Sziasztok! Szóval akkor csatlakozhatunk hozzátok vasárnap?
A BL topikba irtátok, hogy az útvonal talán Paprét lenne?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Kelly's Klub
Indította
raycoon
, 2006. január 11. 20:55
Írta 2006. március 27. - 09:02

Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
vendég_rainman_*
Írta 2006. március 26. - 22:59

rajtunk nem múlik az ismétlés csak az idõn, de sztem 2 hét múlva szombaton kéne mennünk vagy ha a 9.-ei õrület nem kavar be a 10órás indullásba akkor no problem
Írta 2006. március 26. - 22:46

Én csak most értem haza... kicsit fáradta vagyok, nem is értem miért:D
Az emelkedõ nem is lett volan gáz, csak az volt a baj hogy ott qrva sok esõ esett és mindenhol tócsák voltak! mire felértem ahova mentem csupa víz voltam:D
Ahol kboy-jal elváltunk onnan még egy 15 km volt, és tekertem is rendesen! szóval, mindenkinek köszönöm, nagyon jó nap volt a mai!! remélem ismételjük!!!
Az emelkedõ nem is lett volan gáz, csak az volt a baj hogy ott qrva sok esõ esett és mindenhol tócsák voltak! mire felértem ahova mentem csupa víz voltam:D
Ahol kboy-jal elváltunk onnan még egy 15 km volt, és tekertem is rendesen! szóval, mindenkinek köszönöm, nagyon jó nap volt a mai!! remélem ismételjük!!!
vendég_avus_*
Írta 2006. március 26. - 22:03

vendég_rainman_*
Írta 2006. március 26. - 21:58

vendég_avus_*
Írta 2006. március 26. - 21:55

Huhh, én meg csak nemrég értem haza. Annyi jó tettem vendéglátómmal, hogy a végén mérgében hozzámvágott egy szett Ultegra-féket. Mihez kezdjek vele
?
Letöltöttem ezt a zipet, és error in packed file-t ír. Namégeccer...

Letöltöttem ezt a zipet, és error in packed file-t ír. Namégeccer...
Írta 2006. március 26. - 20:17

Majd feltöltöm õket... de még nem vagyok otthon... majd... legyetek türelemmel!

Írta 2006. március 26. - 20:14

Hm jól hangzik és Vácig vonat ??Vác-Rád-Penc-Õsagárd-Nõtincs-Nógrád-Diósjenõ-Királyháza-Kemence-Vámosmikola-Ipolytölgyes-Letkés-Ipolydamásd-Szob-Zebegény-Nagymaros-Kismaros-Verõce-Vác
"mindkettõ mobster volt"
hehe és még mindig jó a szemem

Írta 2006. március 26. - 19:53

Írta 2006. március 26. - 19:50

Szeva Kelliz!
Megjöttek a premium Kelly's-ek.
Jövõ hétre tervezünk Börzsöny kört aszfalton. Nincs kedvetek jönni?
Megjöttek a premium Kelly's-ek.

Írta 2006. március 26. - 19:50

vendég_rainman_*
Írta 2006. március 26. - 19:48

Kboy: fiygeled mit írt Tigger a lányok topikba?? Emelésnek megcsinálhatnánk a mai túrájukat, és akkor hegy is lesz benne meg táv is és avus végre láthatja pap rétet amirõl mindig csak mesélünk neki...

Írta 2006. március 26. - 19:47

Írta 2006. március 26. - 19:42

Vác-Rád-Penc-Õsagárd-Nõtincs-Nógrád-Diósjenõ-Királyháza-Kemence-Vámosmikola-Ipolytölgyes-Letkés-Ipolydamásd-Szob-Zebegény-Nagymaros-Kismaros-Verõce-VácEngem lehet,hogy érdekelne...
VV egy Bõrzsöny kör milyen útvonalat jelent?
vendég_rainman_*
Írta 2006. március 26. - 19:40

Sztem csak az egyik kelly's volt mobster, de majd kelliz megírja h a haverja milyennel volt...
irogatok a "lányok topikba" és talán összejön egy közös túra. fú nagyon durva lenne egy 20 fõ körüli tekerés!!

Írta 2006. március 26. - 19:28

Amikor megálltunk a kútnál utána volt egy kanyar és ott jöttek szembe velünk sztem 2 mobster voltmuhaha öröm arra visszaemlékezni:D szépvolt:D nem láttam semmi mobstert hol volt?
Írta 2006. március 26. - 19:26

muhaha öröm arra visszaemlékezni:D szépvolt:D nem láttam semmi mobstert hol volt?
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban.

Írta 2006. március 26. - 19:24

Engem lehet,hogy érdekelne...Jövõ hétvégén úgy néz ki, hogy megyünk egy aszfaltos Börzsöny kört (120km). Akit érdekel, látogasson el a XVII. kerületi topicba.
VV egy Bõrzsöny kör milyen útvonalat jelent?
vendég_rainman_*
Írta 2006. március 26. - 18:49

Mai túrázók: Tudjátok egy mobster és egy másik kelly's ment el mellettünk azon a részen ahol kmax esett egy nagyot... kelliz volt az egyik srác mint utólag kiderül...
Írta 2006. március 26. - 18:39

Irigyellek benneteket. Mentem volna, már be voltam öltözve és éppen befejeztem a reggelit, amikor közbejött a probléma. Így sajnos ma otthonülõs nap kerekedett ki. Öröm az ürömben, hogy így be tudtam fejezni néhány fordítást, és egy kicsit foglalkoztam egyéb kedvteléseimmel.
Ha máskor nem, akkor a régóta tervezett Kelly's Klub közös túrán találkozunk április közepén, vagy...
Jövõ hétvégén úgy néz ki, hogy megyünk egy aszfaltos Börzsöny kört (120km). Akit érdekel, látogasson el a XVII. kerületi topicba.
Ha máskor nem, akkor a régóta tervezett Kelly's Klub közös túrán találkozunk április közepén, vagy...
Jövõ hétvégén úgy néz ki, hogy megyünk egy aszfaltos Börzsöny kört (120km). Akit érdekel, látogasson el a XVII. kerületi topicba.