Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kelly's Klub

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3152 replies to this topic

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Tényleg modok!!

Lehetne ilyen csinálni?? Mármint a státuszokat variálni??

Biztos marha sok munka van vele, de azért legalább válaszoljatok, hogy mi van!!! Köszke

Rainman, szerintem pályát tévesztettél: téríted itt az embereket, mintha valami valási fõfejes:D:D

A státusz a moderátorok kivételével, a hozzászólások számának függvényében állandó, és nem is tervezzük ennek a megváltoztatását. Ezt ugyanis minden fórumozó esetében egyenként kellene beállítani, ami a több mint tízezer regisztrált felhasználó mellett teljesíthetetlen feladat.

pink75

pink75

törzsvendég

• fórumtag
  • 313 posts

majdan hétvégén mehetnénk le csepel szigetre:D

szinte naponta megyek oda...
fentrõl vagy egyre mélyebbrõl
most már elég volt ebbõl

pink75

pink75

törzsvendég

• fórumtag
  • 313 posts

Magávalragadó a fanatizmusotok :D

Én is tekertem ma a munkába és vissza és iszonyat élveztem mind a levegõõõt mind azt, hogy nem kell BKV-ra szállnom :) És hogy a dugóban is haladok elõre :)

és milyen furcsa lesz, amikor egy évben kb. 3x azért igénybe veszed majd a bkv-t...akkor rájössz, "mennyire hülye is voltam eddig"
most már elég volt ebbõl

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Én azt szoktam élvezni amikor forgalmasabb csomópontokban feltorlódnak a matchboxok és egymás útját állják el a keresztezõdésben, én meg suhanok át közöttük.

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 posts
Ezt most mire érted????

ok rájöttem hogy pinknek írod:D

De most miéééérrr????

Deep

Deep

vendég

• fórumtag
  • 72 posts
Magávalragadó a fanatizmusotok :D

Én is tekertem ma a munkába és vissza és iszonyat élveztem mind a levegõõõt mind azt, hogy nem kell BKV-ra szállnom :) És hogy a dugóban is haladok elõre :)

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 posts
majdan hétvégén mehetnénk le csepel szigetre:D
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 posts
Gratula hozzá! nekem ennyi idõm nincs most sajnos...:(
De érettségi után hajtás lesz... a fõsuli(ha felvesznek) majd meglátjuk mennyire lesz "hajtós", de remélem egy jó beosztással tekerhetek annyit mint az ááááááááááááállllllllllllat

pink75

pink75

törzsvendég

• fórumtag
  • 313 posts

Montevideo utcába, és az õr, miután látta, hogy lelakatolom a bringát és ott figyel a kezemben a sisak, Futár feliratú belépõkártyát adott nekem.

Már az utca neve is röhejes, de a folytatás...még akár büszke is lehetsz:)

örülök, mint majom a farkának, vasárnap 80, tegnap 30, ma 40km-t tudtam hajtani. Az órámban hagytam holnapra 2 km-t az 5000-hez, korán kell kelnem, legyen akkor is rögtön valami pozitívum.
most már elég volt ebbõl

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Anno amúgy én is úgy képzeltem, hogy egy cross-bringa is biztos úgy néz ki mint egy krosszmotor, és hasonló a felhasználási területe is. Aztán nem :)

Jut eszembe: most már én is voltam futár :D. Egy flancos irodaházba mentem egy ügyfélhez a Montevideo utcába, és az õr, miután látta, hogy lelakatolom a bringát és ott figyel a kezemben a sisak, Futár feliratú belépõkártyát adott nekem.

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 posts
REndben! Nem bántásnak szánatam, csak hogy képben legyél:D

RAinman nagyon el van tûnve, mióta bnõje van...:D

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts
Ebben meg neked van igazad.. :)
Nekem az maradt meg, hogy avus írta, hogy cross-t nem fog dagonyában használni. Na ezt az agyam ki is egészítette egybõl egy "country"-val is meg is van a félreértés.. :D

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 posts
Ez mind így igaz... de ha nézted hogy mit akar venni, rájössz, hogy nem akar nagyon durvulós montit... sõt egyáltalán nem akar montit... cross bringát meg nem fog állatkodásra, cc-re használni... szerintem:D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

Igenis, értettem! :) Abszolút egyetértek, úgyis üléscsere is lesz... Csak kár, hogy a jézuska nem most jár :) És a dilemma, hogy közben meg már mennék veletek is, de így nem lehet :(
Valami bankot muszáj lesz ostrom alá venni megint!
Jah és egyébként 182-185 cm vagyok és 18-as a vázam, és nekem is a szín az ami megfogott leginkább és a váz formája. Amúgy Kelly's lett volna belõle, Madman tárcsafékes.

az elég kicsike Neked sztem....kell oda az a 400as csõ ....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts
Nna, már megint mennyit írtatok.. :)

Kezdõ téma: a legtöbb kezdõ abba a hibába esik, hogy szeretne minnél több hozzászólást gyûjteni, mert az sokkal jobban mutat és más is lesz kiírva, stb.. Ezért megy sokszor a csetelés..

Azért üdv az újoncnak.. ;)

Szóba került a fék-dolog is. Ez a nem fogsz olyan helyre menni, azért nem nagyon igaz. Pont Tiggerrel mentem egy olyan Pilisezésre, ahol már zavaró volt a V-fék. Akkora sár volt itt-ott, és annyira összeszedte a gép, hogy a kormány piciny elmozdulására is már nyekergett a fék..

pink75

pink75

törzsvendég

• fórumtag
  • 313 posts

Jah és egyébként 182-185 cm vagyok és 18-as a vázam, és nekem is a szín az ami megfogott leginkább és a váz formája. Amúgy Kelly's lett volna belõle, Madman tárcsafékes.

egy gond van, ugye, hogy honnan szerzel akkora kelly's matricát, ami lefedi egészen azt a nem oda illõ "merida" feliratot
most már elég volt ebbõl

Deep

Deep

vendég

• fórumtag
  • 72 posts
Én is kimegyek ma egy koris haverommal a Hõsök terére úgy néz ki... :)

pink75

pink75

törzsvendég

• fórumtag
  • 313 posts
reggel egy scorpios fazon mellett mentem el a szabadság-hídon
nem nehéz örömet okozni nekem...

lehet, hogy ma még tekergek valamennyit, 18 km hiányzik az órámból az 5000-hez.
most már elég volt ebbõl

Deep

Deep

vendég

• fórumtag
  • 72 posts
Igenis, értettem! :) Abszolút egyetértek, úgyis üléscsere is lesz... Csak kár, hogy a jézuska nem most jár :) És a dilemma, hogy közben meg már mennék veletek is, de így nem lehet :(
Valami bankot muszáj lesz ostrom alá venni megint!

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Szegény csávót hajszoljuk itt a vásárlásokba :D. De tény, a jelzés fölé húzott nyeregcsõ veszélyes, és sisak nélkül is az.

Szerk:
Deep, ha túlságosan kihúzott csõ miatt károsodik a váz, akkor ugrik a gari, szóval...