ez vicces! nézz vissza a 108. bejegyzéshez és nézegesd meg az múlt vasárnapi képeket!
Szerdán lesz elméletben az én utolsóm, de ha kedden bukok akkor talán még csütörtökön javíthatok. Legkésõbb pénektõl szabad vagyok és tervezhetünk vmit!
Szombat vagy vasárnap lenne nektek jobb? Minden topiklakónak szól a kérdés azoknak is akik tiszteletbeli kelly's-esek!!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Kelly's Klub
Indította
raycoon
, 2006. január 11. 20:55
vendég_rainman_*
Írta 2006. január 21. - 23:35

Írta 2006. január 21. - 22:29

Kedden véget érnek a vizsgáim (legalábbis remélem...
) utána engem is érdekelnének ezek a túrák, csak az a baj, hogy k...hideget mondanak a köv. napokra/hetekre. úgyhogy lehet hogy sokára lehet csak kimozudlni.

Írta 2006. január 21. - 20:56

kmax: sztem napoljuk el a túrát mert nagyon bizonytalan h milyen idõ lesz holnap, meg ma nem tanultam semmit és haladnom kéne a szakdogával
okok pedig már lehoztam a tetõrõl

Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban.

vendég_rainman_*
Írta 2006. január 21. - 20:43

kmax: sztem napoljuk el a túrát mert nagyon bizonytalan h milyen idõ lesz holnap, meg ma nem tanultam semmit és haladnom kéne a szakdogával
Írta 2006. január 21. - 20:05

Nna, úgy néz ki, hogy holnap délelõtt biztos bababútor nézésben leszünk, szóval nem fogok tudni menni. Ha mentek, akkor szép idõt nektek, szélcsendes idõt!
rainman: áá, ide biztos nem fér, de majd a pincébe valahogy összerakom a dolgokat, és oda be fog férni..
rainman: áá, ide biztos nem fér, de majd a pincébe valahogy összerakom a dolgokat, és oda be fog férni..

vendég_rainman_*
Írta 2006. január 21. - 19:56

Hát nem tom milyen idõ lesz holnap de nem úgy tûnik mintha nagyon túrázós lenne majd. Hajnalban esett a hó még, nap közben meg olyan melegen sütött a nap mint h melegem me a hó is elolvadt.
raycoon: Légy elõrelátó és a szoba tervezésénél, és vedd figyelembe hogy 1-2 éven belül egy triciklinek, késõbb egy kerékpárnak is kell ott hely
raycoon: Légy elõrelátó és a szoba tervezésénél, és vedd figyelembe hogy 1-2 éven belül egy triciklinek, késõbb egy kerékpárnak is kell ott hely

Írta 2006. január 21. - 18:59

Idõjárástól függõen holnap kmax-szal tervezünk egy kisebb túrát sík terepen. Valaki esetleg csatlakozna hozzánk?
Nem holnap lesz negatív hideg rekord????????? Amúgy tanulnom kell!!!! VAgy hétfõre mondták a sarkvidéki eredetû hideg levegõt?
Írta 2006. január 21. - 16:38

Idõjárástól függõen holnap kmax-szal tervezünk egy kisebb túrát sík terepen. Valaki esetleg csatlakozna hozzánk?
Ma tök jó idõ van, de nekem több okból sem jó. A legerõsebb ok, hogy vendégségbe megyünk.

Írta 2006. január 21. - 16:21

Szívesen mennék, de sajnos kicsi a valószínûsége.. Babaszoba tervezésben vagyunk.. 
De azért írjatok infót róla és ha tudok, akkor megyek..

De azért írjatok infót róla és ha tudok, akkor megyek..
vendég_rainman_*
Írta 2006. január 21. - 12:27

Írta 2006. január 21. - 02:50

Kissé megkésve, de tiszta szívbõl: Boldog szülinapot az érintetteknek!
Írta 2006. január 20. - 22:22

ha-ha! majd igyekszek! C.M. en is elõszeretettel emelgettem a majd 20 kilós bicómat, azért ez elszántságra utal, nemde?
vendég_rainman_*
Írta 2006. január 20. - 21:56

No lám-lám hogy elszaporodtak a kelly's tulajdonosok most az év végi akció során
Ez jó! Fõleg ha nem lesznek lusták találkozóra járni az újoncok!

Írta 2006. január 20. - 17:56

kösz az infokat Cuki! Majd ha lesz idõm belecsempészem magam, egyenlõre nincs! és utólag boldog szülinapot a két ünnepeltünknek!
Írta 2006. január 20. - 15:34

Helló mindenki!!!!!!!!!!
Én is itt vaok, csak eddig síeltem, meg nem igazán tudtam az új toicról, csak most ráakadtam.....
Ja és persze még mindig tudok jönni a talira.
Én is itt vaok, csak eddig síeltem, meg nem igazán tudtam az új toicról, csak most ráakadtam.....

Írta 2006. január 20. - 15:14

md88:
Örülnénk ha jönnél, de szvsz még nem igazán van kiforva, hogy mikor is.
Pár lappal visszább, utána tudol nézni, hogy és miképpen van betervezve.
Ott találsz 1 listát is, amire ird fel magad.
Az is tervben van, hogy akár több ilyen megmozdulás is lesz...szóval várunk téged is.
Örülnénk ha jönnél, de szvsz még nem igazán van kiforva, hogy mikor is.
Pár lappal visszább, utána tudol nézni, hogy és miképpen van betervezve.
Ott találsz 1 listát is, amire ird fel magad.
Az is tervben van, hogy akár több ilyen megmozdulás is lesz...szóval várunk téged is.

Írta 2006. január 18. - 19:16

grat hozzá

Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban.

vendég_rainman_*
Írta 2006. január 18. - 15:55

raycoon: fú ez tök jó! 2 órát aludtam ma de sztem ha rendesen aludtam vna sem esett vna le h salamander. nagyon klassz!
Köszi mindenkinek a jó kívánságokat!
tin: a szulinapi buli valóban a vasárnapi túra volt, nagyon jó volt és emlékezetes
még írok majd de most megyek aludni, mert ahogy fent írtam, ma csak 2 órát aludtam, meg vizsgázni is voltam pénzügybõl (4est kaptam
)
Köszi mindenkinek a jó kívánságokat!
tin: a szulinapi buli valóban a vasárnapi túra volt, nagyon jó volt és emlékezetes
még írok majd de most megyek aludni, mert ahogy fent írtam, ma csak 2 órát aludtam, meg vizsgázni is voltam pénzügybõl (4est kaptam

Írta 2006. január 18. - 14:55

Kösz az aggódást, de szerencsére semmi. 
A párommal voltunk terheléses vércukor vizsgálaton, kórházlátogatáson és szülés felkészítõn.. Babát várunk..

A párommal voltunk terheléses vércukor vizsgálaton, kórházlátogatáson és szülés felkészítõn.. Babát várunk..

Írta 2006. január 18. - 14:35

Sziasztok!
Bocs, hogy nem tegnap, de kicsit terhelt voltam kórházba látogatással, szinte az egész napomat ott töltöttem..
csak nincs valami gond? :confused: