Jelentkezz be Regisztrálj

Kelly's Klub
Posted 2006. January 30. - 23:16

Posted 2006. January 30. - 23:13

Különben nem vicc volt már "megcsúfítva" a városjezõ tábla...
Bár szerintem jó poén lenne a várost átnevezni...
vendég_rainman_*
Posted 2006. January 30. - 23:10

MIT ITTÁL VASÁRNAP RAYCOON??

Vagy mindenki teázott most?
Posted 2006. January 30. - 23:09

Rainman: egy pár oldallal ezelõtt toboroztatál embereket, de lehet hogy félreértettelek, üsse kavics! A túra a lényeg!
Cuki:igen nekem lesz meg! végre már alig várom!
Gyálon meg nem lehet lángost enni! talán 1 helyen láttam, de abban sem vagyok biztos! de legalább vannak igénytelen kocsmáink...
sõt, aki át akar nyergelni a drótszamárról valódi lóra, az itt megteheti! (nem reklám, nekünk van egy lovas tanyánk)
Tudom, már a városjelzõ táblán is "Igyál" szerepel:D .
Hmm, még sosem ültem lovon. Szerintem nem is mernék. Dee azért megnézném.
Posted 2006. January 30. - 23:08

Különben MSN-en fenn szoktam lenni többet, ha valaki nagyon engem akar, ott megtalál!
A címem nyílvános
Posted 2006. January 30. - 23:02

Posted 2006. January 30. - 23:02

Cuki:igen nekem lesz meg! végre már alig várom!
Gyálon meg nem lehet lángost enni! talán 1 helyen láttam, de abban sem vagyok biztos! de legalább vannak igénytelen kocsmáink...
sõt, aki át akar nyergelni a drótszamárról valódi lóra, az itt megteheti! (nem reklám, nekünk van egy lovas tanyánk)
vendég_rainman_*
Posted 2006. January 30. - 22:56

Nem baj az azt jelenti majd h nagyon sok jó túránk volt!
Posted 2006. January 30. - 22:40

Sze mindenki!
Nagyon ritkány tudok írni, takarékoskodnom kell a netemmel!
A fontosab mondanivalöim:
Laegelõször is a túrák támogatója voltnék, és igyekszem majd március elérkeztével mindre eljárni, sõt a nyári többszáz kilóméteres, iszonyatterepes hajásokban is benne vagyok! A többnapos balatoni tekerés simán jó ötlet. Sõt az a nagy kellyses túra amin 17en vagytok, arra én is feliratkoznék, 18. nak!
Másrészt kelemetlenül érintett, hogy nem kaptam e-mailt a priviben! na nem baj valahogy majdcsak kiheverem!
szóval mit is kell tegyek hogy bekerüljek abba a listába?
Másrészt az idõpontot jó lenne lefixálni, mert nem biztos hogy jó, idén érettségizek, aztán a nyáron legalább 5 hetet németországban töltök!
Ezek lennének kérdéseim, szándékaim, lassan jó idõ lesz, én is mennék lángosozni, csak gyálon lakok, és egy kicsit húzós a táv (+40km) a mostani bringámmal!
na ez voltam, ha tudok írok!
sze
Neked lesz meg a bringád márciusban. Igaz ?
Látom már fel is íratkoztál. Ez jó.Szerintem még mindenki a jó idõre vár, de tényleg kéne lassan az idõpont.
A távolság miatt ne agodj, ha másképp nem megy, szervezünk arra is valamit, és jól bekapcsólodol te is:) . Gyálon meg mutatól egy jó lángosos helyet.
vendég_rainman_*
Posted 2006. January 30. - 22:36

És veled együtt 20 név van a listámon, még úgy is h Jupiternek jelenleg már nincs kelly's-e, mert ettõl még várjuk majd õt is!
Posted 2006. January 30. - 22:31

