Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's Klub

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3152 hozzászólás a témában

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás

Vagy nincs valami közelebbi ötlet Budai hegység?

visegrád? és át is mehetnénk a határon

vonatozni nem akarok / nem szeretek

elõkaptam közben az õsszel beszerzett kerékpárostérképet tés összeeszkábáltam egggyet:D (igaz ez délre vezet) 130 km síkterepen kerékpárúton kismellékútakon földúton gáton: bp-lakihegy-halásztelek-tököl-szigetújfalu-lórév-szigetbecse-ráckeve
-szigetszentmárton-szigetcsép-szigethalom-szigetszentmiklós-halásztelek-bp

perce rövídíteni sokhelyen lehet
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
Mehetünk rövidebbet is. Tegyük fel a gépeket vonatra, menjünk valameddig fel, ott túrázzunk egyet és vonattal vissza. Pl. Vác-Zebegény-Vác kb 55km és végig országúttól külön (direkt nem írok kerékpárutat). Vagy nincs valami közelebbi ötlet Budai hegység?

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
én tesóm (õ "felügyel" ha itt vagyok a fõvárosban) nem szól bele merre megyek és mikor. tehát szakadó esõben sárban akár kiszáradt patakmederben is mehetünk. :D:D

UI: hülye iconkorlát forever :D

Ha lesz hó és jég és a szüleim sem akadékoskodnak, akkor ott tudok lenni, bár sztem 90-100 km- hez azért valmennyire a jó idõ is kell.

Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
nagytali: mint eddig is javasoltam február vége másikhónap eleje fõ hogy jobb idõ legyen

feb.12: mindig bárhova

ha már nagytali akkor tényleg meg kéne beszélni raycoon kellys támogatási ötletét

(ugye az övé volt vagy közös szülemény?)(akik nem tudnak róla olvasgassanak vissza vagy figyeljék a fejleményeket!:D:D)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Ha lesz hó és jég és a szüleim sem akadékoskodnak, akkor ott tudok lenni, bár sztem 90-100 km- hez azért valmennyire a jó idõ is kell.

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

akkor én biztos nem megyek

:D
Ejnye, nem szivárvány színekben kellett volna kiemelned zöld helyett? ;)
Javítok, hogy Tiggernek is legyen esélye: melegebb idõben.. :)

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

akkor én biztos nem megyek :)

Tényleg, elég kevés lány van, nem? :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Az biztos, hogy a "találkozónak" jobbat tenne, ha melegebben csinálnánk, biztos többen lennénk.

akkor én biztos nem megyek :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
Tahitótfalunál van a híd, Leányfalutól 2,5km északra.

http://www.viamichel...ice=0&x=35&y=20

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Most is szállingózik vmi és nagyon hideg van! Sztem 100km körüli túrát csak tényleg jó idõben csináljunk!

Voti: Milyen híd van leányfalu és tahitót közt? nem rontottad el a sorrendet és a híd az az északi összekötõ? MI a 11-esen jöttünk tahitóttól l.faluig nyáron. L.falunál meg az a partmenti rész ahol vasárnap tekerünk az a hivatalos bringás út.

...aki gondolja vegyen fel msn-re engem is nyugodtan!

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
Jövõ héten állítólag jön a hó :(

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

Ez így kb 90-100km lenne.

Amíg a térdemet nem tudom egy dokinak megmutatni és nem tudom rendbe rakni, addig ez nekem lehet, hogy sok.. :(
De végülis nem kell nekem mindenhol ott lennem.. :)
Lehet, hogy nem is érnék rá, mert most már neki kell feküdni az "otthon-bõvítésnek".

