Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kelly's Klub

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3152 replies to this topic

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 posts
Persze: a lényeg az volt, hogy múlkor pont ott találkoztunk újra a szétszakadt csapattal, és a Duna még sehol sem volt, és most már a fegyház udvarán is áll a víz! a két külsõ õrtorony is víz alatt, nem teljesen, de azért durva, hogy a természet mire képes!!!

ui: lassan elérjük a 3000. hozzászólást! lassan, de nem soká, még egy két nap!

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 posts

Errõl irnál egy kicsit bõvebben? Én nem láttam a mûsort. Mi történt ott???

Én sem láttam ,de gondolom az árvízzel kapcsolatos

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Most néztem az Aktívot, és a váci fegyház, ahol még 1,5 hete bringáztunk, hát rémes,,,, undorító ez az egész...

Mi volt az undorító? Mit mutattak?

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts

Most néztem az Aktívot, és a váci fegyház, ahol még 1,5 hete bringáztunk, hát rémes,,,, undorító ez az egész...

Errõl irnál egy kicsit bõvebben? Én nem láttam a mûsort. Mi történt ott???
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Deep

Deep

vendég

• fórumtag
  • 72 posts
Durva :) Hogy néz ki a Coronita bejárata :D Visonak lesz mit rendbe rakni odakint :)

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 posts

Ugyan már, most jó a sziget, nem kanyarodik ki eléd egy bringóhintó sem, és nem jön beléd egy hatéves sem.

És most beengednek a szigetre ??,mert az én tudomásom szerint csak az árvízvédelemmel foglalkozók nyernek bebocsájtást

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 posts
Ha már árvíz ezeket reggel és most délután készítettem:http://www.kep.tar.hu/kboy/50256597#2

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 posts

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

nem igazán ide tartozik, csak 7végi nosztalgiaképp ,de nálunk most a liedl elõtt már a bringaúton/járdán/ pakolják a homokzsákokat

Kíváncsi vagyok, hogy mi marad abból a jó kis part menti viacoloros útból, amin mentünk.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts
nem igazán ide tartozik, csak 7végi nosztalgiaképp ,de nálunk most a liedl elõtt már a bringaúton/járdán/ pakolják a homokzsákokat
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts

Szokott vki járni az outis edzésekre a ligetbe? Most h le van zárva a sziget jó sokan lehetnek. Holnap este van kedve vkinek kijönni?

Ugyan már, most jó a sziget, nem kanyarodik ki eléd egy bringóhintó sem, és nem jön beléd egy hatéves sem.

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 posts
Üdv mindenkinek.

Kicsit rég jártam erre, örülök, hogy mindenki jól van.
Nekem iszonytatóan sok dolgom volt/van, de a március mindig ilyen.

Rainman:
- köv. vasárnap mindenképp ott szeretnék lenni a nagy túrán, remélem sikerül is . Most már beterveztem azt a napot. Ha jól tudom a hétfõ is ünnapnap?

Avus:
- Kösz az érdeklõdést. A most hétvégére tervezett túrád nekem nagyon tetszik, kár , hogy nem tudok elmenni. De jó lenne ha lenne 1 ilyen késõbb is , hogy én is eltudjak menni erre a körre. Pláne , hogy ott lakom kamaraerdõ mellett.

LÁttam sokat beszéltetek a hegymászásról. Én kicsit szerencsés vagyok, mert rózsavölgy tetején lakom, elvileg mindennap megkéne másznom a lakáshoz....

Deep

Deep

vendég

• fórumtag
  • 72 posts
Nekem van kedvem, igaz hegyezni kellene, de vettem ki szabit csütörtökre és akkor meg tudok menni hegyezni :)
Ezek az edzések mirõl szólnak? :) Milyenek?

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Szokott vki járni az outis edzésekre a ligetbe? Most h le van zárva a sziget jó sokan lehetnek. Holnap este van kedve vkinek kijönni?

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Hát ha még neki olyan lenne... nem feltétlenül azokra gondoltam a feltekeréssel akiknek dh kategóriás bringájuk van... azért egy stinky supreme-mal persze h nem lehet nekimenni minden emelkedõnek még kis hazánkban sem... de azért aki "dh"-zik nem feltétlenül rendelkezik arra alkalmas vagy arrak tervezett bringával... na de hagyjuk.

16.-a húsvét vasárnap akkor jó lesz? ha már 5-6 embernek jó akkor felteszem és küldöm a leveleket, aztán igyekezzen mindenki úgy intézni h jó legyen...

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Meg a kisebb tányérok hiánya, meg az EZER kilós kerekek és batár gumik, meg, meg, meg...

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Hát a DH gépemmel én sem tekerek fel a jánosra, és nem arról van szó, hogy nem tudok mászni. Aki azt mondja, hogy azért nem teker fel a DH-s, mert lusta, vagy gyenge fos, az még nem ült DH gépen. Egyszerûen a geometria és a rugózás teszi majdnem lehetetlenné a feladatot. Egyébként a fogas nem is a legjobb megoldás a lejtõzõknek, mert ritkán jár, hosszú a menetideje, ráadásul feleslegesen megy le az ember a hegy aljáig, mivel csak a feléig vannak ösvények, az alsó rész be van építve. A megoldás az lenne, ha a libegõn lehetne bringát szállítani. állítólag ezt már próbálták megoldani, de sikertelenül. Nem értem, az egész csak egy kétszáz forint alapanyagköltségû konzol minden második függesztményen.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Nem mert arra kérdeztem rá h minek teszi fel a fogasra a bringát ha amúgy sem lekik messze és lejtõzni akar. Szal fogassal fel, lefele meg gurul...

pink75

pink75

törzsvendég

• fórumtag
  • 313 posts

Egy volt csajom mostani pasija is a fogason viszi fel néha a bringát mikor 1x-2x egy évben nyeregbe ül és a csaj mondta h felfelé csak a b**ik tekernek. Azóta valahogy megszakadt a kapcsolatunk... :)

Vagyis, aki nem buzi, az felfelé is csak gurul. Egyszerûen félreértetted.
Mondjuk, legközelebb csak a hegytetõn pizzázok.
fentrõl vagy egyre mélyebbrõl
most már elég volt ebbõl

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
x kmh-val lejönni az uvh-ról uolyan élvezet mint x km/h-val lejöni a szépvölgyin úgy h feltoltam. De ha már az van h feltekertem és most lemegyek x km/h-val a szépvölgyin az sztem már mingyá más...