1 Cuki /igen/ BP /bárhol /bárhol/ MTB /nem
2 Tin /csak tali /Bp/ ?/ bárhol/ MTB/ nem
3 al01/ igen /BP/ Pilis /Szentendre HÉV áll./ MTB XC /igen
4 Kosina Szilárd/ igen /Tatabánya/ BP környéke /?/ MTB/ nem
5 Bikertigger/ igen /Szentendre /Pilis /? /MTB/ igen
6 -Henger-/ igen/ Ajka/ Bakony/ ?/ ?/ igen
7 Tiberius/ igen /Debrecen/ ?/ ? /MTB CC /nem
8 Jupiter/ igen /BP /Pilis /?/ MTB /igen
9 GeNeZiS /igen/ BP/ bárhol /bárhol/ MTB/ nem
10 nyuszipok /igen/ Tatabánya/ bárhol/ bárhol/ MTB/ nem
11 McPherson /igen/ Budakeszi /bárhol /bárhol/ MTB/ nem
12 kmax/ igen /BP/ bárhol/ bárhol /MTB/ nem
13 raycoon/ igen /BP/ BP környéke/ bárhol /MTB /nem
14 rainman/igen/ BP/ bárhol /Hõsök tere /MTB/ nem
15 bikebuddha / igen (90%) / Veszprém / Dunántúl / Dunántúl / MTB / nem
16 kelliz/ igen/ Dunakeszi/ BP környéke/ MTB /nem
17 zsmtb/igen/Dunakeszi/bárhol/bárhol/MTB/nem
18 md88/igen/Gyál/bárhol/Hõsök/MTB(magnus)/ igen
Mintha így kellene, valaki említette! ja és szeretnék matricát ha lehet
Posted 2006. January 30. - 22:27

Nagyon ritkány tudok írni, takarékoskodnom kell a netemmel!
A fontosab mondanivalöim:
Laegelõször is a túrák támogatója voltnék, és igyekszem majd március elérkeztével mindre eljárni, sõt a nyári többszáz kilóméteres, iszonyatterepes hajásokban is benne vagyok! A többnapos balatoni tekerés simán jó ötlet. Sõt az a nagy kellyses túra amin 17en vagytok, arra én is feliratkoznék, 18. nak!
Másrészt kelemetlenül érintett, hogy nem kaptam e-mailt a priviben! na nem baj valahogy majdcsak kiheverem!
szóval mit is kell tegyek hogy bekerüljek abba a listába?
Másrészt az idõpontot jó lenne lefixálni, mert nem biztos hogy jó, idén érettségizek, aztán a nyáron legalább 5 hetet németországban töltök!
Ezek lennének kérdéseim, szándékaim, lassan jó idõ lesz, én is mennék lángosozni, csak gyálon lakok, és egy kicsit húzós a táv (+40km) a mostani bringámmal!
na ez voltam, ha tudok írok!
sze
Posted 2006. January 30. - 22:14

1 ilyen balatonos túrában én is benne lennék. Föleg ha több napos. Akartam is kérdezni vasárnap, hogy mit szólnátok hozzá, ha szerveznénk hosszú hétvégés megmozdulást is. Szerintem király lenne.
Én tök szívesen mennék ilyenre, de vagy akkor tudnék, amikor a gyerekek Anyuéknál nyaralnak, és a férjemmel együtt, vagy valahogy azt kellene megoldanom, hogy mind az öten tudjunk menni. Elég nehéz megoldani.
Posted 2006. January 30. - 22:00

" A Balaton környékét csak támogatni tudom és a szállást Almádiban biztosítom!!!"
WOW! Na az tuti h szavadon fogunk!
Ha nem is egy balatoni körüli de egy balaton környékit azt csinálhatunk majd jobb idõben egy ilyen két naposat, fú ez tök jó! Már most nagyon várom...
1 ilyen balatonos túrában én is benne lennék. Föleg ha több napos. Akartam is kérdezni vasárnap, hogy mit szólnátok hozzá, ha szerveznénk hosszú hétvégés megmozdulást is. Szerintem király lenne.
vendég_rainman_*
Posted 2006. January 30. - 20:39

Ettõl függetlenül lehet még vhova tartozni, nem kell kirekesztettnek lenni stb.
Én sosem írtóztam az egyediségtõl, igaz csak a legszûkebb kör véleményére adok a mia napig is, és kimegyek lila dzsekiben bringázni h ne üssenek el, és nem érdekel ki mit mond...
Ezért is szimpatikusak a futárok mert van egy életstílusuk amihez van egy egyedi külsõjük általában és nem feltünési viszketegségbõl, csak mert jól esik, vagy xarul néz ki, de praktikus alapon...
Posted 2006. January 30. - 20:34

Posted 2006. January 30. - 20:33

vendég_rainman_*
Posted 2006. January 30. - 20:27

Azért hülyét nem csinálnék magamból egy világnap kedvéért sem. Bocsi
Ez csak szemlélet kérdése h mi számít hülyének, és mi az ami mondjuk aszfaltfolklor... Az ötlet amúgy nem az enyém, egy futártól lestem el.
Posted 2006. January 30. - 20:24

kmax írta a CM topikban: "a duna parti üvöltözés tetszett"
Ha a köv. túrán elkezdesz üvöltözni bringával a fejed felett akkor lefotózom azt is!

Posted 2006. January 30. - 20:22