Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kelly's Klub

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3152 replies to this topic

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Mostantól Kbix kulacstartó figyel a bringámon és Kelly's ujjatlan kesztyû figyel a kezemen. A héten pedig repül (na jó azt azért nem, de legalábbis lekerül) a Suntour hajtómû és vele megy a Kinex monoblokk is, és felváltja azt egy FSA hajtómû (bár versenyben van még az integrált LX is).

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts

Na ennek örülök, mert képen nagyon mutatós volt!!

És most rengeteg víz jön lefelé az olvadástól. Legalább is szombaton még így volt.

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 posts
miért ne mennék?:D

a városi forgalmat utálom a legjobban

azért nem irogatok mert .........ööööö :D ........ de olvasgatom:D
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts
Nézd meg ezt is, ha idõjárás érdekel..
Nekem a tour de voks esetén nagyon pontosnak bizonyult..
http://www.wetter.co...type=WMO&id=618

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
http://met.hu/omsz.p...=0&stt=Budapest
Ebbõl csak az északi azaz odafelé hátszél tetszik a többi nagyon nem!!!

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Úgy fest a dolog hogy most a Kelly a soros.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Na ennek örülök, mert képen nagyon mutatós volt!!

Pink: felírlak a listára... Ha már nagy csapatot szervezünk legyen sok kelly's-es ( még ha meridával vagy matával jön vki akkor is :))

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

Ez az, ami a sorompós hídnál van? Oda le is másztunk Kolamacival..

az biza
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts

nem lehet kihagyni sem.......ott van az út mellett, ....

Ez az, ami a sorompós hídnál van? Oda le is másztunk Kolamacival..

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

Én vagy a Róbert Károllyal párhuzamosan végig jönnék vagy azon és akkor nincs semmi lkerülõ, csak lámpák és autók..

Kerestem képeket dömörkapuról... ugye megnézzük a vízesést? nem tûnik nagynak de a fotó jó volt...

nem lehet kihagyni sem.......ott van az út mellett, ....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Hola!

Nekem 300 km durvulás után kezdett furcsává válni a lockout. Tényleg nem merevvillaként viselkedik, hanem inkább félúton a merev és telós között. Én speciel nem bánom, mert lockoutolt pozícióban is odaverem rendesen néha, és ilyenkor jól jön az a kis mozgás...

De ha a tiéd nagyon gáz, tényleg próbálkozz a garival!

Amúgy a gép nagyon bejött. Szeretem.

Hali!

Egy hete vagyok egy Imagine 2005 boldog tulajdonosa. A villám meglepõ módon egy Manitou Axel Comp. Egy hét sima CC használat után arra lettem figyelmes, hogy a villa "kimerevítõ" funkciója (vagyis hogy merev villaként viselkedjen) nem mûködik, gyakorlatilag ugyanúgy rugózik, mint sima állapotban.
Mit tudtok errõl a jelenségrõl? Tapasztalt valaki ilyesmit?

Köszi!

pink75

pink75

törzsvendég

• fórumtag
  • 313 posts
én is megyek vasárnap, ha a kefe kefét és a fene fenét eszik is. Megpróbállak addig behozni titeket a hétvégi kilométereiteket tekintve, ma is gurultam egy 30-ast.

jók a képek, csak most még jobban sajog a szívem azért a napért...na, mindegy, kárpótol majd az, hogy gazdag leszek :)
fentrõl vagy egyre mélyebbrõl
most már elég volt ebbõl

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Én vagy a Róbert Károllyal párhuzamosan végig jönnék vagy azon és akkor nincs semmi lkerülõ, csak lámpák és autók..

Kerestem képeket dömörkapuról... ugye megnézzük a vízesést? nem tûnik nagynak de a fotó jó volt...

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Én a helyében végigzúznék a Dózsán, de nemtom õ szeret-e a városban fõutakon rohangálni, majd eldönti.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
mindegy ha a dózsáig eljön akkor az 2 perc nekem már csak, vagy ha a vágányon végig jön akkor nem tévesztheti el.. de tök jó h itt agyalunk helyette h hogy jöjjön p meg sehol... :)

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Mi a Dózsát nem érintjük, a Nyugatitól (pontosabban a Lehel tértõl) bemegyünk a Victor Hugón, majd a Hegedûs Gyulán fel párhuzamosan a Váci úttal. Egyirányú utak, jól lehet rajtuk menni. A Dráva utcát, ami a Dózsa meghosszabbítása, keresztezzük majd.

zsmtb

zsmtb

vendég

• fórumtag
  • 147 posts

Mindenkit felírtam eddig vasárnapra?? Ki jön még?? Hol és mikor találkozzunk??
Résztvevõk: avus, Kboy, rainman, Bikertigger, kmax, md88 (?), bringás lányok topic csapata

nekem kérdõjeles de nem kizárt

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
de az örstõl jön, így meg pláne kerül... de ha a hõsökre megy onnan megtalálja a dózsát ahol haza szokott menni és onnan a váci úttal párhuzamosan odatalál, meg a b.utat is meg tudja találni vagy a dózsán vár titeket... érdekes ma nem is írt este, de majd megírja mi jó neki...

... de ismeri már a vágányt annyira h odataláljon

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
kmax is jöhet velünk, annyit kell csak csinálnia hogy az Andrássy úton elgurul az Izabella utcáig (lámpás csomópont, keresztben troli felsõvezetékkel, könnyû megtalálni).

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
avus elkiséri md-t ha jön, kmax te odatalálsz a hídhoz?