Én közben láttam, hogy írtad, hogy mivan.Akkor jó, hogy említettem Tinnek, hogy írtam neked, mert ezek szerint nem láttad.. Hú, még a végén nem mentünk volna többet együtt biciklizni.. Pedig számítok rá(d), ha az itthoni dolgok és a lábam is engedi..
Edit: melyik irányba van az a forraltboros? Budapest, vagy Leányfalu?
Jelentkezz be Regisztrálj
Kelly's Klub
Írta 2006. február 12. - 22:13
Írta 2006. február 12. - 22:12
hát elvileg szoktak belerakni cukrot ha jól tudom....legközelebb viszem a vákumtermoszt.
A múltkor arra gondoltam, hogy az csak plusz súly, de így utólag visszagondolva rá, megérte volna.
Lehet, hogy azért nem ízlett a forralbor, mert azelõtt csak fõztem, inni nem ittam, ez volt az elsõ.
Én azt hittem a forralt borok édesek, de ez inkább savanyú volt.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. február 12. - 22:10
ha ott a gombától továbbmentek egy 50 métert, van egy parkoló oda befordul áthajt, és a dunaparttal párhuzamos utzán kb 200 méterre(még mindig a gombától távolódó irányban) lesz egy kis tér. ott kint van egy faszi, kis sátor és csak forralt cefrét árul. állítólag az jó...én nem tok nyalatkozni a témában mert még a szagát is utálom a cefréknek....ezt csak ha legközelebb esetleg arra jártok
legközelebb viszem a vákumtermoszt.
Írta 2006. február 12. - 22:09
Akkor jó, hogy említettem Tinnek, hogy írtam neked, mert ezek szerint nem láttad..ja az más....
Edit: melyik irányba van az a forraltboros? Budapest, vagy Leányfalu?
Írta 2006. február 12. - 22:06
ha ott a gombától továbbmentek egy 50 métert, van egy parkoló oda befordul áthajt, és a dunaparttal párhuzamos utzán kb 200 méterre(még mindig a gombától távolódó irányban) lesz egy kis tér. ott kint van egy faszi, kis sátor és csak forralt cefrét árul. állítólag az jó...én nem tok nyalatkozni a témában mert még a szagát is utálom a cefréknek....ezt csak ha legközelebb esetleg arra jártokAzt nem próbáltuk, mert ugye elõtte nyomtuk be a lángost.
De kellett valami meleg itóka is. A Zéfal kulacsom pont akkor gondolta úgy, hogy mégsem lesz többé hõtartó, és jegesteám volt csak.
Kell másikat vennem, már bánom, hogy a kettõbõl az egyiket elajándékoztam annakidején.
Írta 2006. február 12. - 21:33
ja az más....
régen jó melegszendvicsük volt, de má vagy 5 éve nem tápoltam ott....
Azt nem próbáltuk, mert ugye elõtte nyomtuk be a lángost.
Írta 2006. február 12. - 21:26
ja az más....Szerintem nem a lángososra értette az üvegtigrist, hanem a forraltborosra,. Valami gomba nevû hely, a parton. Rettenetes forraltboruk van.
Most én voltam a lassú.
régen jó melegszendvicsük volt, de má vagy 5 éve nem tápoltam ott....
Írta 2006. február 12. - 21:22
Gondoltam h tudod, de pedálvásárlás elõtt álló kolléga talán nem tudja, ezért említettem
.
de ismerem ezt a kis "fortélyt", igazából tudom mi hogy van, de majd meg kell tapasztalnom mindent, ahhoz hogy igazán véleményt tudjak nyílvánítani!
Írta 2006. február 12. - 21:11
Azért is írtam, hogy nem bántásbõl írom, mert sokan nem veszik észre, hogy van ilyan lehetõség. És ez fenn is áll 15 percen keresztül. (Ha jól emlékszek.) 2-3 percen belül meg biztos megy (itt ez volt a helyzet), és eléggé olyan érzésem volt, mint amikor chat-eltem egy mondat enter, egy mondat..raykoon: sokan csináltunk már ilyet... nekem is van h 2 perc múlva jut eszembe vmi amit lehagytam, de már vmiért nem lehet módosítani...
Szóval mondom, nem bántás... Nem vagyok én moderátor..
Edit: És hogy jó példát mutassak ezt utána vettem észre..
Ahogy mondod, írtam is nem rég, talán olvasta Tigger..Szerintem nem a lángososra értette az üvegtigrist, hanem a forraltborosra,. Valami gomba nevû hely, a parton. Rettenetes forraltboruk van.
Írta 2006. február 12. - 21:11
nono, azért annak a lángososnak a tulaja szegrõl végrõl haverom, úgyhogy csak óvatosan a minõsítéssel.....
Szerintem nem a lángososra értette az üvegtigrist, hanem a forraltborosra,. Valami gomba nevû hely, a parton. Rettenetes forraltboruk van.
