Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Flash Across Maraton | Sopron

- - - - -

• Please log in to reply
1773 replies to this topic

langferi

langferi

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 posts
Egy szavazatot én is tennék a hillclimb mellé.

Amúgy jó 5let volt már mostanság elkezdeni a maraton reklámját, mert én már most mennék, és májusig, csak csak erõsödik az érzés.

Susnyás Ted

Susnyás Ted

vendég

• fórumtag
  • 162 posts
Hillclimb az télleg jó 5let lenne!!!

Valami rohadthosszú, dögmeredek, köves kis mászókának naon örülnék!

nyissz

nyissz

vendég

• fórumtag
  • 187 posts
;D ;D ;D ;D ;D
!!!KIRÁLYSÁG!!!
;D ;D ;D ;D ;D

(így teljesüljön minden kívánságom idén, és akkor boldog leszek)

vendég_Berger_*

vendég_Berger_*
  • vendég
[move]Ja, és a Heavy Tools ruházat teljes 2004-es modellválasztékkal!!![/move]

vendég_Berger_*

vendég_Berger_*
  • vendég
A KTM-mel karöltve ott lesznek! :o

nyissz

nyissz

vendég

• fórumtag
  • 187 posts
Kössz az infót, hocsa!

1ébként ha még tart a kiállítókra való szavazás, akkor részemrõl a Heavy Toolst szívesen látnám 1-2 finomsággal... Amire különösen kíváncsi lennék, az a cro-mo vázuk. Õk úgyis osztrákok (asszem), szal esetleg még könnyebb is lenne beszervezni õket, mint másokat.

yvorlpu

yvorlpu

törzsvendég

• fórumtag
  • 328 posts
Kedves Rendzezõség!
nem lehetne a maraton elötti napao 1 hill climb-et szervezni??
valszinüleg raytam kivül nem sokat érdekelne...de M.o.n kevés/nincs iyen verseny..s pl.a sipálya vagy valami nehezebb emelkedõ yo lenne..márcsaka a bulibol is ...s legalább bemelegithetnénk a maratonra ;D

hocsa

hocsa

vendég

• fórumtag
  • 78 posts
Üdv az egybegyûlteknek!

Egy kis ideig nem voltam gépközelben, ezért nem nagyon tudtam felelgetni kérdéseitekre!

- Egyébként Kehidakustányban áztattam a hátsómat, qrva jó, próbáljátok ki!!! -5 fokban kint ülsz egy 38 fokos medencében. Egyébként van szauna, pezsifürdõ, óriáscsúszda (beltéri), szóval nagy élmény- (Amúgy a Flash Across-on ide lehet fullos hétvégéket nyerni)

Silver Lui:
Sógoréknál 17 kimcsit cikázik a pálya, 2 falut érint, minden faluban fest+frissítõ.
Ritzingnél diszidálunk majd Sieggraben (Szikrahegy) érintésével Herrentischnél (Asztalfõ) kanyarodunk vissza a valóságba. Egyébként Sieggraben egy kisebb ausztriai MTB paradicsom, nagyon jó tereppel, kijelölt- és biztosított útvonalakkal. Kint is -csakúgy mint nálunk elsõsorban egy erõsen múrvás, zúzalékos talajra kell számítani, az alpokalján ez a megszokott.

nyissz:
Az osztrák frissítõpontokat közösen csináljuk a susmánokkal (ahogy Lui mondta), tehát ez úgy néz ki, hogy õk hozzák a cuccot (lazac, kaviár, bélszín) de természetesen mi is delegálunk pályabírókat akiknek a tájékoztatás és a tolmácsolás a fõ feladatuk. Az osztrák oldalon lévõ chip kontroll pontokon további magyar bírók lesznek.

Luki:
Errõl a névrõl Lükire asszociálok, tudod, abban a sikoly paródiában! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Na félre a tréfát, mint már írtam mivel a Flash Across Marathon kupafutam lesz, így alkalmazkodnunk kell a Magyar Mountain Bike Szakági Szövetség 2004-re vonatkozó szabályaihoz. Ezt január 15-re ígérték. Amint a rendelkezésünkre áll, rögtön beépítjük a kiírásba és már megy is a netre. Addig nem szeretnénk csonka kiírást nyílvánosságra hozni. A honlap címét itt a topicban IS megjelentetjük.

Bence:
A pályabírók már most tájékozottak. A felvezetés már csak azért is lassú lesz, mert a fejetek fölött 30 méterrel egy helikopter fogja a kamerásokat cipelni, és ebben a relatív kis magasságban nem mehetnek gyorsan, feltéve, hogy a média használható felvételeket akar csinálni. +földhözragadt rendõri kíséret

nyissz

nyissz

vendég

• fórumtag
  • 187 posts
Ha már pályabírók: engem mondjuk hidegen hagy, hogy tudnak-e németül beszélni, vagy nem, de a sógorok biztos értékelnék, ha tudnának... Viszont én is ugyanígy értékelném, ha náluk is megértenének.

