Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kelly's Klub

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3152 replies to this topic

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Ha jó idõ lesz akkor fagyizunk is majd! :D

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 posts

Én nem megyek még túrázni, de március 1. után igen, szóval oda szervezzetek valami túrát!!!

Tuti lesz túra márciusban is, csak még sokakat elrettent a rosszidõ. Ha most nem tudsz eljönni, márciusban szvsz rengeteg lehetõséged lesz a túrára.;) Lángos is lesz még akkor...

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts

Nekem. :)
Ki megy robotikával?

Ja-ja, kmax jól mondja, Voti az. Amikor azt írta "Én vagyok a terminátor, élõ szövet a fém vázon", azt hittem leesek a székrõl.. :D

rainman: az avató kanyar az tényleg nagy geg volt.. Még most is mosolygok, ha rá gondolok.. :)

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

háát inkább srégen mentem leelõreoldalra :D a kmax tengelyen :D:D

UI:iconkorlát mikor szûnik meg????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nem tudom, de most inkább szigorodott. Eddig négy szmájli lehetett, most csak három.

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 posts

Mármint a vízszintes gyorsulára gondolsz jégen??

háát inkább srégen mentem leelõreoldalra :D a kmax tengelyen :D:D

UI:iconkorlát mikor szûnik meg????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 posts

kmax, ezek szerint te szeretsz teerepezni? NEkem semmi tapasztalatom, de szertetnék megismerkedni vele! szóval segíthetnél egy kicsit

nem nincs tpm a hegyi túrákban de fagyos földúton menõ vagyok:D
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

Azt meséltük neked h raycoon-nal hátul fogadtunk h most is túl megy-e? aztán Votiék begyorsítottak és morogtunk h elrontják a játékunkat és majd õk lekanyarodnak, aztán õk mentek tovább.
El is neveztük újonc avató kanyarnak, mert az újak mindig túlmennek.

:D Nem meséltétek. :)

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég

Igen, te legalább kétszer annyit mentél mint mi. :) Néha utánadfütyültünk, hogy gyere vissza, mert nem arra kell menni:)

Azt meséltük neked h raycoon-nal hátul fogadtunk h most is túl megy-e? aztán Votiék begyorsítottak és morogtunk h elrontják a játékunkat és majd õk lekanyarodnak, aztán õk mentek tovább.
El is neveztük újonc avató kanyarnak, mert az újak mindig túlmennek.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég

sztem voti aszfalton de a legcsúszósabb földúton én vagyok az úr

igaz az nem földút volt....

Mármint a vízszintes gyorsulára gondolsz jégen?? :D

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

sztem voti aszfalton de a legcsúszósabb földúton én vagyok az úr :D

Igen, te legalább kétszer annyit mentél mint mi. :) Néha utánadfütyültünk, hogy gyere vissza, mert nem arra kell menni:)

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 posts
kmax, ezek szerint te szeretsz teerepezni? NEkem semmi tapasztalatom, de szertetnék megismerkedni vele! szóval segíthetnél egy kicsit

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 posts
Én nem megyek még túrázni, de március 1. után igen, szóval oda szervezzetek valami túrát!!!

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 posts

Ki megy robotikával?

sztem voti aszfalton de a legcsúszósabb földúton én vagyok az úr :D:D:D

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

ha már itt tartunk, ki milyen brinyót szeretne Md88 nyereményébõl, én egy Sabotage discet szeretnék, ha nem nagy kérés:)
Persze a V fékes verziója is megteszi :D

Én nem a bicikli súlyát csökkenteném, hanem befizetnék valami plasztikai mûtétre, és a sajátomat. :)

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

avus: ne bosszankodj, ha nem kezdjük el, senki nem akarna csatlakozni, és te se tudnád mirõl maradtál le. Így legalább neked is lesz kedved csatlakozni.
Egyébként még csak laza ismerkedés folyik, szépen felmérjük kinek mi nem megy. Valakinek a térde megy szét, valaki robotikával hajtja magát, valaki egyszerûen tovább hajt a keresztezõdéseknél.. :D Kinek nincs még ismertetõ jele? :D
Szóval semmirõl nem maradtál le. :-)

(Egyelõre nem tudom mi lesz hétvégén.)

Nekem. :)
Ki megy robotikával?

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

hát engem inkább az a kelly1s na meg a szép táj keltette fel érdeklõdésemet de én csak ilyen vagyok nem szeretem az országútí száguldást inkább egy kellemes erdei lejtõt :D:D

Megbocsájtom ;). Holnap veszek rá új fékpofákat, és lekapom megint, és feldobom a képet, mert változott rajta pár dolog tavaly június óta. Különben sem árt kicsit meglevegõztetni, szegény utoljára novemberben volt odakinn, azóta csak a városin mentem és egy keveset a Matán.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
kmax: rád a jeges és a továbbnenõ is igaz!

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 posts

További képek itt

hát engem inkább az a kelly1s na meg a szép táj keltette fel érdeklõdésemet de én csak ilyen vagyok nem szeretem az országútí száguldást inkább egy kellemes erdei lejtõt :D:D

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 posts

És vannak akik nem tudnak megállni a jégen!

"nyereggyilkos" az jobb:D:D:chin:

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 posts

valaki robotikával hajtja magát, valaki egyszerûen tovább hajt a keresztezõdéseknél..

háát nem is tudom melyik illik rám :D:D:D