Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's Klub

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3152 hozzászólás a témában

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
...nem tok mihez hozzászólni. meg kutyául vagyok és fáj a fejem.. :(
Holnaptól tossz idõt mondanak!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
nem punnyad a klub, csak be vagyok havazva, de tegnap beadtam a viperát (Viper sf 2005) a szervízbe, h. "kipofozzák", kb 8000 pénz lesz, 3,5 napig dolgozom ennyiért a teszkóban, mint diákmunkás. de vannak dolgok amire nem sajnálom a pénzt, ez az. bocsi, h. mostanában nem vok annyira aktív itt a topicban, de kb. semmire nincs idõm mostanában...

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
sajnos még nem, még szûken egy hét mire megkapom:D
de az már mindjárt itt van:D

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Le vagyok maradva. Már a Magnussal mentél, vagy ez még nem az?

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
Jaj! Dehogy punnyadunk! Valószínûleg mert ilyen jó és szép idõ van mindenki biciklizik!

Mint ahogy én is:D Végre! mentem ma egy 30-35 km es karikát, és nagyon jó volt!!!:D

Ezzel leteszteltem a cipõm is, nem ross, kényelmes, spdvel majd nagyon jó lesz:D

Szóval most nagyon jól vagyok!!

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Na mi van, punnyad a Kelliz Klub?

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Mailben jelentkezett nálam még vki aki egyelõre nincs fent a weben, uh lehet h most többen leszünk!

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
áhh 5 en vagyunk valaki még jöjjön és megdöntjük az eddigi létszámrekordot :D

adams:

nos elfelejtettem odaírni

hossz: 32km idõ: 1,49,01 :D

Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
ááh ez kellett:D

nem mentem csepelig mert a nap már elég alacsonyan járt ezért lágymányosi hídnál elfordultam budairp és megcsinálltam szokásos köröm. ja stadionoknál véletlenül stefániára fordultam rá ezért hõsökig elmentem aztán gondoltam visszajövök lágymányosi felé eleinte hideg szél fújt én meg melemelegedtem a ruhába mert akkor még a nap is sütött aztán a végén nagyon jókat mentem (lehet azért mert fejebb húztam a nyeregcsövet:D) most meg vigyorgok mint a tejbetök:D
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás

Milyen kicsi a WIW-lág?? :)

Hát igen! A wilág elég kicsi! mindenhol összefutnak az emberek, még külföldön is! Így nekünk nagyobb esélyünk volt:D

Nem is tudtam hogy így hívnak...

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
nos:

terepre: bármikor! végre(?)Ö :)

kerékpárutak bp körül: nekem is van hasonló könyvem de nem használtam sokat

hétköznap nekem csak a délután jó.

most meg megyek csepelre pedig holnap egész angol könyvbõl témazáródoga:( nem baj esélyem sincs bevágni. aztán... nem mindegy? :D

ja edit?

voti: ilyenkor töröld az idézetben szereplõ smilekat és akkor nem vész el a !3!? lehetõség vigyorgásra

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás

Ne felejtsd ki a résztvevõk közül avust, aki - többé kevésbé - a túra útvonalának szerzõje. Azért csak többé kevésbé, mert a kerékpártúrák Bp körül c. könyvecskében megelõztek :D.

Szánom-bánom. :wallbange De azért remélem begbocsájtod nekem:D

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Hát én elég rugalmasan kezelem az órarendemet! :)

Hát ha megszavazza a csapat akkor indulhatunk korábban is akár!
Vasárnapra havat mondanak, de gondolom az most sem probléma, legfeljebb kimarad a mászás. Ugye csak esõben nem megyünk??

Edit: az aláírásomban és a http://kellyklubb.uw.hu -n olvashatóak a részletek

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
Hová is lesz pontosan ez a vasárnapi túra? Egy picit lemaradtam.

Amúgy nekem ezek az idõben hosszú túrák vasárnaponként nem igazán jók, mert ez az egyetlen nap a héten amikor együtt a család. Ilyenkor inkább gyorsan lenyomok 40-60km-t. Persze a hétköznap délelõttök meg nektek nem jók gondolom :) pedig én ma is 10 óráig mentem egy negyvenest.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Mégpontosabban: rainman, kmax, avus, WatchFan, Cuki
(jelentkezési sorrendben)

voti: Örülök a jó hínekk! Vasáárnap egy kis terepezéshez mit szólsz?

...most suliban vagyok, mert jó fiú akarok lenni. :)

:thunder:

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

üdv nektek.

Én is felírtam magam a vasárnapi túrára.:)

Résztvevõk eddig: kmax, rainman, Cuki

Ne felejtsd ki a résztvevõk közül avust, aki - többé kevésbé - a túra útvonalának szerzõje. Azért csak többé kevésbé, mert a kerékpártúrák Bp körül c. könyvecskében megelõztek :D.

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás

Nos vasárnap 10:00kor hova indulunk a hõsökrõl??

...teljesen bezsongtam ettõl a jó idõtõl!

üdv nektek.

Én is felírtam magam a vasárnapi túrára.:)

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás

Elég egy pillanatnyi figyelmetlenség! én úgy estem, hogy lementem az útról, de nem tudom hogy sikerült, na mindegy! az volt a szerencsém hogy nem jött utánam semmi! persze sem bukó, sem irat, sem telefon nem volt nálam!
szóval, szó szerint félájultan voszoltam le a bicajt az útról, és aztán arra emlékszek, hogy bementem a horgászboltba(mert pont elõtte taknyoltam)ott kimostam a sebemet, mert az állam felszakadt kb 2,5 cm-re aztán elindultam a rendelõ fele... Félájultan! Onnan két sarok a rendelõ, de nem emlészem hogy jutottam el oda, csak elõtte eszméltem, onnan visszajött a kép...

Utólag a horgászboltban azt mondták, hogyannyira tisztán beszéltem, hogy nme gondolták hogy van valami komolyabb bajom! szerintem valami kisebb agyrázkódást is szenvedtem, mondjuk 35-ös tempónál szépet lehet esni:D

Ismerõs a dolog, én amikor elütöttek felhívtam az asszonyt mondtam neki, hogy semmi bajom :D ne is jöjjön, mindenkivel beszélgettem és semmire sem emlékszem szinte az egész napból. A dokinak meg az volt furcsa, hogy akárhányszor jött köszöntem, bemutatkoztam és elmeséltem mi történt, mire õ csak annyit kérdezett: nem emlékszik rám egy fél órája vizsgáltam meg :D.

jav: félig ide tartozik: tegnap voltam a dokinál aki mûtött és minden ok. 100%-os lett! Már csak júniusban kell mennem leadni a vasakat. (na ide akartam egy szmájlit de nem engedi)

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Milyen kicsi a WIW-lág?? :)

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Hát marketingbõl tudnék tippeket adni, mondjuk h karácsonyi ajándéknak feldobni a következõ év ajánlatát... :) Ne a nyuszi hozzaaz azévi weblapot...