Kis kiegészítés. Garamkövesd után után Salka/Letkésnél lehet visszajönni Mo-ra. Amennyiben a nagymarosi oldalon akartok felmenni, akkor Zebegény-Szob-Ipolydamásd-Letkés-Párkány-Esztergom útvonalon tudtok menni. Ezen az oldalon kb. Gödtõl van kiépített kerékpárút Zebegény végéig, onnan közúton lehet menni Letkésig. Esztergomban a hídtól van kerékpárút, mely jóval Esztergom után végzõdik. Innen a 11-s úton lehet menni. Javasolt kezdés Esztergom vagy Vác, és oda vonattal menjetek.1. verzió: Esztergom - át Párkányba (Szlovákia) a Mária Valéria-hídon, majd Garamkövesd - Helemba - Ipolynádasd (ez már megint MO) és Bp-re a duna bal partján
2. verzió: Visegrádnál át komppal Nagymarosra, ekkor kimarad Szlovákia, jóval rövidebb mint az 1-es
3. verzió: Visegrád felett megyünk át komppal Szobra, és onnan jövünk Bp-re (rövidebb mint az 1-es, hosszabb mint a 2-es verzió)
Jelentkezz be Regisztrálj

Kelly's Klub
Írta 2006. március 20. - 20:23

Írta 2006. március 20. - 20:18

nah mentem:D
örs-szép ufo alakú stadion-lágymánybuda-m0híd-csepelieltévedések-lágymánypest(ittláttam egy kellyst 17,05kor ki volt az?)-stadion-örs
egyfajta levezetésképp:D
mehetnénk arra is leszámítva a csepeli tévelygéseket jó volt
Én arra szeretek menni, végig a Szerémi úton mentél az M0-ig? Ott is van egy egész hangulatos sörözõ nyáron. (hogy ne csak mindig bíbic legyen.

Írta 2006. március 20. - 20:12

QUOTE]
Most megfogtál... nem tudom pontosan! meg kéne nézzem az órát... sacc 200 de inkább egy picit kevesebb!
Ma puzoltam meg egy kicsit hogy valahogy kinézzen! leszedtem a sárvédõket aztán mosás... Apám azt mondta, hogy kocsit nem mosnak ennyi ideig...

Szóval most csili-vili lett:D a láncot szépen megolajoztam valami RS Racing nevû olajjal, szóval most úgy kell hogy menjen mint az állat!!
Ja nekem még nem nagyon lazult ki semmi, jó, volt egyszer már azóta benn!
Szóval még mindig nem bántam meg hogy megvettem, csak az ülés beállításával harcolok még!
Írta 2006. március 20. - 19:24

örs-szép ufo alakú stadion-lágymánybuda-m0híd-csepelieltévedések-lágymánypest(ittláttam egy kellyst 17,05kor ki volt az?)-stadion-örs
egyfajta levezetésképp:D
mehetnénk arra is leszámítva a csepeli tévelygéseket jó volt

Írta 2006. március 20. - 19:19

Hány km van most a cangádba, mer nekem most van 260 km de még csak most viszem szervízbe mer má laza rajta minden mint az állat.
Amúgy a Kelly's rádiós órám elromlott. A vevõ valamiért nek akar müködni.

(Talán nincs olyan komoly gondja.)
Remélem kezdenek vele valamit szerdán.
Írta 2006. március 20. - 19:15

Bukobol rendeset vegyel szerintem. Amikre erdemes figyelni: bogarhalo, minosegi cucc, kiveheto/moshato belso, gyors es jol rogzito zarszerkezet.
Mondjuk egy jo casco modell vagy ilyesmi.
A buko kene, hogy az elso legyen... ha a margitszigetre megyek edzeni (bringauton) akkor nem veszem fel, de amugy mindig. Ketszer rongyoltam vele fanak eddig es csunyan nezne ki a fejem ha nincs rajtam. Szerintem nem erdemes megvarni amig az ember arca osszetorik.
Nekem Uvex Alpha Wing RS-em van, van rajta minden bogárháló, jól rögzítõ zárszerkezet stb.
Igaz az ára picit húzós de hát sisakot az ember nem hetente vesz.:clap:
Írta 2006. március 20. - 19:14

Bukó! nekem is mondották a többiek, hogy fontos, és vettem is egyet(egy végtelenül egyszerû és olcsó kellyst), rendszeresen is hordom, ha megyek valamivel hosszabb távra(ha reggelente a suliba megyek nem veszem fel)!!
Hervis: amit ott kapsz az hanyagolandó bringás öltözék szempontjából... van nadrág 1 fajta, balance... mez talán egy pár van, az is balance... szóval én nem vennék ott ilyet... viszont van egy csomó jó, és minõségi cuccuk, kár hogy méregdrágán:(
Írta 2006. március 20. - 18:23

Bukobol rendeset vegyel szerintem. Amikre erdemes figyelni: bogarhalo, minosegi cucc, kiveheto/moshato belso, gyors es jol rogzito zarszerkezet.
A buko kene, hogy az elso legyen... ha a margitszigetre megyek edzeni (bringauton) akkor nem veszem fel, de amugy mindig. Ketszer rongyoltam vele fanak eddig es csunyan nezne ki a fejem ha nincs rajtam. Szerintem nem erdemes megvarni amig az ember arca osszetorik.
A Margit szigeten mi véd meg? A jószerencse?
Írta 2006. március 20. - 16:29