Most én voltam a lassú.
vendég_avus_*
Írta 2006. február 12. - 21:04
vendég_avus_*
Gondoltam h tudod, de pedálvásárlás elõtt álló kolléga talán nem tudja, ezért említettemde luppán 4 tó van.....
avus én is tudom hogy imbusz....de tesztben olvastam anno hogy az 540-es sokkal határozottabban tart mint a többi.....nyilván a teszterk is tudják a rugóerõ állítás titkát
vendég_avus_*
Írta 2006. február 12. - 21:02
vendég_avus_*
Nah, így már vágom hogy miért emlegetted az Omszkit, amikor megemlítettem hogy kanyarodjunk a bányatavak felé.A kanyar azért nem jött össze mert avus ismerte azt a szakaszt, mert már jött az elllenkezõ irányból. Sõt mutatott ott egy bányatavat ami teljesen be volt fagyva, én azt hittem h csak a lupa, meg az omszki van arra...
Írta 2006. február 12. - 21:01
avus én is tudom hogy imbusz....de tesztben olvastam anno hogy az 540-es sokkal határozottabban tart mint a többi.....nyilván a teszterk is tudják a rugóerõ állítás titkát
vendég_rainman_*
Írta 2006. február 12. - 20:57
vendég_rainman_*
A kanyar azért nem jött össze mert avus ismerte azt a szakaszt, mert már jött az elllenkezõ irányból. Sõt mutatott ott egy bányatavat ami teljesen be volt fagyva, én azt hittem h csak a lupa, meg az omszki van arra...
...holnapra kész a weblap alapja.
vendég_avus_*
Írta 2006. február 12. - 20:53
vendég_avus_*
Végülis ez egy imbuszkulccsal állítható (az erõsség).520 is jó, az 540-re azt mondják erõsebben tart...
Amúgy nekem is 520, 540 biztos jobb, de a következõ pedálom habverõ lesz.
Írta 2006. február 12. - 20:40
Írta 2006. február 12. - 20:34
már elõrébb írta valaki hogy 2 fajta létezik: egy acor a mi nem jó, és egy shimano ami szintén nem nézett ki valami bizalomgerjesztõen, és még nem is ipari csapágyas! egyszóval maradok egy sima spd pedálnál!
mit érdemes venni? A shimano 520, vagy 540?
Én már mondtam, de azért elmondom még1x
Írta 2006. február 12. - 20:30
hm..én meg idén tértem vissza a taposóra (terepen)..monduk én lejtmenetben mindig kicsatolva mentem spd-vel is, mert pont becsatolva nem éreztem magsm biztonságban..
nekem a sima pedálról folyton lecsúszott a lábam, és néha amiatt nagyon közel voltam egy-egy bukáshoz... a spd-vel ilyen nincs, és pl. sokkal könnyebb ugratni, ami néha jól jöhet.
mondjuk nagyon rázós részen néha én is kicsatolom:)
fölfelé akkor sz@r, amikor gyök kettõvel kapaszkodsz, és mondjuk bazinagy szikladarabok is vannak, amikor bármelyik pillanatban megállhatsz, de folyton taposnod kell, akkor alig van idõd kilépni
Írta 2006. február 12. - 20:30
Nem félreérteni..nono, azért annak a lángososnak a tulaja szegrõl végrõl haverom, úgyhogy csak óvatosan a minõsítéssel.....
Szóval a lángosost nem bántom, jó hely, finomat süt, gyorsan és nem spórolja le az anyagot..
B.B.B: mielõtt félreérted, nem bántásból írom. Ha egy hozzászólásodhoz idõben nagyon közel írsz egy következõt, akkor van egy módosít gomb, ami pont erre való.. Ettõl kicsit összeszedettebb marad a topik..
Egyébként üdv a csapatban!
rainman: a fene, akkor kell valami az új avatókanyar helyett?
vendég_avus_*
Írta 2006. február 12. - 20:25
vendég_avus_*
Az 540 a pénztárcádat terheli meg jobban, az 520 meg a bringádat. Konkrétan 520: 380g, 11200 HUF, 540: 352g, 17300 HUF (ezek Velotrade katalógusárak). Most akcióznak mindent mindenhol, az 520-ast 7900-ért, az 540-est 12900-ért mérik. A katalógusban azt írják az 520-asnál hogy gondozást nem igényel, az 540-esnél ilyen nincs kiírva, ergó nemtom.már elõrébb írta valaki hogy 2 fajta létezik: egy acor a mi nem jó, és egy shimano ami szintén nem nézett ki valami bizalomgerjesztõen, és még nem is ipari csapágyas! egyszóval maradok egy sima spd pedálnál!
mit érdemes venni? A shimano 520, vagy 540?

Belépés
Felhasználó létrehozása
Lezárt topik
Ugrás az oldal tetejére