruan aszfalton (hó ügyileg gondoltam)

Szar. Sár, hó és jég helytöl függõen.

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás

huuu
asszem áprilisban megint a 20 körüli 7vége nem jó amúgy bármekor....

SZÓVAL SZAVAZÁS:

MIKOR LEGYEN A TÚRA? (HÉTVÉGÉN)

A 15-16 RA ADOM A VOKSOM
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás
Én is elkezdtem az idei , szokásos bringával munkábajárást.
Megkapta a gép az új hajtómûvet , remélem az idõ is kedvezni fog lassan .

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

mindenkinek aki meg lett hívva eljöne vagy sem meg fogom küldeni az idõpontot stb

jó lenne 20an

tehát bigetiggertõl függ mikor lessz mert õ az önkéntes csapatvezér

huuu
asszem áprilisban megint a 20 körüli 7vége nem jó amúgy bármekor....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
uhh bocs, a tudoatlanságomért, de ezeket mindig összekeverem... tudom melyik hol de ... egyszerûen nem megy a szûk agyamba

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
A hétvégén én is mentem egy 50 km-est apámmal
de az utolsó 4-5km-en már úgy húztam.

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás

Ja a kör érintette Keszit is (ez rainmannek szólt:D)

Úgy mentem, ha érdekel valakit, hogy Gyál-Ócsa-Alsónémedi-Dunakeszi-Soroksár-Erzsébet-Pestszentimre-Gyál

Jó tekerés volt, de csak egy komolyabb biciklistával találkoztam... Lehet hogy mégy hideg van??? vagy csak én mentem rossz helyen????

Az a Dunakeszi Dunaharaszti volt szerintem;)

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
Ja a kör érintette Keszit is (ez rainmannek szólt:D)

Úgy mentem, ha érdekel valakit, hogy Gyál-Ócsa-Alsónémedi-Dunakeszi-Soroksár-Erzsébet-Pestszentimre-Gyál

Jó tekerés volt, de csak egy komolyabb biciklistával találkoztam... Lehet hogy mégy hideg van??? vagy csak én mentem rossz helyen????

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Kisfiam ma volt két éves. Az egész nemzet ünnepelt...:) Megkapta elsõ bicaját, egy Mongoose trike-ot. S bár ez volt a piacon a legkisebb elérhetõ igényes bicó, mégis nagy lett neki. Ezért ledobtuk a tankot, elõbbre fúrtuk az ülést, megmagasítottuk a pedált. Ezután még mindig le-le csúszkált a lába, így SPD-t kellet alkalmaznom:) :

http://pix.bikemag.h...187358&cat=2226

Mielõtt még a nyakamra külditek a gyermekvédelmiseket, elmondom, hogy nagyon élvezte a mókát!

Egyébként a kölökmongoose-ok technikailag illetve a kivitelezés minõsége szempontjából meg sem közelítik a felnõtteket. Amit azért elvártam volna, tekintettel a játékboltos noname háromkerekûekhez képest három-négyszeres árra.

De nagyon könnyû, a gyerek imádja (a designer valszeg gyerekszemmel tervezett) és remélem, tartós is lesz.

Nagyon jó a kép!

Boldog 2. születésnapot.

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
huh! nem gyõztem utánaolvsni a fórumnak! nagyon pörög!!

Ma tekertem egy 62 km-es szakaszt nagyon jó volt!!! elég jó lett az átlagom is, csak egy kicsit eltévedtem... így 23.2 lett...

Cm-re én is megyek az detto!!

A nagy túrára meg jó lenne tényleg kitõzni már egy nyamvadt idõpontot!

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás

Amúgy ez most nem az autómentes világnap, hanem a Föld napja. Ráadásul szerintem a CM sem teljesen az autózás ellen van, hanem az ésszerûen használt kerékpár-tömegközlekedés-autó kombó mellett. Ti pont nem az a csoport vagytok a két gyerekkel, akinek ne lehetne akár még az autómentes napon is indokoltan használni a kocsit. Szerintem, de aztán azt is el tudom képzelni, hogy másképp gondolod. :)

Tényleg, ezt összekevertem. Az autómentes napon biztosan nem ülnék autóba kivéve ha dolgozni kellene a teherautóval. Viszont van itt más gond is, a teherautóba beférnek a bicajok de nem fér be a család, személyautóba meg befér a család de a bringák nem.

Dunakeszin lakik a bnõm és van ott egy giant meg egy kelly's bolt. Ma végre bementem mindkettõbe. A kelly's-es jelenleg még snowboardokkal van tele, de a bnõm mondta h majd nyáriasít ha jön a jó idõ... Jelenleg 2 city kelly's volt csak

Én ma délelõtt 11 körül voltam Ede boltjában (ez a Kelly's-es). Április elsõ hetében nyáriasít.

