Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kelly's Klub

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3152 replies to this topic

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 posts

Miért terepgumival nem lehet tartani a 18-as tempót?

edit: nem verseny!!! túra!!!

de csak aszfalton egésségesebb slim gumival
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 posts
De lehet, akár többet is.

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts
Miért terepgumival nem lehet tartani a 18-as tempót?

edit: nem verseny!!! túra!!!

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 posts

kell a montira aszfaltgumi, persze ha mindenki más outiva megy az gáz

hát nem is jó ha emelkedõn elszáguldanak melletted 40 nel:D:D:D
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

GeNeZiS

GeNeZiS

vendég

• fórumtag
  • 46 posts
kell a montira aszfaltgumi, persze ha mindenki más outiva megy az gáz :D

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 posts

Sokan megcsinálták montival is.

de akkor is túl elhamarkodott kijelentés volt :) de meglátjuk talán... :D

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 posts

háát országútim még nincs de tervezek valami hasonló hibrid összetételét

Teszel rá vékonyabb gumikat:D

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 posts
egyik iskolatársammal közösen még 3 éve mentünk egy Perkáta Velence oda visszát 60 km-t azután (mivel akkor semelyikünk sem volt az a hajtós fajta) neki a térdében egy légbuborék vagy mi (léghólyag?) keletkezett amit mûteni kellett ...

de egy doki sem ártana majd..

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts
Sokan megcsinálták montival is.

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 posts

Ááááá látom már lesz egy Kelly's Klubos társam a Balatonkörön:spoko:

háát országútim még nincs de tervezek valami hasonló hibrid összetételét

GeNeZiS

GeNeZiS

vendég

• fórumtag
  • 46 posts
Menj el a sportkórházba, ott jó dokik vannak. nekem is ott nézték meg a térdemet, míg az sztk-ban kb. kiröhögtek hogy höhö,tud járni? akkor menjen a fenébe, majd ha nem akkro jöjjön vissza.

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts
Cuki: vigyázz, szavadon foglak.. :)

Voti: tudom, olvasgattam is egy idõben és az egyik srác írta is, hogy pont ilyen baja volt neki is és mondta, hogy tavaly hogyan próbálta meg orvosolni. Valószínûleg az lesz az elsõ, amit kipróbálok, de egy doki sem ártana majd..

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts
:(
Volt itt egy térdfájós topik, hátha van benne valami használható gyógymód lesd meg!

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 posts

Háát, könnyû annak, akinek nincsenek ízületi problémái.. :(
A legrosszabb, hogy az esetek többségében hamarabb szétesik a térdem, minthogy izomzatilag elfáradnék.
De valamit próbálok én is gyógyítani rajta és meglátjuk, hogy mit fog bírni. Mondjuk márciusra nem sok esélyem van, hogy "feledzem".. (Pláne, hogy távnöveléssel szemben, ezen nem segít a fokozatos ráedzés..)

Ne is törödj vele, majd vontatunk ahogy a kocsikat szokták. pihensz kicsit aztán ujra......:D :D

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts
Háát, könnyû annak, akinek nincsenek ízületi problémái.. :(
A legrosszabb, hogy az esetek többségében hamarabb szétesik a térdem, minthogy izomzatilag elfáradnék.
De valamit próbálok én is gyógyítani rajta és meglátjuk, hogy mit fog bírni. Mondjuk márciusra nem sok esélyem van, hogy "feledzem".. (Pláne, hogy távnöveléssel szemben, ezen nem segít a fokozatos ráedzés..)

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts

kezdj el adagolni én is ezt csinálom hetente lealább 20 km plusz és a végén a napi 200 km is könnyen megy majd

Ááááá látom már lesz egy Kelly's Klubos társam a Balatonkörön:spoko:

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 posts
Mi tavaly körbekerültük a Fertõ tavat, az volt 147 km. Igaz estére már belegyógyult a nyereg a hátsómba, és igaz , hogy az végig sík terep volt. Sopron környékén voltak emelkedõs részek. Ezt a távot egész jól meglehetett csinálni..

zsmtb

zsmtb

vendég

• fórumtag
  • 147 posts
200 km?? jól bírod vazze. nekem nyeregproblémáim voltak az elmúlt õsszel, alias széttörte a hátsóm. egy 65-ös után azt hittem két napig nem állok öhöm ülök többé. ezért én biztosan a fokozatosságra helyezem a hangsúlyt.
amúgy ha jól emlékszem talán 60 és 70 között volt a max. abból kb 30 volt hegyi terep

persze ha jó a társaság lehet hogy jobban ösztönzi az embert a nagyobb teljesítményre :)

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 posts
Szivesen. :D Nekem itthon nem jó valamiért, de majd kitalálok valamit...

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 posts
Kösz! mármint, hogy gondolsz rám is! Az msn nem akar mûködni ma rendesen, pedig szilárdal elég jól elbeszélgetnénk!