Na igen ez a dilemma
Mert ha már Kelly's klub tag vagyok akkor jo lenne Kelly's bicaj is... De mégis kezd hozzám nõni ez a Merida, és akkor lehet, hogy Merida cucc kellene ahogy mondod
![]()
Na majd döntök és láthattok sisakostól mezestõl egyszer
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
vendég_avus_*
Írta 2006. március 20. - 16:00

Rajtam vasárnap egy vékonyabb pulcsi volt, ami aláöltözetnek is jó (rp outdoor most 6 rugó akciósan), és egy vízálló és páraáteresztõ thermodzseki, ami ugyan egy 20-as volt két éve, de ugyanezt a funkcionalitást akciósan meg lehet kapni egy tizesért. De ezeket nem kell többet megvenni, de legalábbis pár évig nem, ha vigyázol rá.
Ja, és ez a két réteg tökéletes volt, amikor izzadtam, az két perc múlva már eltûnt, a táskám miatt sem volt a hátamon tócsa, és nem is fáztam sehol.
Szerk:
Azaz de: amikor fél órát parkoltunk Tahitótfalun, ott kezdtem fázni, de pont ez a lényege a bringásrongynak, hogy elinduláskor picit fázol benne, majd a mozgás során megteremtõdik a megfelelõ klíma.
Írta 2006. március 20. - 15:36

Na majd döntök és láthattok sisakostól mezestõl egyszer

vendég_avus_*
Írta 2006. március 20. - 15:06

Rain: minden szirszar kapható benne, de nincs bringás részlegük, csak alkalomszerûen beszereznek ezt-azt és azt kiakciózzák. Ezen a héten pl egy csomó lovaglócuccot láttam (pálca, lótisztító kefe, miegymás), de ezek valszeg csütörtökön eltûnnek.
vendég_avus_*
Írta 2006. március 20. - 15:03

A lockolt teló talán gyorsít valamit, de még inkább segít ha bütykös 2.1-es gumi helyett vékonyabb slick vagy semislick gumit tesztek fel. Nekem kölcsönbe van egy 2.0-ás semislick-em, azt oda tudom adni vkinek, én úgyis a Matával jönnék erre. De drótperemest elfogadható áron lehet kapni, és csodákat tesz végsebesség terén. Tegnap a lejtõn bebújtam Kboy mögé, összehúztam magam amennyire tudtam, nem tekert egyikünk sem, mégis szépen távolodott tõlem. Ennyit tesz az õ 1.5-ös slickje az én 2.1-es mintásommal szemben...
9-nél korábban már sztem ne induljunk, nem katonaság ez, hogy hajnalban keljünk vasárnap is, meg különben is ekkor már nem árt rendesen kajlni. Namármost ki szereti hajnali kelés után telezabálni magát?
vendég_rainman_*
Írta 2006. március 20. - 14:53

Írta 2006. március 20. - 14:51

Írta 2006. március 20. - 14:36

Persze hogy jobban, hazafelé már szinte csak lockal jöttem!felõlem 8kor is indulhatunk én le tok felüdni korábban h fel tudjak kelni, bár mostanában alig alszok uh. nincsenek ilyen problémáim.
Sztem is a révezést válasszul aztán ha bírjuk akkor szlovákiában egy nagyobb túra... VAGY!!! hévvel kivisszük sztendréig a bringákat (-20km) és onnan szlovákia... akinek van bkv bérlete annak 2x150ft a + jegy akinek nincs annak 4x, de még mindig olcsóbb 600 jegyre mint a rév és akkor azon a hídon át tudunk menni a duna felett...
Deep: majd kiokosítunk ruházat és egyéb téren, hidd el ha lock-olsz aszfalton akkor sokkal jobban bírod.

Lidlbe megyek szerintem, és veszek majd valami testhezsimulós légáteresztõs, melegítõs, izzadságelvezetõ iszonyatot, vagy marad a Dechatlon, de ott meg nem igazán volt olyan ami megfogott volna mezben.

vendég_rainman_*
Írta 2006. március 20. - 14:29

Sztem is a révezést válasszul aztán ha bírjuk akkor szlovákiában egy nagyobb túra... VAGY!!! hévvel kivisszük sztendréig a bringákat (-20km) és onnan szlovákia... akinek van bkv bérlete annak 2x150ft a + jegy akinek nincs annak 4x, de még mindig olcsóbb 600 jegyre mint a rév és akkor azon a hídon át tudunk menni a duna felett...
Deep: majd kiokosítunk ruházat és egyéb téren, hidd el ha lock-olsz aszfalton akkor sokkal jobban bírod.
Írta 2006. március 20. - 13:58

Mondjuk én nagyon szeretem Szlovákiát, de szerintem egy kicsit késõbb kéne ezt megcsinálni!! Mit szóltok hozzá???
Síkon ilyen átlaggal simán menne a dolog(20-22)!
Szóval rendben! valahogy csakcsakelérek a hõsökig és onnan hajrá!!
Kik jönnek eddig??? és tényleg kicsit korábban is találkozhatnánk mint 9... legalább 8!! szerintem:D
Írta 2006. március 20. - 11:54

Na igen, Te mondtad, hogy a fokozatosság fontos, és igazad is vanugyan már, neked? aki elsõre 80-at teker?:lol1:

Írta 2006. március 20. - 10:58

ugyan már, neked? aki elsõre 80-at teker?:lol1:Na elküldtem két címedre is tegnap este, csak tele volt a ládikód
Majd ma ha hazaértem, akkor megpróbálom mégegyszer!
Keménynek tûnik mind a három megmaradt verzió
most már elég volt ebbõl