Voti ha minden igaz hozzám lehozhatod a kocsmába a damjanich utcába, sajna még nem lesz üzemben, sza sztem ott elfér...ha a hösökrõl lesz a rajt onnan közel is van /nem nézegettem a cm oldalt mostanság/

Ez tökéletes lenne, köszönöm :) gyalog közel lenne a nyugatihoz, onnan el lehetne tekerni a rakpartra és az érkezés után tényleg közel lenne (az asszem a Hõsökön van)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Mennyit nyom a régi bringád és mennyit az új? (Az Salamander DSC asszem 15.2 kg körül van, anno emiatt döntöttem a Magnus mellett, mert az csak 13.)

Ha beleszólhatok egy mai salamander dsc 14,86 kg a magnus pedig talánm 13,5 kg.

Lényegében 1,5 kg de a salamanderen tárcsafék van ami + súly ill. a gumik is nehezebbek szerintem.( talán a villa is nehezebb).

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás

Akik nincsenek itt a fórum keménymagban, azok honnan értesülnek a túráról??

Bökjünk ki egy dátumot ami a keménymagnak jó és igazodjanak hozzánk a többiek!!! Április hanyadikán találkozzunk?? mondjuk a is szép lenne ha a cm elõtt össze tudnánk futni mondjuk 10 felett, mert a mostani 7 fõ is tök jó volt!!!

mindenkinek aki meg lett hívva eljöne vagy sem meg fogom küldeni az idõpontot stb

jó lenne 20an

tehát bigetiggertõl függ mikor lessz mert õ az önkéntes csapatvezér
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Na most volt idõm megnézni az útvonalat. Hát örülök h nem az össze-vissza tekerés lett végül mert akkor nem mentem vna. Aznap leszünk 2 hónaposak a bnõmmel és mondtam neki h elviszem cm-re (kellemest a kellemessel összekapcsolni, no meg neki is egy élmény lesz :))... Szóval cm-en ünneplünk de ha a káosz bringázás maradt vna akkor inkább vele lennék vmi más programmal...

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Voti ha minden igaz hozzám lehozhatod a kocsmába a damjanich utcába, sajna még nem lesz üzemben, sza sztem ott elfér...ha a hösökrõl lesz a rajt onnan közel is van /nem nézegettem a cm oldalt mostanság/

Az Újpesti rakparton lesz a gyülekezõ, a Szent István parknál. 14.30 kor

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Akik nincsenek itt a fórum keménymagban, azok honnan értesülnek a túráról??

Bökjünk ki egy dátumot ami a keménymagnak jó és igazodjanak hozzánk a többiek!!! Április hanyadikán találkozzunk?? mondjuk a is szép lenne ha a cm elõtt össze tudnánk futni mondjuk 10 felett, mert a mostani 7 fõ is tök jó volt!!!

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
Rainman: kifagattad már az alanyokat hogy, kinek milye van? vagy az oldalról lessem amelyiket tudom?

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
the list

Szám/ név/ jönne-e?/ lakhely/ túra helyszine/ tali helyszine/ bringa /matrica kell-e?
1 Cuki /igen/ BP /bárhol /bárhol/ MTB /nem
2 Tin /csak tali /Bp/ ?/ bárhol/ MTB/ nem
3 al01/ igen /BP/ Pilis /Szentendre HÉV áll./ MTB XC /igen
4 Kosina Szilárd/ igen /Tatabánya/ BP környéke /?/ MTB/ nem
5 Bikertigger/ igen /Szentendre /Pilis /? /MTB/ igen
6 -Henger-/ igen/ Ajka/ Bakony/ ?/ ?/ igen
7 Tiberius/ igen /Debrecen/ ?/ ? /MTB CC /nem
8 Jupiter/ igen /BP /Pilis /?/ MTB /igen
9 GeNeZiS /igen/ BP/ bárhol /bárhol/ MTB/ nem
10 nyuszipok /igen/ Tatabánya/ bárhol/ bárhol/ MTB/ nem
11 McPherson /igen/ Budakeszi /bárhol /bárhol/ MTB/ nem
12 kmax/ igen /BP/ bárhol/ bárhol /MTB/ nem
13 raycoon/ igen /BP/ BP környéke/ bárhol /MTB /nem
14 rainman/igen/ BP/ bárhol /Hõsök tere /MTB/ nem
15 bikebuddha / igen (90%) / Veszprém / Dunántúl / Dunántúl / MTB / nem
16 kelliz/ igen/ Dunakeszi/ BP környéke/ MTB /nem
17 zsmtb/igen/Dunakeszi/bárhol/bárhol/MTB/nem
18 md88/igen/Gyál/bárhol/Hõsök/MTB(magnus)/?
19 avus / igen / Bp / Bp-Pilis / bárhol / Magnus (XC) / nem
20 Valeria Victrix/igen/BP/bárhol/bárhol/MTB/igen(gondolom nem Kelly's-es vagy, így kapsz egy szép matricát a homlokodra :D)
21 KMGyuri/igen/Pécs/Mecsek/bárhol/Majestic (XC)/nem (így jó?)
22 Gada/igen/Üröm/bárhol/bárhol/Majestic (XC)/nem