Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's Klub

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3152 hozzászólás a témában

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

Nem tudom hol laksz de a XIII. kerben Árpád hídál csont száraz minden és süt a nap :)

Hát, én Újpest szélén lakom, itt zuhog az esõ, és éjszaka van. :D De én már megszoktam, hogy nagyok a regionális eltérések, s ezek még kerületenként is nagyon eltérõek tudnak lenni!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég

Néztetek már ki az ablakon?? Zuhog az esõ. Lehet, hogy a holnapra tervezett fantasztikus túránkból semmi se lesz? Na de nem akarok vészvarjú lenni.

Nem tudom hol laksz de a XIII. kerben Árpád hídál csont száraz minden és süt a nap :)

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 hozzászólás

Néztetek már ki az ablakon?? Zuhog az esõ. Lehet, hogy a holnapra tervezett fantasztikus túránkból semmi se lesz? Na de nem akarok vészvarjú lenni.

Nálunk még nincs semmi
" Laci képeit mikor tudod átküldeni??" majd ha megkapom :)

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Ja tényleg!! Célozza meg mindenki a 9:45ös találkozót h 10re odaérjen és indulhassunk :) még a hídon át kell érnünk a "lányok topik" csapatához. Most nem csak 4-5 ember hanem 15-20 fog várni a késõre.

Kboy: ok, remélem nem lesz nagy aforgalom és odaérek 40re :D. Laci képeit mikor tudod átküldeni??

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Hú, szerintem ne 10/20-ra menj ki, mert szerintem kb.csak akkor fogunk elindulni. (mire mindenkit összevárunk)
Mi lenne ha valakivel összecsörögnél, hogy hol tartunk? Mert szerintem kb.10/45-tõl vagyunk arra várhatóak.

csak írtam egy túlbíztosított idõpontot...:)

szerk : itt nem esik
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Hú, szerintem ne 10/20-ra menj ki, mert szerintem kb.csak akkor fogunk elindulni. (mire mindenkit összevárunk)
Mi lenne ha valakivel összecsörögnél, hogy hol tartunk? Mert szerintem kb.10/45-tõl vagyunk arra várhatóak.

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 hozzászólás

Kboy: Kész!! Mikor találkozunk holnap?

9.40-kor a ház elött .
ja és köszi :)

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Ok, ott nem tudjuk elkerülni egymást.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

benzinkút ott sztendre határában ahol a rázós bringaút van a kalászi felüljáró után?? de pontosan azt sem tom h hol megyünk a hegy felé... mert ha meg arra mint pap rét felé akkor akár a postás strand környékén is mehetünk... (strand víz alatt :))

akkor olyan 10óra 20 ra kimegyek a városhatári ÖMV benzinkút hátsó kijáratáhozl, /a bringaút folytatása csak már széles aszfalt /.....megismertek a tigrises konárol meg a hosszú hajról...:)

szerk : Lens ha többé kevésbé traktorgumival jönnek a kollégák akkor tán már végig tekerhetõ a patakpart a bézbollpályáig...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Úgy mennénk, hogy: bringaúton Szentendréig. Ott áttérünk a Laktanya menti járdára, majd le a patakhoz, és annak mentén fölfele, amig lehet. Uccsó hídnál (sulinál) föl az autóútra és ott irány a dömörkapui út.

Bikertigger, mi lenne ha pl.a benzinkútnál várnál ránk? (ott a LIDL-nél)...

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
Sajnálom, hogy nem tudok veletek menni, nagyon jó volt a múlt vasárnapi túra is, és emiatt mégjobban fáj a szívem...:(

Azért jó szelet, kevés esõt, és sok napot kívánok nektek!

ha levonul az ár akkor már könnyebb lesz minden!

Jövõhéten talán veletek tartok, akkor akár hétközben is tudok menni---> suliszünet van:D

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
benzinkút ott sztendre határában ahol a rázós bringaút van a kalászi felüljáró után?? de pontosan azt sem tom h hol megyünk a hegy felé... mert ha meg arra mint pap rét felé akkor akár a postás strand környékén is mehetünk... (strand víz alatt :))

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás
akkor lécci , azt találjátok ki az UVH-tól pontosan merre jöttök sztendre felé, mert vhol akkor becsatlakoznék de az uvh-ig nincs nagy hangulatom betekerni....

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
A volán busz is megálla tövében ami keszirõl jön és át is megy alatta :) Tudod ott vannak a hajók a híd lábánál...

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

most lehet hogy én vagyok idióta, de nem Újpest Városkapunál van az Észak Pesti vasúti híd, amivel át lehet menni Budára keróval? vagy nem ott lesz a találka??

Nem ténybeli hibák voltak benne, hanem helyesírási. :)
Ott van a híd, közel a metróhoz, azzal nincs gond. :) És már egyébként sincs gond.

zsmtb

zsmtb

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás

Jóvan, megyek nézegetem. :) Avus is nagyon ismerõsnek tûnt, de nem Kelly's volt alatta, és ettõl kicsit összezavarodtam.

Te! A VIII. túra szövegét mikor írtad? Éjjel? Mert a Városkapu sem jó, meg a metró sem. :)

most lehet hogy én vagyok idióta, de nem Újpest Városkapunál van az Észak Pesti vasúti híd, amivel át lehet menni Budára keróval? vagy nem ott lesz a találka??

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Funkcionális analfabéta vagyok :)

Eddig nem vette észre senki vagy nem is nézte... Holnap úgyis meg kell változtatni már, de átírom :)

Én sem szoktam szólni érte, de ez mégiscsak a klub oldala. :)
Remélem jó idõtök lesz holnap, mi szülinapra vagyunk hivatalosak.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Funkcionális analfabéta vagyok :)

Eddig nem vette észre senki vagy nem is nézte... Holnap úgyis meg kell változtatni már, de átírom :)

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Tin: az aláírásomban van egy weblap amin van egy adatlap rólam és ott van egy csomó kép :)

Jóvan, megyek nézegetem. :) Avus is nagyon ismerõsnek tûnt, de nem Kelly's volt alatta, és ettõl kicsit összezavarodtam.

Te! A VIII. túra szövegét mikor írtad? Éjjel? Mert a Városkapu sem jó, meg a metró sem. :)