ancitrus: persze, azt mindenképpen meg kellene írni, de talán jó lenne, majd akkor, ha már körvonalazódik a "program" illetve a "darabszám" és a "megjelenése" is biztosabbnak tûnik. (Hú, de misztikusnak lett..

)
Cuki: a nadrág elég meleg volt, de föntre jobban fel kellett öltözni, és a kéz-lábujjaimra is jobban kell majd figyelni.. Az az érdekes, hogy útközben egyáltalán nem éreztem, hogy fáznék a nadrágban és amikor álltunk egy félórát sem volt vele gond, de amikor hazaérkeztem, és vetkõzés közben egy jobban takart melegebb részem hozzáért a térdemhez, akkor nagyon meglepõdtem. Olyan nagyon hidegnek tûnt.. Szóval lehet, hogy azért érdemes alá venni valamit, legalább a térdnek (vagy ezt kívülre, mindegy). Mert nem fáztam, de az ízületnek lehet, hogy árt. Mondjuk ahhoz képest, hogy milyen hideg volt nem éreztem, szóval annyira nem fagyhatott át.
Tin: jobbulást a gépednek.. Nekem az arcom volt olyan, mintha napoztam volna, látszott a szemüveg helye..
Tigger: melyik lángosos? Én kettõt ismerek, az egyikben voltunk veled még tavaly. A másik ugyanazon az utcán, csak kintebb egy sarkon. Ott ettem azon a túrán, amirõl korábban eljöttem idõhiány miatt. Az sajnos bezárt.. Ez egy harmadik?
kmax: mitõl remegtek a lábaid? A hidegtõl, vagy....?