Ha lehet kérni egy kis backstage infót, az ilyen dolgokat hogy oldjátok meg? Van egy osztrák részleg, és a határ túloldalán õk a felelõsök, itt meg ti? (ugyanígy kajára, kiszalagozásra)

trakis

trakis

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 posts
na meg a lassú felvezetés legyen lassú...

trakis

trakis

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 posts
eszembe jutott valami:

magyarázzátok el a pálya bíróknak hogy hol vannak, mennyi van tõlük hátra, esetleg az elágazásig, meg hogy hol a következõ frissítõ.
ez tényleg nagyon emel a versenyen, mikor tudnak segíteni a pályabírók

Kiskemo

Kiskemo

vendég

• fórumtag
  • 195 posts
Silver Lui: az erõnléti edzések majd csak februárban kezdõdnek a legtöbb versenyzõnek, nekem is...
szóval még csak az alapozást pihenjük.. ;D

Luki

Luki

törzsvendég

• fórumtag
  • 515 posts
Most nincs kedvem végiglapozni a topicot, ugyhogy irja nekem le leégysz vki a maraton honlap címét ha már van.
Kösz

silver lui

silver lui

vendég

• fórumtag
  • 22 posts
Mindenkinek csak a melóhelyen van net-je, hogy nem írtok, ??? vagy olyan punnyadt mindenki, :P hogy még mindíg a szilveszteri erõnléti edzést pihenitek ki. :-[

Már csak öt hónap és meglátjuk, mit hozott össze a Hocsa meg a Berger meg a többiek.

Hocsa:
A sógoroknál, mennyi kimcsit megy a táv és milyen talajon.
Lesz ott is itató/etetõ állomás, és azt a susmánok csinálják. ( mert ha igen akkor ott érdemes spájzolni )

hocsa

hocsa

vendég

• fórumtag
  • 78 posts
BUÉK MINDENKINEK!

Most kaptam Sinka Ákostól, nekem tetszik:

Ma be fogsz rúgni mint a szamár,
Holnap olyan leszel mint a lajhár,
Sarokban csak azért fogsz állni,
Hogy kapaszkodva tudjál hányni. ;D

silver lui

silver lui

vendég

• fórumtag
  • 22 posts

A Hocsa meg a Berger tele vannak aggyal?

Lehet,
de lelkesek és a Hocsa már régóta benne van az mtb mókuskerékben.

Mindenki örüljön a szilveszternek és szórakozzon, bulizzon, ne úgy mint én aki a melóhelyen letárral szopok. >:( >:( >:( >:( :o :o :o :o

Mindenkinek!!!!! ;D

Újévi kismalac f*sz* lógjon szádba, ;D
hajnal 6 elõtt ne kerülj ágyba! ;D
Durranjon a pezsgõ, szóljon hát az ének, ;D
Ilyen Boldog Új Évet kívánok néked! ;D

Nagyon gáz? ???Bocsi! ;D

Luki

Luki

törzsvendég

• fórumtag
  • 515 posts
Ja és !Njoy abszolut igazad van a kisüveges borral kapcsolatban. Ugyanakkor azt is látni kell, hogy nagyon nehezen nyilnak meg egyes szponzorok pénztárcái. (az államtól, mi meg 1 fillért sem kaptunk, mert azt a pénzt amit az ism maraton támogatásra szán más nyúlja le...)

De idén már sokkal komolyabb szponzorokkal tárgyalunk és természetesen sokkal komolyab díjjakat szándékozunk osztani.

Luki

Luki

törzsvendég

• fórumtag
  • 515 posts
Berger: Minden tiszteleztem a tiétek, hogy belevágtatok! Én tudom, hogy milyen egy maratont szervezni (Egerben most szervezzük a 4.et) És tényleg nagyon nehéz. Ha minden jól megy jövõre nem kell nyugatról bérelni a chipet, ugyais mi ha minden igaz csináltatunk. (és valószinüleg az oszták ár töredékéért fogjuk bérbeadni ha igény lesz rá)

A vc miatt, meg irigyellek, hogy ilyen együttmûködö a Tecso. Nekünk még a prakolóért is harcolni kellett tavaly.

Szóval sok sikert a szervezéshez! Én biztos ott leszek!

Kiskemo

Kiskemo

vendég

• fórumtag
  • 195 posts
Hocsa és Berger... nektek tele van a fejetek aggyal... még jó hogy normális emberek csinálják ezt a maratont...
;D

vendég_Berger_*

vendég_Berger_*
  • vendég
Na, ha lecsitultak a kedélyek, akkor szeretnék mindenkit felsötétíteni, hogy:

A chipes rendszerre csak másodlagosan van szükség az idõmérés szempontjából. A leghasznosabb tulajdonsága, hogy megbízható, nincs emberi hibaforrás, objektív valamint a rendezõi gárda létszámát kb 15 %-kal képes csökkenteni.

A másik dolog, hogy én is voltam Egerbe. Hát én is inkább a Tesco mögé mentem.
Ellenben sikerült a soproni Tescoval egy szerzõdést kötnünk, ami többek között azt is tartalmazza, hogy a saját költségükön hoznak 10 retyót. Jobb ez így mindenkinek.
De mint már mondottam volt: kinek a pap kinek a ministráns. Aki akar, az megy a tömegbudira!

Bapu!

Nem az a célom, hogy meggyõzzelek, de azt be kell látnod: mi ill. azok akik mindent megtesznek azért, hogy TE értelmesen költsd el a pénzed és kedvenc sportodat ûzhesd szervezett és igényes körülmények között, nem elsõsorban hibákat kellene keresni és kritikát megfogalmazni már a versenyt megelõzõen!

Ellenben: AZ ÉPÍTÕ JELLGÛ HOZZÁSZÓLÁSOKAT TOVÁBBRA IS SZÍVESEN LÁTJUK, ÉS ÍGÉREM, MINDENT MEGTESZÜNK AZÉRT, HOGY A FLASH ACROSS MARATON KIEMELKEDÕ FUTAMA LEGYEN AZ MX KUPASOROZATNAK!

beszéltem, UFF