Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's Klub

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3152 hozzászólás a témában

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás
Sokan márciusban akarnak bekapcsolódni a túrákba. Ha így lesz, zsúfolt március lesz. De az jóóó.....nagyon jóóóó

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
ÁÁÁ ez nem a túráról csak kmax terve h mennyit bír...

A nagy találkozóra mivel olyanok is jönnek ha minden igaz akik a lángosozásokra eddig nem jöttek így nem tudjuk mit bírnak és ne hozzunk senkit se abba a helyzetbe h a táv miatt nem jöv vagy kikészítjük fizikailag...

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás
Milyen,széép naagy számokban gondolkodtok.Végülis nem baj....akkora túrát tervezzünk, hogy senki ne unja meg, és legyen kedve legközelebb is eljönni.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Nyáron én 5 óra alatt mentem 100km-t városban és terepen vegyesen, és a végén már nagyon untam...

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
lehet hogy annyit mennek, de mennyi idõ alatt...:D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Hát a 200 km sztem bátor kijelentés volt, a touron mennek annyit +/- 30-40km... de nem lehetetlen... ha lesz idõm elkezdeni tekerni, akkor agy kezdem, mindig többet...

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
áá pedig ....

elrontottad... :D:D

szóval nah kérem a versenyzõ hegyimenõ tekergõk véleményét is esetleg egy topic nevét! kösz

OK, em akarlak kiábrándítani, de sztem outival is nagy teljasítmény 200km egy nap alatt...

Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
Igazad van kmax, szerintem is meg lehet csinálni a napi 200 km-et! én is úgy tervezem a nyári nagy túrámat (mármint ezzel a napi teljesítménnyel)! Nem képtelenség hogyha kicsit jobb kondiba vagy!

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
OK, em akarlak kiábrándítani, de sztem outival is nagy teljasítmény 200km egy nap alatt...

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
elõirat: nah kérem a versenyzõ hegyimenõ tekergõk véleményét is esetleg egy topic nevét! kösz

kmax: ne erre befizetek! Napi 200??

naná

perce nem most de sztem simán menne mondjuk 12 órán át tekersz átlag kb 16 tal akkor pont megvan a 200km sztem simán lehet csinálni reggel kelsz terersz este fekszel ? nameg ha nem tötymörögsz akkor átlag 25 tel (mint voti legalább:D) akkor csak 8 óra :D szóval tempót növeled idõ csökken

nah számolgass csak :D
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
kmax: ne erre befizetek! Napi 200??

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás

Én egy 50-60kmerers túrát szívesen bevállalok, mondjuk márciusban... 100km felett egyszer mentem egyszerre, akkor baromira elfáradtam és sok más is történt, amit már írtam... nos így márciusban sztem egy 100 kms tekerést én kihagynám, mert egy idõ után (60km) már hátráltatnám a csoportot és ezt már nem élvezném...

kezdj el adagolni én is ezt csinálom hetente lealább 20 km plusz és a végén a napi 200 km is könnyen megy majd

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Én egy 50-60kmerers túrát szívesen bevállalok, mondjuk márciusban... 100km felett egyszer mentem egyszerre, akkor baromira elfáradtam és sok más is történt, amit már írtam... nos így márciusban sztem egy 100 kms tekerést én kihagynám, mert egy idõ után (60km) már hátráltatnám a csoportot és ezt már nem élvezném...

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
A nagytúrához szólnék hozzá!! Nekem 2 okból is optimálisabb lenne március eleje, mert akkor kapom meg a bringát:D , másrészt pedig az idõjárás is fontos tényezõ! mondtam ha már van egy 10 fok, akkor szinte bárhová!

de Én csak én vagyok, meglátjuk mennyire kalkuláltok bele a tervekbe!

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
raycoon: ne ezt most észre sem vettem :)

Sztem ha már közlekedési segítséget akarunk igénybe venni akkor Bkalásztól, vagy ahonnan nem kell pótjegy bkv bérlet mellé csak a bringáknak akkor onnan vissza az árpádhídig... De inkább tekerjünk végig és a 100km-es túrát csináljuk inkább jó idõben.

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
:wow: Én ide írtam egyhozzászólást és nincs meg.

Akkor mégegyszer :/

Tavaly meg szerettem volna csinálni a 3 tókerülõ túrát: Balaton, Velencei, Fertõ. A Velenceit nem mertem bevállalni (10 tókerülés ~280km), A Fertõn pont melóztam, a Balaton az összejött 2x is. Remélem idén meglesz mind. Itt vannak a túra leírások (idei idõpontok még nincsenek): www.ttt.tr.hu

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás

Szerintem jó a vonatozás. Gondolom a Balatonhoz sem végig tekernénk.
Én szívesen mennék a Fertõ tó környékén is, nagyon tetszik az a környék.

Tényleg szép, én már körbekerültem ......oda is mehetünk...

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás

Ezt most nem értem, ha nem vonatozunk és sok a 100km akkor hogy jutunk Visegrádra, a határról nem is beszélve? :chin:

magam sem tudom de én nem mondtam hogy a 100 km sok lenne legalábbis nem most :D

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Ezt most nem értem, ha nem vonatozunk és sok a 100km akkor hogy jutunk Visegrádra, a határról nem is beszélve? :chin:

Szerintem jó a vonatozás. Gondolom a Balatonhoz sem végig tekernénk.
Én szívesen mennék a Fertõ tó környékén is, nagyon tetszik az a környék.

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás

visegrád? és át is mehetnénk a határon

vonatozni nem akarok / nem szeretek