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás

Nekem elvileg jó mind a két idõpont, de ha esik még hó vagy jég és nem olvad el akkor nem jövök. A kompok a jégzajlás miatt nem mennek, de a váci jár most is. Ha gondoljátok lehet menni úgy egy kört, hogy:

Hõsök tere - Káposztásmegyer *
- Dunakeszi alsó
- D.keszi *
- Göd *
- Vác *
- komp
- Tahitótfalu
- híd
- Leányfalu (?)
- Bp Hõsök tere *

a * megjelölt szakaszok kerékpárúton megtehetõk, a (?) nem tudom van-e bringaút. Káposztáson és D.keszin nincs végig bringaút. Ez így kb 90-100km lenne.

Ez a 12.-i hétvége.? Jó, mehetünk....:)

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
Nekem elvileg jó mind a két idõpont, de ha esik még hó vagy jég és nem olvad el akkor nem jövök. A kompok a jégzajlás miatt nem mennek, de a váci jár most is. Ha gondoljátok lehet menni úgy egy kört, hogy:

Hõsök tere - Káposztásmegyer *
- Dunakeszi alsó
- D.keszi *
- Göd *
- Vác *
- komp
- Tahitótfalu
- híd
- Leányfalu (?)
- Bp Hõsök tere *

a * megjelölt szakaszok kerékpárúton megtehetõk, a (?) nem tudom van-e bringaút. Káposztáson és D.keszin nincs végig bringaút. Ez így kb 90-100km lenne.

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás
Eddig úgy néz ki, hogy a 26.-a nekem is jó, bár az pont négy héttel van január 24-e után, de majd meglátjuk. Február 25-én lesz egy nagyobb buli, de nem szokott hajnalig tartani.
A 12.-e viszont nem jó, mert azt hiszem akkor jönnek felköszönteni a lányomat fennállásának 4. évfordulója alkalmából. :)

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

raycoon: Meddig tudsz kb bringázgatni velünk?

Nos ez ilyen esetekben kiszámíthatatlan, de a február vége még valószínû, hogy jó. Ha minden jól megy, akkor egész március is jó lehet, de jó érzéssel biztos nem indulnék el március közepe után, mert akkor már lehet számolni a dolgokkal.
(Hû, aki nem tudja mirõl beszélek, annak most ez tök értelmetlen.. :))

Az biztos, hogy a "találkozónak" jobbat tenne, ha melegebben csinálnánk, biztos többen lennénk. Az esetleges fotózásnak is jobb lenne a fényviszonyok és a zöldelõ természet miatt. Szóval lehet, hogy addig amíg nem lesz ilyen a helyzet, addig "sima" találkák által kellene megismerni a társaságot és ha már tényleg összeverbuválódtunk, akkor kellene egy igazi "nagyot" szervezni.
(Szerintem ez lenne a jobb megoldás, még akkor is, ha tudom, hogy azon már így nem biztos, hogy részt tudok venni.)

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás

jól van! neked nincs msn címed?

Most már napközben van....hi....:P

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás

A találkozóval kapcs úgy gondolom h akik olvassák a topikot meg abszolút a keménymag, azok határozzák meg h kb mikor legyen és a többiek igazodjanak hozzánk!

Cuki: Mikor jössz haza?

Vkinek van még vmi elõre látható programja ami akadály lehet?
Javaslom a febr 26-át!
- febr végérõl volt szó eddig is
- viszonylag messze van még, uh lehet tervezni
- addigra jobb idõ lesz

16-án utazom el ( csütörtök ), és 20 -án ( hétfõ ) jövök vissza. Tehát a 26-a akár jó is lehet.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
A találkozóval kapcs úgy gondolom h akik olvassák a topikot meg abszolút a keménymag, azok határozzák meg h kb mikor legyen és a többiek igazodjanak hozzánk!

Cuki: Mikor jössz haza?

Vkinek van még vmi elõre látható programja ami akadály lehet?
Javaslom a febr 26-át!
- febr végérõl volt szó eddig is
- viszonylag messze van még, uh lehet tervezni
- addigra jobb idõ lesz

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Támogatom a javaslatot!

Meg kéne beszélni a Nagy Kelly's Túra idõpontját...:)