Egyszóval: a 5-6k-s Kellys sisak biztonság szempontjából bizonyára megfelelõ, maximum szolgáltatások terén nyújt kevesebbet. Az a lényeg csak, hogy aki veszi, szeresse hordani, mert akkor fogja is hordani.
Jelentkezz be Regisztrálj
Kelly's Klub
vendég_avus_*
Posted 2006. February 21. - 23:09
vendég_avus_*
Egyszóval: a 5-6k-s Kellys sisak biztonság szempontjából bizonyára megfelelõ, maximum szolgáltatások terén nyújt kevesebbet. Az a lényeg csak, hogy aki veszi, szeresse hordani, mert akkor fogja is hordani.
Posted 2006. February 21. - 23:09
az pillanatig sem volt kétséges hogy tajvani, jó eséllyel ott is szerelik össze komplettre...jobbak kinesis csõbõl , ha van egy kis szerencsétek a kinesis is hegeszti õket (de nem hinném) az alsóbb kategóriák meg a bánat tudja milyen csõbõl melyik dzsunkán hegesztve, ...(nem sértés, többi márkánál is így van) katalógusból kiválasztva, szineket meg feliratokat rárakatva...
az amarikai cím meg nem biztos, hogy több mint egy postaláda meg egy részmunkaidõs még 40 cég ügyeit vivõ adminisztratív munkatárs....
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
vendég_avus_*
Posted 2006. February 21. - 22:57
vendég_avus_*
vendég_rainman_*
Posted 2006. February 21. - 22:49
vendég_rainman_*
Posted 2006. February 21. - 22:39
Mert csak az összeszerelést csinálják a szlovákok:D:D:D
Posted 2006. February 21. - 22:18
megújult a kellys bike honlapja...fent vannak a 2006-os modellek.
drágább lett a quartz-om..
de alivio deore páros lett a váltó! ha jól emlékszem alivio van nekem most elõl hátul..
úgy tûnik tényleg jól emlékeztem: USA az eredet, Szlovákia a gyár.
Posted 2006. February 21. - 22:17
hát Raycoon, ez azért elég durva volt...
Zsmtb: NEked mennyire vált be a kellys bukó?? ha már itt tartunk, neked az van!ugye?
Nyáron 35 fokban nem biztos hogy van olyan bukó ami annyira szellõzik hogy ne izzadjon be a fejed.
sztem a kelly's bukója jó nem gagyi de nem is csúcsmodell. de árban viszont jó
viszonylag jó a szellõzése, van rajta bogárháló, meg napellenzõ. állíthatod a fejkörméretet is. egy kicsi "bumfordi" de ez egyáltalán nem volt hátrány az eséskor. nekem tetszik a piros fekete színösszeállítás. ja a klub oldalon ebben vigyorgok
Posted 2006. February 21. - 19:57
Posted 2006. February 21. - 19:44
szóval, szó szerint félájultan voszoltam le a bicajt az útról, és aztán arra emlékszek, hogy bementem a horgászboltba(mert pont elõtte taknyoltam)ott kimostam a sebemet, mert az állam felszakadt kb 2,5 cm-re aztán elindultam a rendelõ fele... Félájultan! Onnan két sarok a rendelõ, de nem emlészem hogy jutottam el oda, csak elõtte eszméltem, onnan visszajött a kép...
Utólag a horgászboltban azt mondták, hogyannyira tisztán beszéltem, hogy nme gondolták hogy van valami komolyabb bajom! szerintem valami kisebb agyrázkódást is szenvedtem, mondjuk 35-ös tempónál szépet lehet esni:D
Posted 2006. February 21. - 19:15
saját értelmezés: a bunjinál a kötélért fizetünk. a bringánál a bukóért (kéne). de ha a toronyból kötél azaz fizetés nélkül ugrassz akkor ssppllatttyy......
ha viszont bukó nélkül bringázol akkor nem vagy feltétlenül halott (lásd: engem) akkor csak a **** autósokon múlik hogy meghalsz e vagy sem (feltéve ha "bebalesetezel") szóval áá leszûrni se tudom a talulságot...
Nem kell hozzá autós. Gyalogos is jó, meg kátyú is, esetleg egy Demszky-karó, ami bedõl az útra, fû, köpés, kutyaszar (na az még ciki, mikor abba belemegy az ember, hátmég ha beleesik.
Posted 2006. February 21. - 19:11
saját értelmezés: a bunjinál a kötélért fizetünk. a bringánál a bukóért (kéne). de ha a toronyból kötél azaz fizetés nélkül ugrassz akkor ssppllatttyy......
ha viszont bukó nélkül bringázol akkor nem vagy feltétlenül halott (lásd: engem) akkor csak a **** autósokon múlik hogy meghalsz e vagy sem (feltéve ha "bebalesetezel") szóval áá leszûrni se tudom a talulságot...
Posted 2006. February 21. - 18:53
Zsmtb: NEked mennyire vált be a kellys bukó?? ha már itt tartunk, neked az van!ugye?
Posted 2006. February 21. - 18:37
A bunjijumping-nál sem ugrik az ember kötél nélkül, pedig ott sem az a lényeg, hanem a szabadesés..
ehh
editke:
UI: mi az az adatlapnál hogy önálló csoportak nem vagyok tagja?
vendég_rainman_*
Posted 2006. February 21. - 18:30
vendég_rainman_*
Posted 2006. February 21. - 18:25
Nyugi, mondom, nem kioktatás, csak vélemény-tapasztalat.elmondtam és azt mondta lessz
de a kerékpározás egy technikai sport (és én ûzni is szeretném) ezért drága. mivel a tõke áramlása nem folyamatos, szabályos ezért is tudok csak darabonként felszerelést venni
De azért most eszembe jutott valami és muszáj leírnom..
Posted 2006. February 21. - 18:06
Szóval levontam a következtetést! és már csak egy hét!! és bicóm és sisakom is lesz! meg új lámpám is!!
vendég_rainman_*
Posted 2006. February 21. - 17:19
vendég_rainman_*
vendég_avus_*
Posted 2006. February 21. - 17:01
vendég_avus_*
vendég_rainman_*
Posted 2006. February 21. - 16:50
vendég_rainman_*
Hatalmasat estem és a fájós lábam mellett már az ép is fáj jelenleg mert azt ütöttem most meg. A jobb térdszalagjaim szoktak vacakolni, két hete is ezért voltam olyan lassú mert megerõltettem a nagy hóban elõzõ nap...
Posted 2006. February 21. - 16:36
Eleinte csak nagyon keveset bírtam menni, most már azért ment a Szentendre is, pedig azt hittem két hónap után maga lesz a halál. :-)
hát igen mivel az ember társas lény (már aki) így 2 vagy többen róva a kilómétereket sokkal hamarabb elmegy felveszed a társ tempóját (na nem mindíg:D) és kelemesebb is többen tekerni. ezért is nem szeretek egyedül menni
Jja, és az nem érv, hogy már kértem 150-ért biciklit. Meg kell mondani a szülõnek-testvérnek, hogy a fórumostársak ráébresztettek arra, hogy ez így azért veszélyes és valahogy meg kellene oldani.. Ha elmondjátok, akkor biztos kerestek majd egy kompromisszumos megoldást. De az ne valami papírcsákó legyen és ne is az, hogy "fiam, tekerj lassabban".
elmondtam és azt mondta lessz
de a kerékpározás egy technikai sport (és én ûzni is szeretném) ezért drága. mivel a tõke áramlása nem folyamatos, szabályos ezért is tudok csak darabonként felszerelést venni

Sign In
Create Account
This topic is locked
Back to top