Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kelly's Klub

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3152 replies to this topic

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts
Sziasztok!

Bocs, hogy nem tegnap, de kicsit terhelt voltam kórházba látogatással, szinte az egész napomat ott töltöttem..

Szóval boldog szülinapot rainman!
(Remélem, észreveszitek, hogy ezek a Salamander színei.. :))

(És neked is Dave, hmm mi is lesz azzal a 14-gyel.. :))

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
köszike:)

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

köszike(amugy én nem is kellyses vagyok...:()

Azért neked is boldog szülinapot! :)

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

csak egy betû maradt le 6 éve, de ettõl volt egyedi. Az anciStrus (középen a kimaradt S-sel) egy halfaj letin neve amit anno tenyésztettem. Mailcímbõl kimaradt az S aztán így használtam 6 évig, aztán jött a rainman közben és aztán megszünt az ominózus mailcím meg szépen lemaradt az anci és minkább a rainmant használtam mindenhol, uh most egységesítek.
Vége a tini éveknek vége ancitrusnak ma vagyok 20

Boldog születésnapot esõember. :) :impra:

Akkor ez egy szülinapi tekerés volt vasárnap? :-)

Még nem jó a gépem, a férjem laptopján garázdálkodom, de nehéz rajta gépelni, folyton beakad a körmöm a billentyûk közé :(

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
köszike(amugy én nem is kellyses vagyok...:()

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 posts
boldog szülinapot mindenkinek :D :birth::cheers:
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Köszönöm! Neked is boldog szülinapot!

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts

ma vagyok 20

én ma vagyok 15...boldog szülinapot!

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

szorri kétszer küldtem el valaki KITÖRÖLNÉ EZT A HOZZÁSZÓLÁSOMAT?? ENDROO MOST HOL VAGY :D

OFF
Endroo most éppen elment az állatsimogatóba, de addíg pusztítok én, ha kell... ;)
ON
"In idem flumen bis non descendimus"

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
csak egy betû maradt le 6 éve, de ettõl volt egyedi. Az anciStrus (középen a kimaradt S-sel) egy halfaj letin neve amit anno tenyésztettem. Mailcímbõl kimaradt az S aztán így használtam 6 évig, aztán jött a rainman közben és aztán megszünt az ominózus mailcím meg szépen lemaradt az anci és minkább a rainmant használtam mindenhol, uh most egységesítek.
Vége a tini éveknek vége ancitrusnak :) ma vagyok 20

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 posts

Na de ki az az ancitrus?
Megkértem egy admint h írja át a nick-em mert az ancitrust senki sem tudja kimondani, bonyolult, az a mail címem már megszünt, máshol rainman ként vagyok fent, stb-stb.. uh. mostantól rainman néven leszek itt is

hmm pedig már tanulgatam kimondani :D

és mi volt az a név? ha "anticitrus" azt érteném de ancitrus? vagy lehagytál 2 betût?

UI: az új képemet ancitrus (rainman) készítette és természetesen az én kis gépem magányoskodik rajta :(
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts
Akkor légy üdvözölve rainman-ként.. :)

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Na de ki az az ancitrus? :)
Megkértem egy admint h írja át a nick-em mert az ancitrust senki sem tudja kimondani, bonyolult, az a mail címem már megszünt, máshol rainman ként vagyok fent, stb-stb.. uh. mostantól rainman néven leszek itt is

raycoon: azt el is felejtettem h az nekem plusz km :)

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts
ancitrus: annyival nem több, mert te is nyomtál egy Hõsök tere-otthon odavisszát. Azt vond le és akkor pont megvan.. :) De kb neki is 55-57 körülre jöhet ki..

Ó, ezek szerint sikerült a nyerget meggyógyítani. Örülök. Nem lehetett egyszerû..

Tigger: a fene, nem is éreztem az illatát, pedig arrafele mentünk vissza.. :) Biztos egy másik utca volt..

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

Tigger: melyik lángosos? Én kettõt ismerek, az egyikben voltunk veled még tavaly. A másik ugyanazon az utcán, csak kintebb egy sarkon. Ott ettem azon a túrán, amirõl korábban eljöttem idõhiány miatt. Az sajnos bezárt.. Ez egy harmadik?

no, az a fõtérnél egy sikátorban van......
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
nekem is 53 volt uh neked még + az Örs-Hõsök tere oda-vissza!

Megtapiztam a 2006-os szalamandert meg megnéztem még pár új modelt. hááát mit mondjak. nem vennék 2006osat.

majd késõbb mesélek a tech-ben az újakról h mi a véleményem, de most felrakom a nyergemet amit satubafogva is csak 2 nagydarab erõs férfi tudott visszatenni nem kis erõfeszítéssel

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts
Most izomra nem hajtottam magam ki. Ha megtettem volna, azt hiszem lefagytam volna a biciklirõl.. :D
Volt az annál több is. Ha nekem 54 körül volt, akkor neked sem lehetett kevesebb az Örstõl. Vegyél egy órát a gépre, hasznos tud lenni. :)

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 posts

kmax: mitõl remegtek a lábaid? A hidegtõl, vagy....?

kicsit amiatt is mert végre felengedtek :) meg attól a 40 kmétertõl amit hajtottak :D

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts
ancitrus: persze, azt mindenképpen meg kellene írni, de talán jó lenne, majd akkor, ha már körvonalazódik a "program" illetve a "darabszám" és a "megjelenése" is biztosabbnak tûnik. (Hú, de misztikusnak lett.. :))

Cuki: a nadrág elég meleg volt, de föntre jobban fel kellett öltözni, és a kéz-lábujjaimra is jobban kell majd figyelni.. Az az érdekes, hogy útközben egyáltalán nem éreztem, hogy fáznék a nadrágban és amikor álltunk egy félórát sem volt vele gond, de amikor hazaérkeztem, és vetkõzés közben egy jobban takart melegebb részem hozzáért a térdemhez, akkor nagyon meglepõdtem. Olyan nagyon hidegnek tûnt.. Szóval lehet, hogy azért érdemes alá venni valamit, legalább a térdnek (vagy ezt kívülre, mindegy). Mert nem fáztam, de az ízületnek lehet, hogy árt. Mondjuk ahhoz képest, hogy milyen hideg volt nem éreztem, szóval annyira nem fagyhatott át.

Tin: jobbulást a gépednek.. Nekem az arcom volt olyan, mintha napoztam volna, látszott a szemüveg helye.. :)

Tigger: melyik lángosos? Én kettõt ismerek, az egyikben voltunk veled még tavaly. A másik ugyanazon az utcán, csak kintebb egy sarkon. Ott ettem azon a túrán, amirõl korábban eljöttem idõhiány miatt. Az sajnos bezárt.. Ez egy harmadik?

kmax: mitõl remegtek a lábaid? A hidegtõl, vagy....? :)

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 posts
Üdv.
Jók lettek a hétvégi képek. Nem is gondoltam, hogy ekkora hó van még ott.

Ry:
Jó a nadrágod. Meleg?