Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's Klub

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3152 hozzászólás a témában

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Szilárd: A szellõzõnyílásokon húzd ki a tincseket :D

kmax írta a CM topikban: "a duna parti üvöltözés tetszett"
Ha a köv. túrán elkezdesz üvöltözni bringával a fejed felett akkor lefotózom azt is! :D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
azért szerencsére állítható a bukóm bõsége, így nem lenne vele gáz, csak esetleg szétszedné vagy valami. De aztán nem kizárt h. nem lesz belõle semmi...

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
A raszta bringások topikban sztem minen kérdésedre választ kapsz! :) Vicc volt, ne keresd!

Nekem 2 dh-s haverom is raszta és full bukójuk van és nem tom mennyire lenne gázos a dolog haj ill bukó szempontból, mindenesetre nem árt a haj méretéhez venni a sisakot mert amúgy lehet h szorítani fog!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Más!!
Remélem tudtok segíteni!!!!!!

Nyáron raszta hajat szeretnék csináltatni és azt szeretném kérdezni, hogy mennyire bírja ez a bukó sisakot, ill... ha Ti erre nem tudtok válaszolni, akkor tudtok ajánlani egy topikot, ahol erre kaphatok választ. Nagyon köszönöm Nektek elõre is! :)

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Sztem azért páran nem bírnánk a teljes kört egy hétvége alatt!

zsmtb

zsmtb

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás
még csak most néztem a fórum "fejlõdését". hát skacok nagyon állat a három salamander együtt!
üdv
Zsmtb

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
Mi a probléma a balaton körülivel?
Nagyon lightos valami 17km/h átlag jött ki, mindenki együtt megy, bringaút, gyönyörû táj. Igazi családi tókerülés.
Én tavaly amikor megcsináltam fél éve kezdtem újra a bringázást vagy 17 év szünet után úgy hogy elõtte 60km volt a legtöbb amit egy nap alatt mentem és voltam egy mázsa meg 34 éves. Amúgy van 75 és 150km-es rövidítés is komppal. Az ideit én úgy tervezem, hogy Almádi-Siófok (~50km), túra 210km, Siófok-Almádi (~50km)=~300km;)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás

" A Balaton környékét csak támogatni tudom és a szállást Almádiban biztosítom!!!"

Csatlakozom az elöttem szólóhoz. Nem rossz ötlet, sõt egészen jó!!!!!!

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
" A Balaton környékét csak támogatni tudom és a szállást Almádiban biztosítom!!!"

WOW! Na az tuti h szavadon fogunk! :D
Ha nem is egy balatoni körüli de egy balaton környékit azt csinálhatunk majd jobb idõben egy ilyen két naposat, fú ez tök jó! Már most nagyon várom...

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás

Ááááááááá, ez durvaaa....... :D:D

Én vagyok a terminátor, élõ szövet a fém vázon :D

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

Be is voltam sz**va, képzeld ha elhagyok pár csavart magamból a végén még fizethetem ki :D

Ááááááááá, ez durvaaa....... :D:D

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás

szlovák pizza! :)

Annál már csak a káposztaleves cipõben izé cipóban és a juhtúrós sztrapacska vagy a knédli a jobb a szlovákoknál ;)

kár h. tbánya és pest között ilyen szar a vonatforgalom, így eléggé idõhöz vagyok/lennék kötve.

Majd egyszer túrázunk egyet Tatabánya felé, jó kis emelkedõk vannak.

Votinak lehetett kellemetlen a dolog, mert egyrészt nem olyan rég ül montin, másrészt a balesete miatt én is féltem volna azokon a jégbordákon.

Be is voltam sz**va, képzeld ha elhagyok pár csavart magamból a végén még fizethetem ki :D

A Balaton környékét csak támogatni tudom és a szállást Almádiban biztosítom!!! Ajánlom a Balatonkör túrát (lásd az ugyanilyen nevû topikot a megmozdulás alatt). Kellemes még a Bakony '93 túra (oúti) és a Kisgyón körüli tekergés (MTB) is. Mind a kettõ itt van Almádihoz közel. A Túra leírása itt: www.ttt.tr.hu

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
És a hõsöktõl mennénk Csepelre bringával? van vmi bringaút féle vagy hosszas rettegés a kocsik közt? Hány km Csepel?

horitomy

horitomy

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Velence felé jöttök, akkor én is mennék szívesen. (Martonvásáron lakom. Az még útba is esne. :) )

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás

A lényeg a Cuha mentén tele van az út gázlókkal, nem tudom mennyire tesznek ezek jót a bringáknak...

ingyenmosás :D:D:D

UI: f*szkivan ezekkel a k. iconkorlátozásokkal
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Buddha veszprémi igen. a Cuha patak mentén út is van (nem aszfalt) meg hegy is.... Én csak felületesen ismerem azt a helyet, mert a mamám ott lakik.. A lényeg a Cuha mentén tele van az út gázlókkal, nem tudom mennyire tesznek ezek jót a bringáknak... De arra lehet bringázgatni. Majd nyáron leköltözöm oda, jól bejárom megismerem és talán beszélhetünk augusztusban vmirõl.

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Nem tudom mennyire ismerõs ott, ha jól emlékszek, õ veszprémi.

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
ja tényleg:chin: mondjuk mehetünk balaton környéke felé is (velence) ott Buddha ismerõs. nem:confused:

Csepel az sziget.
De jó ötlet, én is mennék arra, ott még véletlenül sincs egy kóbor hegy.

Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

dél fele mikor megyünk? csepeli félsziget? sõt mohács hamár itt tartunk :D

Csepel az sziget. :)
De jó ötlet, én is mennék arra, ott még véletlenül sincs egy kóbor hegy. :)

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
dél fele mikor megyünk? csepeli félsziget? sõt mohács hamár itt tartunk :D