Holnaptól tossz idõt mondanak!
Milyen kicsi a WIW-lág??
Ne felejtsd ki a résztvevõk közül avust, aki - többé kevésbé - a túra útvonalának szerzõje. Azért csak többé kevésbé, mert a kerékpártúrák Bp körül c. könyvecskében megelõztek
.
Ne felejtsd ki a résztvevõk közül avust, aki - többé kevésbé - a túra útvonalának szerzõje. Azért csak többé kevésbé, mert a kerékpártúrák Bp körül c. könyvecskében megelõzteküdv nektek.
Én is felírtam magam a vasárnapi túrára.
Résztvevõk eddig: kmax, rainman, Cuki
Nos vasárnap 10:00kor hova indulunk a hõsökrõl??
Résztvevõk eddig: kmax, rainman, Cuki
...teljesen bezsongtam ettõl a jó idõtõl!
Ismerõs a dolog, én amikor elütöttek felhívtam az asszonyt mondtam neki, hogy semmi bajomElég egy pillanatnyi figyelmetlenség! én úgy estem, hogy lementem az útról, de nem tudom hogy sikerült, na mindegy! az volt a szerencsém hogy nem jött utánam semmi! persze sem bukó, sem irat, sem telefon nem volt nálam!
szóval, szó szerint félájultan voszoltam le a bicajt az útról, és aztán arra emlékszek, hogy bementem a horgászboltba(mert pont elõtte taknyoltam)ott kimostam a sebemet, mert az állam felszakadt kb 2,5 cm-re aztán elindultam a rendelõ fele... Félájultan! Onnan két sarok a rendelõ, de nem emlészem hogy jutottam el oda, csak elõtte eszméltem, onnan visszajött a kép...
Utólag a horgászboltban azt mondták, hogyannyira tisztán beszéltem, hogy nme gondolták hogy van valami komolyabb bajom! szerintem valami kisebb agyrázkódást is szenvedtem, mondjuk 35-ös tempónál szépet lehet esni:D