Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kelly's Klub

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3152 replies to this topic

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
http://mtb-riders.uw.hu/link/0326.zip
md: te is csomizd be 1 file-ba a képeket!!!!

Kboy: Melyik volt a salamanderes??

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Puff...
Én arra akartam lefelé menni, ha fordítok az irányon, akkor sikerült volna feljutnom nekem is. A Sikárosi réttõl én is 2 nyomos úton haladtam, de aztán elfogyott a két nyom.
Milyen az út Pilismaróttól? Van sok a kátyú?

Nem vészes az út, a felsõ harmadában van néhány kátyú, egyes helyeken havas, hókásás, a sorompó elötti utolsó kanyarokban két keréknyomos, havas, jeges történet, de ez max 100 m. Nagyon vizes, ezért ajánlott vmi fender megoldás.

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 posts

Még töltöm, azért nem írom ki a linket...
A visegrádon csatlakozott srácokat hogy hívták?? Jött a már említett salamanderes srác a barátjával és látott 2 kelly's és mosolygott, aztán amíg ettek beszélgettünk velük és kedvet kaptalk h velünk tekerjenek. A komp indulásakor kisedtül a bokorból a többi 5 kelly's-t amit nem láttak, na aztán meg néztek nagyot!! :) képzelhetitek h meglepõdtek!

Az egyik Peti volt, a másik talán Gábor

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 posts
Na én is nethez jutottam, és nagyon állat volt

A hûvösvölgyi emelkedõ autóval kisebbek tûnt, de legyõztem bringával is!
És élek, igaz ronggyá áztam!! de vagyok, majd este írok, és felteszem a weboldalamra a képeimet!!!!

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Még töltöm, azért nem írom ki a linket...
A visegrádon csatlakozott srácokat hogy hívták?? Jött a már említett salamanderes srác a barátjával és látott 2 kelly's és mosolygott, aztán amíg ettek beszélgettünk velük és kedvet kaptalk h velünk tekerjenek. A komp indulásakor kisedtül a bokorból a többi 5 kelly's-t amit nem láttak, na aztán meg néztek nagyot!! :) képzelhetitek h meglepõdtek!

zsmtb

zsmtb

vendég

• fórumtag
  • 147 posts

105 km 21,7es átlag (én voltam a sereghajtó, meg keszin amúgy ettek a többiek addig a bnõmmel sétálgattam 5km/h-val)
Beszéljenek inkább a képek!!

jó beszéljenek!..most még leginkább hallgatnak :)

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 posts
Nagyon jó volt ma is, köszönöm mindenkinek a részvételt jókat röhögtünk +dumáltunk szoval szuper volt :clap:
Felraktam én is egy kis izelitõt:http://kep.tar.hu/kboy/50250680#2

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
105 km 21,7es átlag (én voltam a sereghajtó, meg keszin amúgy ettek a többiek addig a bnõmmel sétálgattam 5km/h-val)
Beszéljenek inkább a képek!!

zsmtb

zsmtb

vendég

• fórumtag
  • 147 posts
ez állat jó volt! nálam a vége 71 km kb. 24-es átlaggal

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts
Nna lassan kész vagyok a babaszobával. Gondoltam, felnézek én is irigykedni, de látom még nem jöttetek meg, vagy csak nem tudtok mozogni.. :)
Azt hiszem nem kell biztatnom titeket, hogy meséljetek.. ;) Szóval, ne tartsátok vissza.. :)

Edit: lassú voltam...

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Nagyon jó volt!! hamarosan fent lesznek a képek...
Visegrádon jöttünk át komppal és találkoztunk jópár kelly's-essel és volt aki csatlakozott is hozzánk és a másik topik túrázóival is összefutottunk!

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

Jobbulást!
Ilyenkor kell egy lazát tekerni a napon jól felöltözve!

szerk: hát igen izé az irigykedek rövid i-vel van, de már nem tudok módosítani

Tavaly próbáltam, és az lett a vége, hogy három hétig fulladozva köhögtem (már rekeszizomlázam volt), azóta nem merek bringázni, ha beteg vagyok.

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts
Jobbulást!
Ilyenkor kell egy lazát tekerni a napon jól felöltözve!

szerk: hát igen izé az irigykedek rövid i-vel van, de már nem tudok módosítani

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts
Én is itt irigykedek. Ülök duda orral, és kaparó torokkal. :(
Lehet, hogy mégsem kellett volna rövidnadrágban menni a múltkor? De nem fáztam, még annyira sem, mnt mikor Sztendrére mentünk januárban, és azután nem volt semmi bajom. :(
Pedig vettünk egy tök jó markolatot, kíváncsi vagyok hogy válik be, hátha ezzel nem zsibbad majd a tenyerem. Sajnos még várnom kell a próbával. .(

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts

Ha valaki a Bakonyban akar tekeregni mostanában, az így jár: http://pix.bikemag.h...188236&cat=2226

Ha valaki a Pilisben akkor meg így: http://img.tar.hu/vo.../20679695.jpg#3 :)

szerk: De szép idõtök lett! Most aztán irígykedhetek.

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 posts
Most ugy néz ki,hogy nagyon jó idõnk lesz :)

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Szent Péter is Kelly's-es!! :) (csak ne fájna a lábam...)

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts
Te csak feküdj le, mert álmos leszel a végén a minusz egy órát is beleszámítva.. :D

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
7kor kelsz és 8:30ra már mész is egy 40est?? hát vagy bringán alszol vagy nagyon gyors leszel :)

pink75

pink75

törzsvendég

• fórumtag
  • 313 posts
én is csak irigykedni tudok holnap...de talán felkelek hétkor, aztán megyek egy negyvenest 1/2 9-ig...sok esélyt nem látok rá...
fentrõl vagy egyre mélyebbrõl
most már elég volt ebbõl