Nem tudom hol laksz de a XIII. kerben Árpád hídál csont száraz minden és süt a nap
Hát, én Újpest szélén lakom, itt zuhog az esõ, és éjszaka van.

Nem tudom hol laksz de a XIII. kerben Árpád hídál csont száraz minden és süt a nap
Néztetek már ki az ablakon?? Zuhog az esõ. Lehet, hogy a holnapra tervezett fantasztikus túránkból semmi se lesz? Na de nem akarok vészvarjú lenni.
Nálunk még nincs semmiNéztetek már ki az ablakon?? Zuhog az esõ. Lehet, hogy a holnapra tervezett fantasztikus túránkból semmi se lesz? Na de nem akarok vészvarjú lenni.
csak írtam egy túlbíztosított idõpontot...Hú, szerintem ne 10/20-ra menj ki, mert szerintem kb.csak akkor fogunk elindulni. (mire mindenkit összevárunk)
Mi lenne ha valakivel összecsörögnél, hogy hol tartunk? Mert szerintem kb.10/45-tõl vagyunk arra várhatóak.
akkor olyan 10óra 20 ra kimegyek a városhatári ÖMV benzinkút hátsó kijáratáhozl, /a bringaút folytatása csak már széles aszfalt /.....megismertek a tigrises konárol meg a hosszú hajról...benzinkút ott sztendre határában ahol a rázós bringaút van a kalászi felüljáró után?? de pontosan azt sem tom h hol megyünk a hegy felé... mert ha meg arra mint pap rét felé akkor akár a postás strand környékén is mehetünk... (strand víz alatt
)
most lehet hogy én vagyok idióta, de nem Újpest Városkapunál van az Észak Pesti vasúti híd, amivel át lehet menni Budára keróval? vagy nem ott lesz a találka??
most lehet hogy én vagyok idióta, de nem Újpest Városkapunál van az Észak Pesti vasúti híd, amivel át lehet menni Budára keróval? vagy nem ott lesz a találka??Jóvan, megyek nézegetem.
Avus is nagyon ismerõsnek tûnt, de nem Kelly's volt alatta, és ettõl kicsit összezavarodtam.
Te! A VIII. túra szövegét mikor írtad? Éjjel? Mert a Városkapu sem jó, meg a metró sem.
Funkcionális analfabéta vagyok
Eddig nem vette észre senki vagy nem is nézte... Holnap úgyis meg kell változtatni már, de átírom
Tin: az aláírásomban van egy weblap amin van egy adatlap rólam és ott van egy csomó kép