raycoon: Remélem te is tudsz vmi jó hírt mondani! Ha találtál tapétát akkor vasárnap reggel 7kor nálad kezdünk, gyors bemelegítés a tapétázással (kis létrázás, meg törzshajlítás
Jelentkezz be Regisztrálj
Kelly's Klub
vendég_rainman_*
Posted 2006. January 26. - 14:11
vendég_rainman_*
raycoon: Remélem te is tudsz vmi jó hírt mondani! Ha találtál tapétát akkor vasárnap reggel 7kor nálad kezdünk, gyors bemelegítés a tapétázással (kis létrázás, meg törzshajlítás
Posted 2006. January 26. - 14:01
http://www.met.hu/om...=0&stt=Budapest
0 fok ragyogó napsütés 7 km/h-s szél, úgyhogy nem fogok megfagyni 20as tempónál sem. Ma tapostam neki mert -9,5 fok volt:)
Posted 2006. January 26. - 13:58
Na ez tök jó!
Eddigi résztvevõk: kmax, voti, rainman
Gondolkodók: Cuki, raycoon
Nagyon klassz idõ van ma, ha nem jön közbe semmi akkor 2tõl kmax-szal megyünk kicsit bringázni. (kb. 30-40km) Remélem nem lesz ennél rosszabb idõ vasárnap!
voti: 20-25-ttel mentünk a múltkor (dög nehéz kelly's mondtikkal). Majd du. letesztelem kmax-ot h mit bír, de az tuti h mi nem vagyunk hozzászokva az outis szágulozáshoz, hosszú távon én sem birom tartani a 30at, fõleg hidegben, de majd igyekszünk!
60 %- ban éen is résztvevõ, vasárnap....
Tényleg klassz idõ van ma. Vasárnap derült idõt mutatnak, remélem így is lesz..
vendég_rainman_*
Posted 2006. January 26. - 13:40
vendég_rainman_*
Eddigi résztvevõk: kmax, voti, rainman
Gondolkodók: Cuki, raycoon
Nagyon klassz idõ van ma, ha nem jön közbe semmi akkor 2tõl kmax-szal megyünk kicsit bringázni. (kb. 30-40km) Remélem nem lesz ennél rosszabb idõ vasárnap!
voti: 20-25-ttel mentünk a múltkor (dög nehéz kelly's mondtikkal
Posted 2006. January 26. - 13:20
Aztán remélem haladós lesz a túra, ma voltam bent pösten, zasszony montijával (most vettem neki, jó kis könnyû paci) 31km/h átlagot mentem:D. Már el is kezdtem gondolkodni rajta mit kellene likvidálni a saját dögnehéz gépemrõl. Az elsõ asszem a teló lesz.
vendég_rainman_*
Posted 2006. January 25. - 19:35
vendég_rainman_*
Eddigi résztvevõk: kmax, rainman
Gondolkodók: Cuki, raycoon, voti
írtam a CM topikba hátha csatlakozik még vki! Ha tényleg rendszeres lesz a túrázgatás akkor nyithatunk egy topikot: Õrül kelly's-esek túrái címmel
Posted 2006. January 25. - 19:04
Gondolkodók: raycoon, voti
Engem kihagytál a gondolkodók közül...
vendég_rainman_*
Posted 2006. January 25. - 18:54
vendég_rainman_*
szóval vasárnap 10:00 Hõsök tere csapadék mentes idõben. Cél Sztendre lángosos a sétálló utcánál.
Gondolkodók: raycoon, voti
voti: ha jössz akkor priviben írd meg a számod és még szombat este egyeztetünk fórumon vagy ha az idõ miatt kérdéses reggel a túra akkor körbecsörgök mindenkit h ki jön végül
Posted 2006. January 25. - 18:37
Én meg a sebészeket szoktam elképzelni, amikor álruhában (építõipari munkásnak öltözve) mennek a pra***kerbe fûrészt, ütvefúrót, flexet venniAzt hiszem kicsit túl plasztikusan szoktam az ilyeneket elképzelni. Szóval jajjj.. Azért jó látni, hogy "vigyor" maradt utána..
Unokatesómban (lány) néhány platina lemez és csavar van. Megy is a viccelõdés, hogy milyen kis "drága"..
