Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's Klub

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3152 hozzászólás a témában

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Okay

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Úgyis beszélek WatchFan-nal és akkor megkérdem a részleteket és akkor péntek este legkésõbb megbeszéljük hogy legyen...

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

Igen csak megint a lánya osztályával mennek és fõleg nem a te tempódban! :)
No meg az sem mindegy hányra akarsz kimenni a futamra...

18km/h volt amivel mentünk a múltkor velük, amikor meg te vezeted a csapatot akkor 22-24km/h... :)

Osztálykirándulás :wtf: ? Mondjuk az se gáz, csak ne én menjek elõl, és máris nem az én tempómmal megyünk. Az idõfutamra kvázi akármikor odaérhetünk, az elõnevezések alapján 12.30-kor is lesz még induló, vagyis ha mi féldél-déltájban odaérünk, még mindig jó nagyot szippanthatunk az idõfutam légkörébõl. Votit meg vagy látjuk vagy nem, sztem nem mi leszünk aznap a fõ gondja :-).

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Igen csak megint a lánya osztályával mennek és fõleg nem a te tempódban! :)
No meg az sem mindegy hányra akarsz kimenni a futamra...

18km/h volt amivel mentünk a múltkor velük, amikor meg te vezeted a csapatot akkor 22-24km/h... :)

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

jobbulást!!

Vasárnap lájtos túra WatchFanal Dunakeszire, vagy avuss-al odõfutamot nézni ahol voti is teker majd. Egyelõre ez a két ötlet merült fel, nekem mindkettõ tetszik jó idõben.

Mióta bnõm van eléggé elkényelmesedtem és keveset bringázok. :)

Mondjuk a kettõ össze is köthetõ, hiszen a szigetre Dunakeszin keresztül (is) vezet az út.

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

El is felejtettem ez ma lõttük a Budafoki-Dombovári keresztezõdésében eltudnék beszélgetni a tervezõ-kivitelezõvel hogy is gondolta ezt :)
http://kep.tar.hu/kb...4358/20458423#2

De legalább a Budafoki (a kép alapján legalábbis) szépen néz ki, ha Dél-Budán lesz dolgom, hanyagolom a kerékpárutat és használom a Budafokit...

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
jobbulást!!

Vasárnap lájtos túra WatchFanal Dunakeszire, vagy avuss-al odõfutamot nézni ahol voti is teker majd. Egyelõre ez a két ötlet merült fel, nekem mindkettõ tetszik jó idõben.

Mióta bnõm van eléggé elkényelmesedtem és keveset bringázok. :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Oh bakker ismerem ezt az érzést nekem két éve csipõdött be egy ideg, hála istennek azota sem .
Mielöbbi gyógyulást neked és remélem bicod is lesz hamarosan !

kösz, már nagyjából jó - jó kis kigyómérges kenõcs-
bringa alkatrész gyûlik, régiek eladódnak szal hamarost lesz....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 hozzászólás

bevallom töredelmesen nem tudom, 2 hete járni is nehezen tudok úgy bedurrant a derekam, most kezd magára találni, ....meg bringám se nagyon van.....

Oh bakker ismerem ezt az érzést nekem két éve csipõdött be egy ideg, hála istennek azota sem .
Mielöbbi gyógyulást neked és remélem bicod is lesz hamarosan !

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Hétvégén lesz valami tekerés?
Bikertigger milyenek az utak a pilisben ? Pap-rét,Dömör-kapu persze szigoruan aszfalton (hó ügyileg gondoltam)

bevallom töredelmesen nem tudom, 2 hete járni is nehezen tudok úgy bedurrant a derekam, most kezd magára találni, ....meg bringám se nagyon van.....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 hozzászólás
Hétvégén lesz valami tekerés?
Bikertigger milyenek az utak a pilisben ? Pap-rét,Dömör-kapu persze szigoruan aszfalton (hó ügyileg gondoltam)

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
aranyos...

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 hozzászólás
El is felejtettem ez ma lõttük a Budafoki-Dombovári keresztezõdésében eltudnék beszélgetni a tervezõ-kivitelezõvel hogy is gondolta ezt :)
http://kep.tar.hu/kb...4358/20458423#2

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Akkor holnap ácsolok bele rugóstagot meg egy Rebát....:)

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Elég közel került így a kormányhoz, ami ráadásul még kicsit magasan is van, hosszútávú túrákon ez fárasztó lehet neki :D.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
rainman: A tankot azért nem láttad, mert az elsõ fotón nincs is. Le kellett ugyanis szerelnünk, hogy az ülést elõbbre lehessen fúrni.

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Rövidebb stucni? Amúgy 26-ost vettetek neki?

Nem rossz ötlet, megnézzük mennyit nõtt tavaly óta, ha nem eleget, akkor megpróbáljuk rövidebb stucnival. Sztem nem 26-os, hanem kisebb

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
kmax: ugye h a kormány csak ballaszt?? :)

Na de gyerekeknek fõleg szükséges, és én is szeretem markolászni, mert olyan biztonságtudatom van tõle... :)

kboy: igen már látom h nincs ott. Du. mikor megjöttem a bringázásból akkor láttam h kint ragyog.

Buddha: Hát ez nagyon brutális!! A tankot nem is láttam rajta... A lángok meg minden...

A mali oldalán vannak még gyerek bringák és utánfutók is uh. akinek kellett ilyen az nézegesse meg.

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Rövidebb stucni? Amúgy 26-ost vettetek neki?

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

A családban meg lógatta mindenki az orrát, hogy: "Látod, nem kellett volna ilyen drága bicikli neki, le sem ér a lába..."

Aztán felhívtam a figyelmüket, hogy csalódottnak csak õket lehet nevezni, mert a kölöknek egész nap fülig ér a szája!

Tescos bicajt meg nem fogok alárakni!

Mi egy Magellan Hydra-t vettünk a fiunknak, és a láb-hosszt mértük csak meg, a keze elég nehezen éri el a kormányt, de nem akartuk visszavinni, mert évente kellene akkor neki másik bringa. Ez alapnak jó, aztán majd alakítgatja, ha akarja. Nekünk is mondogatták, hogy nem jó, nem jó, de közben a gyerek nagyon élvezi, és egyedül ez a fontos. :)