Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's Klub

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3152 hozzászólás a témában

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Sziasztok! Szóval akkor csatlakozhatunk hozzátok vasárnap?
A BL topikba irtátok, hogy az útvonal talán Paprét lenne?
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
rajtunk nem múlik az ismétlés csak az idõn, de sztem 2 hét múlva szombaton kéne mennünk vagy ha a 9.-ei õrület nem kavar be a 10órás indullásba akkor no problem

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
Én csak most értem haza... kicsit fáradta vagyok, nem is értem miért:D

Az emelkedõ nem is lett volan gáz, csak az volt a baj hogy ott qrva sok esõ esett és mindenhol tócsák voltak! mire felértem ahova mentem csupa víz voltam:D

Ahol kboy-jal elváltunk onnan még egy 15 km volt, és tekertem is rendesen! szóval, mindenkinek köszönöm, nagyon jó nap volt a mai!! remélem ismételjük!!!

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Megnyitotta, yeah

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
pedig voltak akik látták a képeket... a probléma az ön készülékéban van!

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Huhh, én meg csak nemrég értem haza. Annyi jó tettem vendéglátómmal, hogy a végén mérgében hozzámvágott egy szett Ultegra-féket. Mihez kezdjek vele :D?

Letöltöttem ezt a zipet, és error in packed file-t ír. Namégeccer...

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
Majd feltöltöm õket... de még nem vagyok otthon... majd... legyetek türelemmel!:D

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 hozzászólás

Vác-Rád-Penc-Õsagárd-Nõtincs-Nógrád-Diósjenõ-Királyháza-Kemence-Vámosmikola-Ipolytölgyes-Letkés-Ipolydamásd-Szob-Zebegény-Nagymaros-Kismaros-Verõce-Vác

Hm jól hangzik és Vácig vonat ??
"mindkettõ mobster volt"
hehe és még mindig jó a szemem :)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Kössz Rainman,hogy feltöltötted az oldaladra a képeimet.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Szeva Kelliz!

Megjöttek a premium Kelly's-ek.:D Jövõ hétre tervezünk Börzsöny kört aszfalton. Nincs kedvetek jönni?

zsmtb

zsmtb

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás
jók lettek a képek!

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Kboy: fiygeled mit írt Tigger a lányok topikba?? Emelésnek megcsinálhatnánk a mai túrájukat, és akkor hegy is lesz benne meg táv is és avus végre láthatja pap rétet amirõl mindig csak mesélünk neki... :)

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 hozzászólás
  • LocationBad Goisern
mindkettõ mobster volt

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Engem lehet,hogy érdekelne...
VV egy Bõrzsöny kör milyen útvonalat jelent?

Vác-Rád-Penc-Õsagárd-Nõtincs-Nógrád-Diósjenõ-Királyháza-Kemence-Vámosmikola-Ipolytölgyes-Letkés-Ipolydamásd-Szob-Zebegény-Nagymaros-Kismaros-Verõce-Vác

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Sztem csak az egyik kelly's volt mobster, de majd kelliz megírja h a haverja milyennel volt...

:) irogatok a "lányok topikba" és talán összejön egy közös túra. fú nagyon durva lenne egy 20 fõ körüli tekerés!!

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 hozzászólás

muhaha öröm arra visszaemlékezni:D szépvolt:D nem láttam semmi mobstert hol volt?

Amikor megálltunk a kútnál utána volt egy kanyar és ott jöttek szembe velünk sztem 2 mobster volt

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
muhaha öröm arra visszaemlékezni:D szépvolt:D nem láttam semmi mobstert hol volt?
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 hozzászólás

Jövõ hétvégén úgy néz ki, hogy megyünk egy aszfaltos Börzsöny kört (120km). Akit érdekel, látogasson el a XVII. kerületi topicba.

Engem lehet,hogy érdekelne...
VV egy Bõrzsöny kör milyen útvonalat jelent?

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Mai túrázók: Tudjátok egy mobster és egy másik kelly's ment el mellettünk azon a részen ahol kmax esett egy nagyot... kelliz volt az egyik srác mint utólag kiderül...

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Irigyellek benneteket. Mentem volna, már be voltam öltözve és éppen befejeztem a reggelit, amikor közbejött a probléma. Így sajnos ma otthonülõs nap kerekedett ki. Öröm az ürömben, hogy így be tudtam fejezni néhány fordítást, és egy kicsit foglalkoztam egyéb kedvteléseimmel.

Ha máskor nem, akkor a régóta tervezett Kelly's Klub közös túrán találkozunk április közepén, vagy...
Jövõ hétvégén úgy néz ki, hogy megyünk egy aszfaltos Börzsöny kört (120km). Akit érdekel, látogasson el a XVII. kerületi topicba.