Ehh még mindig nem találom azt a hozzászólást amiben a túra részletei vannak. Mikor lenne indulás meg érkezés lehet, hogy mégis eljönnék. Végülis 20km oda + 55km túra + 20km vissza az már egész jó ~100km.
Posted 2006. January 25. - 18:08
Azt hiszem kicsit túl plasztikusan szoktam az ilyeneket elképzelni. Szóval jajjj.. Azért jó látni, hogy "vigyor" maradt utána..edit: ezt egyszerre írtuk, kösz jól vagyok teljesen, de majd még1x szétszednek, leadom a vasakat meg a csavarokat
Posted 2006. January 25. - 18:06
kmax: de rayconnak igaza volt h nekem a hõsökig és onnan 2-2 km-em van, uh Hõsök tere - Sztendre (sétálló utca) oda vissza 53km (a lakótelepeken át, és az új partmenti bringaúton)...
4km ide-oda nem számít. az már csak a "gurulás"
perce nem mindegy hogy 300 km után vagy 50 után van az a kis toldás
vendég_rainman_*
Posted 2006. January 25. - 18:03
vendég_rainman_*
Posted 2006. January 25. - 17:55
Amióta leér a lábam a pedálig csak országútijaim voltak, nem is ismerek ilyen szót, hogy zúzni:Dlátom jó irányba fejlõdsz.....
.....akkor már idén nyáron vagy csak jõvõre fogsz dobikõrõl lefelé zúzni terpen ?.....
Na jó viccen kívül megfogadtam, hogy többet nem megyek bicajjal Bpestre, aztán telt múlt az idõ, a sebek begyógyultak és egyszer csak vettem egy montit, hogy azzal menjek be bringaúton meg járdán. Autóval nem szeretek.
edit: ezt egyszerre írtuk, kösz jól vagyok teljesen, de majd még1x szétszednek, leadom a vasakat meg a csavarokat
Posted 2006. January 25. - 17:49
Ennek köze van a balesetedhez is, vagy más miatt a váltás? (Egyébként rendbejöttél rendesen?)Az országútról való menekülés jegyében nemrég megvettem életem elsõ MTB-ját. Ez az 55 km hogy jön össze? Úgy tudtam Szentendre oda vissza, az meg szerintem max 35km.
Az 55 km, meg tényleg úgy jön ki, hogy otthonról.. Nekem a szentendrei lovarda van a kaputól 20-21 km-re.. A Hõsök tere még dob rajta egy 10-est, plusz a Szentendre belvárosi lángosozás..
Edit: mit csinálni mentek??
vendég_rainman_*
Posted 2006. January 25. - 17:46
vendég_rainman_*
A villám teljesen befagyott, zéró mozgás...
Már a Duna teljes szélességében úsznak a jégtömbök, remélem ez az enyhülést jelenti nem csak azt h feltörték. Nagyon szép volt a naplementében, kár h nem vittem gépet, de majd holnap ha megyünk kmax-szal tórázni akkor viszek.
Posted 2006. January 25. - 17:24
Az országútról való menekülés jegyében nemrég megvettem életem elsõ MTB-ját. Ez az 55 km hogy jön össze? Úgy tudtam Szentendre oda vissza, az meg szerintem max 35km.
Posted 2006. January 25. - 17:22
hõsõkröl hozzánk 22 km, tökünk a city 2 km és a hösökre is el kellett jutniuk vhogy.....Az országútról való menekülés jegyében nemrég megvettem életem elsõ MTB-ját. Ez az 55 km hogy jön össze? Úgy tudtam Szentendre oda vissza, az meg szerintem max 35km.
látom jó irányba fejlõdsz.....
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2006. January 25. - 17:18
Az országútról való menekülés jegyében nemrég megvettem életem elsõ MTB-ját. Ez az 55 km hogy jön össze? Úgy tudtam Szentendre oda vissza, az meg szerintem max 35km.Hmm, neked nem outid van? Csak azért, mert akkor neked amúgy is elég laza lenne, miközben nekünk a tüdõnk kiesne..
Mennyi a hosszú? Mert ebben az idõjárásban nekem az 55 is annak tûnt..
Posted 2006. January 25. - 16:30
Posted 2006. January 25. - 16:04
nézegettem a tavalyi túrás képeket....jó idõ:cool: , meleg..

Sign In
Create Account
This topic is locked
Back to top